shining silver haze od royal queen seed byl 3 tygodnie na weg po przelaczeniu swiatla mial okolo 35 cm po 3 tygodniach dowolil do prawie 70cm : ) dodam ze to 3 tydzien flo
szufla ogrodnicy
Pieknie sie tak wmontowac i przegladac , ahhh pieknie rosnie Wam , czas pokazac cos od siebie . Dziewczyny maja sie dobrze , a juz napewno przez ostatnie 2 tygodnie jak okna w domu sa pootwietane caly czas , odstawilem canna bio flores - juz nigdy wiecej , odrobina PK13-14 canna zapodalem wczoraj .
doniczka mala ....
troszke sie przypalaja lampa ....
kwitna ladnie , przesadze do 11l doniczek
kolejene 2 kobity
ta po prawej to Pakistan V , po mojemu wiecznie kwitnacy kwiat , ktory zawsze przynosi cos innego ...
siema!
Zajefajne babeczki macie
Ja też pochwalę się swoimi bo są juz ok. 20 dni na FLO Na zdjęciach widać JH i BG oraz kilka kloników porobionych z dolnych odrostów. Za tydzień będę podawał już boostera canny i PK. Trochę nieładnie to wygląda, ale obiecuję ze next bedzie lepszy
Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale nie miałem cyfrówki pod ręką tylko telefon komórkowy.
WOOOOOW ,TO NORMALNIE MASAKRACJA. .PRZECIE TO PILKI ROSNACE W DONNICZKACH HEHE.JESTEM WSZOKU,GRATULACJE DLA "TATY"(dobra robota) I UPRAWIAJACEGO
czym ty zes je swiecil ze one tak na oslep we wszystkie strony ci porosly hehe
...a juz wiem.