ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
witam
slicznie pielegnujecie swoje rosliny , co do outowcow to widac was powtorny wysilek i walke z zywiolem napewno nie jest latwo , nie jednemu udalo sie przed zalanie a innemu sie nie powiodlo i trza bylo kielkowac raz jeszcze , wszystkimi nami kieruje kilka zasad utrzymania sie na powierzchni , kocham wszystkich opiekonow MJ i pozdro bracia i siostry http://www.youtube.com/watch?v=Yfr-Ejje9TU
z tego co kojarze to 3 siostry mamy ale to juz zagadka pieknego kwiatka ,
wykielkowalo 15-16 06 2010 ....
rosnie w sile ,dziekuje mistrzu
10 dzien pod MH 400w 24/0 ... one kochaja kolor tego swiatla ...
na chwile obecna , przodowniczka-przodownik ? pracy w rodzinie , cisnie jak krolik po koksie heheh
jak zwykle , rozwarzne przesadzanie i MH pozwala mi na lanie czystej wody do konca , uupsss zdarzaja sie takie lakomczuchy co zjadaja wszystko co sie poda i rosna i rosna heheh
upaly sa ogromne ale i tak wszystko utrzymane w temperaturze 28^C , toptop zut
toptop - dr80 i skrzydla orla w srod roslinnosci tego swiata , obejmojac skrzydlami swymi rosliny niczym swoje piskleta , piesci je ciepelkiem i daje zyciowej matczynej energi , coby mogly wyrosnac na silne ORLETA pozdro bro
Siema
Współpraca z ludźmi daje dobre rezultaty. Oto kolejni aktorzy w tym Oscarowym przedstawieniu...
Wspaniały Crystal mix od Hiszpańskiego breedera Kannabia Seeds. Bardzo profesjonalne podejście. Widać tą szczyptę tajemniczości, bo wszystko ładnie skitrane w pudełku po płycie CD. Wspaniałe odmianki feminizowane: La Blanca, Mataro Blue oraz White Domina .
Dodatkowo zaoferowano mi przetestowanie takich oto odmianek: Feminized Khola x Great White Shark, Automatic Feminised Mazar x LR oraz Automatic Feminised AK47. Niestety jedno nasionko AK47 nie przetrwało podróży i zostało tylko jedno. Tak czy inaczej czeka mnie świetlista przyszłość w towarzystwie pięknych pań, automatycznie żądnych seksu (oj żeby tak było naprawdę ) Póki co nasionka moczą się w wodzie w temperaturze pokojowej w zaciemnionym miejscu. Za kilka dni napiszę coś więcej w moim temacie, do którego zapraszam w wolnej chwili :friends:
No to i ja przykoloruje nieco swoimi outdorowcami
Generalnie, poprzez różne koligacje i wariacje jakie wydarzyły się w życiu roślinek -nie wiem która roślina jest która heh... a mam tutaj mix rożności by plantator :
-NL x W, lowryder, gg, swiss mix, m x w, ES x W ....
A tu Lowryderowe kobity:
Pozdrawiam i powodzenia w uprawach outdorowych i indoorowych życze !!!!!!
P.S. A wszystko to co widzę w postach powyżej napawa mnie inspiracją radością i dumą - naprawdę piękne kwiatki wam rosną growerzy !!!