What's new

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

Rolnik

Member
Elo :tiphat:

Roslinki od pana F.. za co dziękuje, geny sweet edi i the pure, dostaly juz 2 razy biopon, dzis sama wode, przy nastepnej wizycie dostana moze gnojowke z pokrzyw..

Sorka za slaba jakosc zdjec ale aparat mam zastawiony u żyda, jak wykupie to bedzie duzy up w moim thredzie.

wszystko to krzaki se i tp, tylko ten na poniższym zdjęciu po prawej u góry to krzak z moich outmixow z 08 r

niedlugo naginamy ;)

picture.php

picture.php

pozdro

C

czaczo

hehe ,ale zwiecha ,sorki chlopaki,tak wlasnie jest po tygodniu pracy hehe.przezucilem caly post w orginale hehe.sorki kov.jaki wstyd

hej ,ale tu rosnie ,ze wszystkich stron ,przelicznie.
z powodu wielkosci roslin,wakacyjny indoor idzie w moim boxie :pirate:

picture.php

ak 47 (niewiem ktory to dzien ,mam zapisane ,ale kiedy indziej hehe)zaznacze ze roslina rosla pierwsze dni w swietle 18/6 a teraz od jakiegos czasu ,dokladnie 12 dni idzie 12/12
picture.php

picture.php

picture.php

:blowbubbles:

V

vod

Nie podobają mi się to przebarwienie na górze. Szczególnie mnie niepokoją pierwsze dwie (kształt liścia dodatkowo).
Ostatnio było mokro i chłodno w nocy.
Przed posadzeniem dolomitem sypałem obficie. NPK też.
Może za mokro im.
Od jutra ma być znowu słonecznie.

BHxBHPT, MMGGxBHPT, BHPT f2

O

Ojciec

picture.php

kilka męskich wyrwanych + jeden jeszcze się określił nie wyrywam przyda się !

picture.php

picture.php

JAK BY KTOŚ WIEDZIAŁ CO SIĘ DZIEJE Z TYMI ROSLINAMI I MOZE POMÓC PW! ======>>>

E:
picture.php

picture.php

Miejsce z Af. przedziwnie zbombardowane , jakby coś przebiegło po roślinkach ale dają rade. Bądź woda podmyła , dziwnie to tam wygląda zabrakło pamięci na zdjęcie.

pozdrawiam.

V

vod

Tutaj inny spot - łąka. Więcej słońca. Poza dwoma i jedną przez ślimaki zjedzoną ładnie rośnie.

po koleii od Durbana, przez BHPT f2 i MMGGxBHPT do BHxBHPT (jedna jak w lesie, spasłe liście, rośnie prosto w górę, druga się mocniej krzaczy)

V

vod

Overview

a tutaj SatoThai x GG -> moje jedyne sionko z tych rodziców i dzisiaj się okazało, że dziewczyna. Ciekaw jestem kiedy za kwitnienie się zabierze.

padkontrol

Member
Veteran
Wszystko ładnie rośnie, zero strat oby tak dalej :dance013:. Odwiedziny 2 tygodnie po wysadzeniu:

Shaded spot, Organic soil, 12L pot's

Stinky Pinky

WR AF fem by GGS

Shaman (DP)

MMGG x BHPT

GfxV x Shamanka pierwszy męski na pokładzie został w celu reprodukcji :)

BhxerockDPxPT x LR

EMMS

Jeden męski bhxgg został wyrwany, kilka dziewczyn pokazało cycki. Widok ogólny:
picture.php

Po prawej największy Purple Maroc zapomniałem zrobić zdjęcia :joint:

Pozdrawiam
Pad :wave:

smierdziel

Member
60 dzień od wyjścia z ziemi: :artist:
picture.php

Jak widać lekkie lst:

picture.php

picture.php

Pozdrawiam :wave:
ps Ergonomic wydaje Ci się, te włoski to są od topoli bo kwitnie i pyli mocno, ale dzięki za zwrócenie uwagi :)

A.LaVey

Member
Spot nr.1 trochę zarośnięty ale nie był odwiedzany od długiego czasu. Odmiany Passion, Early Misty.

Spot nr.2 mix odmian(white widow, holland hope, early misty) uprawianych od paru sezonów. Na zdjęciach widoczne niedobory ale po odwiedzinach problem został rozwiązany:)

tredowaty

Member
Siema mały update z cholernie wietrznej niedzieli...
P#1x[marock x wczesne]
picture.php

lemon shaman
picture.php

white shaman
picture.php

viking x arne
picture.php

oraz swierzutki spocik a na nim moje pierwsze w życiu auto :D
picture.php

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim
Peace

Witam bracia i siostry. Kolejny update z serii tych skromniejszych.

picture.php

Część whiteryderów, grzyb od wilgoci na powierzchni ziemii. Dzięki Urban za diagnozę

picture.php

Ciężarna

picture.php

Tutaj też wr

picture.php

Liść pomidora... fajnie wygląda

picture.php

Malutkie wr - trochę się ochłodziło, przyszły deszcze więc siedzi bezpieczna w statku kosmicznym zakręcanym na noc

picture.php

Bazylia

Cała reszta dusi się na spocie w małych doniczkach, czekają aż właściciel się spręży...

Pozdrawiam

kaczy

Active member
Veteran
Wyprawa w teren na Hawajach

Wyprawa w teren na Hawajach

Siema :joint:

Dzisiejsza wyprawa w plener okazała się być bardzo udana. Roślinki zostały ostatnio spryskane Talstarem 100EC bo przeżywały spore stresy przez gryzące robactwo. Jeden spot został zdewastowany przez jakieś zwierzęta ryjące. Na pobojowisku zostały tylko 3 roślinki, a jedną wyciągnąłem zarytą kopytami w glebie. Co najpiękniejsze przeżyła i myślę, że przy okazji najbliższego deszczu wszystko wróci do normy.
Dosadziłem Master Kush'a i Esbe Outmixa i teraz jest już komplet. Mam tylko nadzieję, że chuligani nie powrócą. A wygląda to tak po remoncie:

Dalej już było tylko lepiej. Po ostatnim zasileniu azofoską i dolomitem, rośliny dają pięknie. Po zastosowaniu ślimakolu nie ma zadnych śladów pogryzień ani podżartych liści. Główny ground spot:

Lokospot oddalony o cale kilometry od pierwszego spot o cudownym podlożu, ochronie przed wiatrem i perfekcyjnym nasłonecznieniu (zwłaszcza od zachodniej strony). Tutaj roślinki rosną niskie i bardzo dobrze się krzaczą. Zdrowe i bardzo zielone. Zero śladów ślimaków, gdzieniegdzie same puste skorupki. Ziemia bardzo żyzna, przewiewna i z dużą ilością azotu. Przewiduje dużo panien na tym miejscu.

Najlepsze krzaki ze wszystkich miejscówek. Odmianki takie jak: Marok, Easy Sativa, Erock x Arne x Erdpurt, OutdoorMixy od Esbena, Stinky Pinky

Do następnego razu. Niedługo trzeba pojechać zobaczyć co słychać na zboczach Grand Kanionu.

Pozdro i powodzenia :D
:rasta:

A

ares420

Ak47x[NLxW] naście sztuk w ziemi na 2 spotach, jedna panna już się określiła i ma męża do pary ;)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

spocik#1
picture.php

tu z kolei autoflo wdxhk