Stare zdjęcie się znalazło :D Mój 2 grow: 9x Euforia i 2x Mazar
polskionjetski Member Apr 13, 2010 #444 Czolem early dog ( HC) k2 (nirvana) feno uno feno duo feno yy trzy spice x cheese tiphat: dzieki) powo
Czolem early dog ( HC) k2 (nirvana) feno uno feno duo feno yy trzy spice x cheese tiphat: dzieki) powo
M mastervirus Member Apr 14, 2010 #447 ładnie, aż w sercu robi sie cieplej gdy spogląda sie na wasze pociechy
zielonylasss guerilla grower Veteran Apr 16, 2010 #455 Zaaaaaczyynammmyyyy! A z tego zrobiłem nowe zasieki przeciwko sierściuchom. Łodygi roślin z poprzedniego sezonu nadają się do tego idealnie
Zaaaaaczyynammmyyyy! A z tego zrobiłem nowe zasieki przeciwko sierściuchom. Łodygi roślin z poprzedniego sezonu nadają się do tego idealnie
Plantator Well-known member Veteran Apr 16, 2010 #457 Kopiemy ostro :] puki co rosną siewki w ogrodzie , fotki za jakiś czas ... dobra gleba zielonylasss. u mnie trochę cięższa i masa dżdżownic :] troche juz pokopane , dolomit posypany , kompost wywieziony . niedługo EM lejemy !!!
Kopiemy ostro :] puki co rosną siewki w ogrodzie , fotki za jakiś czas ... dobra gleba zielonylasss. u mnie trochę cięższa i masa dżdżownic :] troche juz pokopane , dolomit posypany , kompost wywieziony . niedługo EM lejemy !!!
hodowca Active member Veteran Apr 17, 2010 #459 No to jedziemy OUTDOOR 2010 Odmiany pod polskie słońce... Orange Bud , Maroc x OB , Early Dog x (Maroc x OB) , Grapefruit x Carpatian a tu kawałek ina (7 dzien 12/12):
No to jedziemy OUTDOOR 2010 Odmiany pod polskie słońce... Orange Bud , Maroc x OB , Early Dog x (Maroc x OB) , Grapefruit x Carpatian a tu kawałek ina (7 dzien 12/12):
JAcHoo Member Apr 17, 2010 #460 http://www.icmag.com/ic/album.php?a...albumid=17343&pictureid=355240ictureid=355239 Total partyzantka. Poletko przygotowane przez dziki, pestki wsadzone jakieś 3 tygodnie temu bezpośrednio do gleby. Rodzice, to dar z akcji O.S. 2008.
http://www.icmag.com/ic/album.php?a...albumid=17343&pictureid=355240ictureid=355239 Total partyzantka. Poletko przygotowane przez dziki, pestki wsadzone jakieś 3 tygodnie temu bezpośrednio do gleby. Rodzice, to dar z akcji O.S. 2008.