U mnie powolutku . Praktycznie miesiąc opóźnienia w stosunku do poprzednich lat, ale do czerwca jeszcze kupa czasu hehe.
Purple maroc wystawił peryskop
To byl test tylko dla celow naukowych
Box : dlugosc 18 cm ,szerokosc 14cm,wysokosc 21cm ,powierzchnia boxa: 0,025 m2 hehee
Oswietlenie: 1x20w philips
Wentylacja: 1x wiatraczek komputerowy
doniczka: 200 ml
Pierwsze dni pociech ,jedna zginela z powodu suszy
kolejne dni:
Meski wyciety:
Zostaly 2 panny przesadzone do duzej donicy
lst i dalsze czasy .
Zniwa hehee
Lr clasic i jego crosy nadaja sie swietnie na bonsai bardzo ciezko utrzymac waronki w takiej puszce i ciezko nawozic ,a trzeba do kazdego podlewania .
frether mówisz masz
prawa strona testery
lewa strona femki:
ams, himalay gold, big bang, pure ak
wszystkie wybiły, 3 szt. się ociągają, możliwe żę mutanty sie trafiły
Witam Załoge
U mnie narazie nie ma co pokazywac. To jest tylko czesc wszystkiego, reszty narazie nie ma sensu fotografowac bo dopiero wystrzelaja z ziemi. Jestem zajebiscie ciekaw tych hybryd z piekla czy po spaleniu lufy zamienie sie w belzebuba. A i te EMMS super wigor pomimo ze zaraz po wyjsciu z ziemi(moj coroczny problem) cos je przegryzlo w pol ale zroslo sie i pieknie rosnie I oby ten outdoor byl lepszy od poprzedniego. Czas zaczac...
Paręnaście DFxLR na razie bez oznak webbed co mnie martwi. Na szczęście są jeszcze na tyle małe i mają czas aby pokazać klasę. Wyciągnęły się trochę to za sprawą braku jednej z żarówek - 100W no i świecąca 70-tka była za wysoko.