Siemanko Wszystkim. Genialne robicie foty swoich panienek.
Ja się dzisiaj trochę napracowałem.
Dzień zaczął się też niestandardowo, bo na śniadanie była jajecznica
na zielonym masełku z outowego BH/[ERoc/DP] X PurT.
Po takim posiłku do głowy przychodzą różne pomysły.
Zaczęło się od drobnej próby klonowania Cindy-Matki.
Nazbierało się trochę itemów: http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=13629&pictureid=292656
Potem chyba poleciałem za mocno. Chwyciłem co było pod ręką i zacząłem konstruować w miarę prezentującego się VEG Boxa.
Muszę przyznać, że materiały zgodnie współpracowały z twórcą
i b. łatwo się na nich pracowało.
Polecam.
Doniczka nadal ogrzewana kablem terrarystycznym plus
dodatkowa emisja ciepła od lampy (2x32W 2700K i 1x55W 6400K).
Pasywny wlot powietrza i wyciągający went od góry:
Mniej więcej widać co i jak. Ale fotki i tak trochę dupne.
Cały czas 2xWR od masakratora.
Pozostał im już ok. 4-5 tygodni. Jak narazie jestem baaaardzo zadowolony. Rośliny dostały bioboosta z canny, trochę mg i pierwszą (możliwe że niepotrzebną) dawkę nawozu copmo guano ptaków morskich w połowie zalecanej dawki.
Rozpoczęłem też kiełkowanie 10x White Ryder od quakemida (dzięki bracie). Wczoraj poszły do wody, dziś na chusteczkach zaczynają już puszczać kiełki. Pokusze się również o test krążków torfowych. Część plantów wrzucę po kiełkowaniu do ziemi część do krążków. Ciekaw jestem efektów, czy te krążki są takie dobre jak je piszą?
Jako że mam jeszcze nawóz canny coco A+B pare plantów wrzucę chyba do kokosu. I tutaj moje pytanie czy na autmoaty wystarczą doniczki 2l? Czy więcej tego kokosu dać?
szkoda, że outdoorowe w zeszłym roku zbyt szatańskie wyszły (victory?). dobry grejfrut nie jest zły. dajcie znać jak fms wyda następną rundę. piękne zioło. (poza tym mandalę polecam każdemu! satori szczególnie!)
Chciałbym podziękować wszystkim hojnym duszom. Naprawdę podarowane przez was smakołyki na pewno przydadzą się na wiosnę hehe i dzięki nim mój ogród będzie na pewno bardziej kolorowy