What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

TheCreator

Member
Veteran
picture.php

Warr Indoor mix (43d. flo)

picture.php

OG Kush (39d. flo)

picture.php

Herijuana (35d. flo)

picture.php

Mam nadzieje, ze cos jeszcze spuchna przez jakis miesiac :biggrin:

Pozdro zaloga!

D

DLOC

Siemka, na wstepie klint-bardzo niemile wydarzenie na poczatku roku, smutek i zal spraralizowal mnie na dluzsza chwile-Przeciez nikt nie ma prawa odbierac tego co nam daje najwieksza radosc.Szybko pozbierales sie, to najwazniejsze a nawet masz plany na outdoor.
Planuje zrobic troche pestek Goudy dla siebie to wspomoge kogo moge.

goudzia 12/12 od poczatku
picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj odwrocona
picture.php

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemka
ja tez dorzuce troszku cukru :)
ostatnia z blue tara ,zostalo jej jeszcze jakies 5-7 dni ,tak mysle :)
blue tara 82 dzien flo ,od przelaczenia 12/12 :)
picture.php

picture.php

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

skorzystalem z okazji strzelilem fote ballerblume1 x crystal meth
picture.php

milej niedzieli

klint

Active member
Veteran
Wysuszony glowny szczyt CBD AF. Jak na to ze zabraklo jej troche zeby dojsc to jest calkiem spoko :)
picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

TheCreator

Member
Veteran
DLOC - piêkny lukier i kolorki te¿ takie serkowe :biggrin:

tomram - zabijasz mnie tymi maczugami, swoj± drog± muszê w koñcu t± Spocon± Beatkê dorwaæ kiedy¶ (najlepiej przed 7 lutego - ciekawe co to bêdzie z tymi internetami :dunno:)

klint - pal na zdrowie przynajmniej tyle dobrego!

masakrator - pesteczki jak egzotyczne owocki heheh mniam!

U mnie powoli odliczam dni do koñca, bo muszê siê wyrobiæ w pewnym terminie. Na niektórych kolorkach pojawia siê powierzchownie ple¶ñ na ziemi, bacznie obserwujê sytuacjê, ma³o podlewam i trzymam suchy klimat. Stwierdzi³em, ¿e jednak przela³em nieco nawozami i du¿o li¶ci przez to jest, ale teraz tylko woda z miodem, lub odstana ze skórkami bananów.

SSSDHxOGer99/Sneezia/Warr Indoor Mix/Herijuana/OG Kush

picture.php

SSSDHxOGer99 (54d. flo - ma³y buszek z wysuszonego sampelka mega nakrêci³ do dzia³ania)

picture.php

Sneezia (53d. flo - jedna chmurka dos³ownie po paru chwilach rozprê¿y³a mnie na ca³ego, bardzo chcia³bym siê z ni± zaprzyja¼niæ na d³u¿ej)

picture.php

cdn

Carrington

Active member
Siema.

Witam wszystkich po do¶æ d³ugiej przerwie spowodowanej okresem ¶wi±teczno - noworocznym (pobyt w Polsce), po którym ledwo doszed³em do siebie :biggrin: pijañstwo i u¿ywki da³y siê we znaki. Przeszed³em ostr± grypê. Jednak polski klimat mi nie s³u¿y³. Po nowym roku masa pracy, dlatego dopiero teraz jestem.
Ogólnie jak wiecie z do¶æ du¿ymi problemami, ale doszed³em do koñca, niestety brak fotek z ostatnich dni ¿ycia.
Wszystko wisi, a czê¶æ PP kuruje siê w s³oiku :)
picture.php

Grapek
picture.php

picture.php

Grapek i PP ju¿ testowane i mimo problemów naprawdê ³ep urywa.
Dziêki wszystkim za rady. Nastêpnym razem bêdzie du¿o lepiej.
Klint najszczersze wyrazy wspó³czucia, do¶æ mocno mnie to trafi³o po przeczytaniu twojego posta i da³o do my¶lenia - jak to siê sta³o? jak do tego doszli? Szok!

Pozdro, Carry.

Kolekcjoner

Active member
Co prawda już nie rośnie, ale taki mały powrót do przeszłości bo nic w sumie nie wrzucałem z efektem koncowym:

Hindu Kush x master sativa out, master sativa, congolese x double gold, ew, jeszcze jakiś mix - dzieki jeszcze raz za ten podarunek ; )

picture.php

picture.php

picture.php

tak wyglądały jeszcze pod koniec lipca (także dały rade):
picture.php

black mazar:
picture.php

Chwilowo czas pomyśleć o jakimś boxie.
pozdro i do przodu!!

TheCreator

Member
Veteran
Notki mikro na przyszłość:
- więcej światła
- mniej donic
- mniej jedzenia dla sativ
- prewencja antyziemiórkowa 100%.

OG Kush 55d. flo

picture.php

Pozdro :tiphat:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga :D

Stanolem w oslupieniu jak zobaczylem u siebie niezliczone ilosci , jak bardzo niechcianych insektow na moich roslinkach ! szlak by je trafil ! zimno ze mi sie z pod koludry wychodzic nie chce a one sie mnoza jak oszalale w tych warunkach , wilgocia im utrudniam zywot stosujac wszelakie opryski - juz nigdy wiecej klonow od ludzi ktorzy nie dbaja o nie i sla scinki z wszelakimi swinstwami ! Godom wom , cioł bym i solił tego ciula żywcem ...

Zoonk
picture.php

picture.php

picture.php

poZZdro

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siema
co wy wszy uprawiacie :)
czas pokazac co powychodzilo z tych pochermionych singli :),ballerblume juz pokazywalem,teraz pokaze bachory :) z white i samym chermdogiem dd haha
napoczatek (white og v2,0) x chermdog ddx sd ibl,nazwalem go wodoglowie ,bo szczyt rosinie bardzo big :)
picture.php

Latest posts

Latest posts