What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
i casej jones

picture.php

picture.php

picture.php

i wcale nie uzywalem zadnych sts czy ga3:)

no zz ,tobie to maczugi rosna anie palki.i tak na marginesie ,to drogie te energetyki ,domyslam sie w uk,musi miec naprawde mega moc .
ten casey to juz w 4 tygodniu zaczol walic bananami,ale odziwo sie nie otwieraly,choc maja pylek.na jednej z white og widzialem jedno nasionko,moze bedzie i jeszcze kilka,choc niewydaje mi sie zeby bylo ich duzo,bo mam na oku przez dluzzszy czas tego jonsa.podbieralem go wczesniej ,i powiem ze moc ma ogromna i taki disel z niego,zapach i posmak.produkuje ogromny kwiatostan.
co do samego chermienia sie ,to chyba wszystko co jest zwo=iazane z orginalnym ecsd i chmdd z koncem flo wyzuca banany.kiedys czytalem wypowiedzi ,co do tego.ale moc jaka plynie z tych crosow niweluje wszystkie niedogodnosci ,hehe.pozdro

Last edited:

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
i tutaj scienty wczesniej,gdzies w 60 dniu 12/12 serious 6
picture.php

picture.php

picture.php

dzieki :tiphat:
pozdrawiam

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema zaloga

a co to ? , banany sa ale chyba nie sypia pylem ?

jak mowa o tym co wczoraj scieta to tez takE mam hehe

Silver Skunk x chemdog DD f2 - feminiZZed
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

poZZdro

dupsq

Well-known member
Veteran
Witam wszystkich, dawno nie dawalem znaku zycia :) wszystko dobrze tylko czasu wiecznie brakuje. W growboxie ciagle cos rosnie nie ma lipy hehe
mix starych pestek z lodowki, okolo 10-12 odmian
picture.php
picture.php
picture.php

Pozdro bracia i siostry :smoweed:

Wow topiszcza aż ślinka cieknie, ja niestety nie mogę się pochwalić takimi ślicznotkami ale mam nadzieję że w niedługiej przyszłości i ja coś podrzucę by wzrok nacieszyć.

Pozdro

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! :)

Hot Cargo: grape god x blue moon...

picture.php

D

DLOC

hehe

zaaaajeeeebiiiiiscieee!!!!!

daj znac jak dymek,hehe

peace

Myslalem wlasnie nad tym grapegodem od Next gen zeby wybrac na krzyzowke, Jak z zapachem ? Czy przypomina podczas weg a szcazegolnie podczas flowering zapach typowej gandzi ? Nasiona sa dosyc drogie ale z tego co czytalem zadowala plonem hehe.

ziel-zielona, tomram: Super te paly przypomina mi sie scena ze scary movie jak urosla ta gandzia taka wielka ze hoho i skrecila blanta z Shortiego :D
Z-Z a ten S.P.G. x chemdog DD f2 to pewnie bardzo pachnacy ?? wyglada konkretnie, troche zapoznalem sie z chemdogami i opisuja je ze pachna jak cytryna tylko zalezy w jakim stadium i pewnie intensywnie dosyc bo napewno trawa jest wysokiej pulki

Last edited:

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemanko
dzieki.
dzisiaj wycignelem nastepne 3 krzaczki, 2 chernobyl i mindscape.
chernobyl 71 dzien 12/12
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Blue Dream, zdjecia jakos z soboty, kiedy to byl 65 dzien zycia roslin i 27 dzien flo.
tomram, wyku*wiste paly
jerzu, u Ciebie za to urzekla mnie ilosc szronu na kwiatkach
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
hejo
dzisiaj wyciagnelem sour star,to ta jedna z truskawek :)
sour star 72 d 12/12

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

D

DLOC

HejoPodoba mi sie ten nasz zielony temat i co w nim rosnie widac odrazu ze polacy to nie marni rolnicy a raczej pro poziom trzymaja

@hodowca piekna ta ssshd smoczyca z niej juz a co dopiero przy koncu bedzie

@tomram i takich cukierkow zycze wszystkim tym mniejszym a zwlaszcza starszym super oszroniona zapaszki pewnie oszalamiajace a nie mowiac o mocy ,

Tez cos mam pachnie cudownie coraz mocniej tylko pachnie jak pineapple ciesze sie bo moglem sobie pozwolic na taka wlasnie odmiane co nie pachnie zbyt intesywnie i jest ciezko do rozpoznania ze to weed rosnie, bede krzyzowal c99 bardzo polubilem a chce stworzyc wlasnie jakas odmiane co ma owocowy zapaszek i nie przypomina zapachem weeda duza w zbiorach noi wlasciwosci medyczne hehe:D

c99
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Spóźnione ale nie mniej szczere Bracia i Siostry, wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Miejcie oczy szeroko otwarte, a buszując w krzakach nadstawiajcie uszy....niebieskie licho nie śpi :tiphat:

Edit: przybłąkały się do mnie bezpańskie bubblebagi ;)..... jakieś pomysły? ---->PM

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Wspomnien czar....outdoor 2014

gd

Attachments

• DSC03029.jpg
    DSC03029.jpg
    149.1 KB · Views: 61
  • DSC03052.jpg
    DSC03052.jpg
    163.1 KB · Views: 65