As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siemka, na wstepie klint-bardzo niemile wydarzenie na poczatku roku, smutek i zal spraralizowal mnie na dluzsza chwile-Przeciez nikt nie ma prawa odbierac tego co nam daje najwieksza radosc.Szybko pozbierales sie, to najwazniejsze a nawet masz plany na outdoor.
Planuje zrobic troche pestek Goudy dla siebie to wspomoge kogo moge.
Specjalna dedykacja https://www.youtube.com/watch?v=g0ykBbPKce0 GOUDA automatic
65 dni 12/12 od kielka
Ladnie rosnie,szybka jest jak samochody wyscigowe,Superowy zapach i ladne kolorki a high sie dowiem jak zapale hehe.
tomram - zabijasz mnie tymi maczugami, swoj± drog± muszê w koñcu t± Spocon± Beatkê dorwaæ kiedy¶ (najlepiej przed 7 lutego - ciekawe co to bêdzie z tymi internetami )
klint - pal na zdrowie przynajmniej tyle dobrego!
masakrator - pesteczki jak egzotyczne owocki heheh mniam!
U mnie powoli odliczam dni do koñca, bo muszê siê wyrobiæ w pewnym terminie. Na niektórych kolorkach pojawia siê powierzchownie ple¶ñ na ziemi, bacznie obserwujê sytuacjê, ma³o podlewam i trzymam suchy klimat. Stwierdzi³em, ¿e jednak przela³em nieco nawozami i du¿o li¶ci przez to jest, ale teraz tylko woda z miodem, lub odstana ze skórkami bananów.
Witam wszystkich po do¶æ d³ugiej przerwie spowodowanej okresem ¶wi±teczno - noworocznym (pobyt w Polsce), po którym ledwo doszed³em do siebie pijañstwo i u¿ywki da³y siê we znaki. Przeszed³em ostr± grypê. Jednak polski klimat mi nie s³u¿y³. Po nowym roku masa pracy, dlatego dopiero teraz jestem.
Ogólnie jak wiecie z do¶æ du¿ymi problemami, ale doszed³em do koñca, niestety brak fotek z ostatnich dni ¿ycia.
Wszystko wisi, a czê¶æ PP kuruje siê w s³oiku
Grapek
Grapek i PP ju¿ testowane i mimo problemów naprawdê ³ep urywa.
Dziêki wszystkim za rady. Nastêpnym razem bêdzie du¿o lepiej.
Klint najszczersze wyrazy wspó³czucia, do¶æ mocno mnie to trafi³o po przeczytaniu twojego posta i da³o do my¶lenia - jak to siê sta³o? jak do tego doszli? Szok!
Stanolem w oslupieniu jak zobaczylem u siebie niezliczone ilosci , jak bardzo niechcianych insektow na moich roslinkach ! szlak by je trafil ! zimno ze mi sie z pod koludry wychodzic nie chce a one sie mnoza jak oszalale w tych warunkach , wilgocia im utrudniam zywot stosujac wszelakie opryski - juz nigdy wiecej klonow od ludzi ktorzy nie dbaja o nie i sla scinki z wszelakimi swinstwami ! Godom wom , cioł bym i solił tego ciula żywcem ...
siema
co wy wszy uprawiacie
czas pokazac co powychodzilo z tych pochermionych singli ,ballerblume juz pokazywalem,teraz pokaze bachory z white i samym chermdogiem dd haha
napoczatek (white og v2,0) x chermdog ddx sd ibl,nazwalem go wodoglowie ,bo szczyt rosinie bardzo big