What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci ??? Zielona POLSKA 2014 roku

Amnnesia

Member
Hejka Wszyskim : )

Niestety znajoma nie oddala jeszcze aparatu a z fotkami z fona nie poszalalam haha ale cio tam : P

Prawie całosc juz przycieta ( czesc wczesniej, czesc po zrobieniu fotek) i na dniach po przesadzeniu do wiekszych donic bede zaczynala lst zanim dorosna do siatki odrostow bedzie ile trzeba : )

picture.php

CMG-CrazyIndoorMix - tyl to ten mutancik powoli odbija moze cos z niebo bedzie : )

picture.php

Kolejne 2 szt to CMG- Abusive Chem fem jedna fimowana wczesniej kolejna dzis

picture.php

CMG-Super Abusive Haze NO1 fem te troche szybko fimowane ale juz odbijaja uwazam ze pozniej im mniej stresu tym lepiej

picture.php

CMG-Abusive OG Kush STS na dole to ta ktora wyszla ostatnia troszke zamula ale spoczko nadgoni jak się doda MH : )

picture.php

Sorka za jakosć chlopaki heh w tym tyg odzyskam aparacik i sie poprawie na dzis tyle moglam : ) Buziole :*

frether

Member
Veteran
Maroc X C99
picture.php

Gloria X Bonkers
picture.php

tu wczesne
picture.php

Early Maroc
picture.php

Super Silver Sour Diesel Haze X AK47 x Sham x BHPT X MSxGG
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Gdybym tylko byl kobieta ... to bym sobie pozwolila raz w roku powiedziec -

PANOWIE POKAZYWAC SWOJE PALY ;)

Mazar x AK 47 AF 3 litrowa doniczka pod slonkiem roslo ...

picture.php

picture.php

rok temu roslo obok kanalizacji a w tym roku obok kompostownika
picture.php

w ogrodzie z serem hehe
picture.php

udanych zbiorow zycze ...

ZZ

Z

ziemniaczek002

Ladnie ladnie ^^ cos odemnie po wizycie

early sat 1
picture.php

picture.php

early sat 2 ^^
picture.php

picture.php

bassmaan

New member
BioOut 2k14

BioOut 2k14

A to moje dzierlatki z obecnego outa: karma ( Myco, Medi, herb. z pokrzyw, Melasa; ziemia Westland ze spotową gliniasto-próchniczą)

Gold Rush:

Sweet n Sour:

..

bassmaan

New member
BioOut 2k14

BioOut 2k14

Witka!
Oto moje dzierlatki z obecnego outa: karma ( Myco, Medi, herb. z pokrzyw, Melasa; ziemia Westland G+ ze spotową gliniasto-próchnicza) dziefki już kwitną od paru dni:

Gold Rush:

Sweet n Sour:

..

orangefreak

Member
Witam witam

Zielooonooooooooooo !

Fajnie dajecie.

Mam pytanie, ostatnio byłem na spocie, zauważyłem, że moje Dutch Passion nie sa tak soczyście zielone jak Wasze pociechy.

Azot - pierwsza myśl. Ale czy warto, jak za niedługo kwiatki zaczną puszczać pączki.

Jak Wy to widzicie ?? Co może być problemem i jak go rozwiązać ?? Naprawdę włożyłem ogrom pracy w ten projekt - i nie chce, by akurat na końcu kwiatki mi padły lub dały marny plon.

Jakiś nawóz dolistnie.. ?? Nie mam pojęcia.

OK - oto i one :

Pozdrawiam ekipę !!
OF

bassmaan

New member
Witam witam

Zielooonooooooooooo !

Fajnie dajecie.

Mam pytanie, ostatnio byłem na spocie, zauważyłem, że moje Dutch Passion nie sa tak soczyście zielone jak Wasze pociechy.

Azot - pierwsza myśl. Ale czy warto, jak za niedługo kwiatki zaczną puszczać pączki.

Jak Wy to widzicie ?? Co może być problemem i jak go rozwiązać ?? Naprawdę włożyłem ogrom pracy w ten projekt - i nie chce, by akurat na końcu kwiatki mi padły lub dały marny plon.

Jakiś nawóz dolistnie.. ?? Nie mam pojęcia.

OK - oto i one :

http://img.tastyts.eu/image/jE1View Image
http://img.tastyts.eu/image/jEiView Image
http://img.tastyts.eu/image/jEBView Image
http://img.tastyts.eu/image/jElView Image
http://img.tastyts.eu/images/2014/08/14/hfnY.jpgView Image

Pozdrawiam ekipę !!
OF

Czym nawozisz i jak czesto? dawales kupnej ziemi czy tylko spotowa?
Azot przy flo jest również potrzebny choc w mniejszej ilości, ale potrzebny i nie można go wyeliminowac.
W tym stadium stawiał bym na azot, gdyby to było koniec flo to roslina lub zrzucac niepotrzebne jej juz lisice. Mozesz nawozic dolistnie, ważne aby pH wody było zawsze poniżej 7.

Last edited by a moderator:

cheton

Active member
Veteran
Sciety jeden z ostatnich automatow.Nie bedzie niewiadomo ile, ale te 15g mysle, ze na lajcie.Topy z tego co widze twarde i malo lisciaste jak na af, ale to juz dobrze znana mi zaleta Northern Light od RQS.Pewnie mogloby byc lepiej, ale z pewnych przyczyn od dluzszego czasu zajmuje sie nimi znajomy.Scinki tez nie dane mi bylo przeprowadzic osobiscie, ale tak bywa...Butelka 1,5L dla porownania.
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

orangefreak

Member
Czym nawozisz i jak czesto? dawales kupnej ziemi czy tylko spotowa?
Azot przy flo jest również potrzebny choc w mniejszej ilości, ale potrzebny i nie można go wyeliminowac.
W tym stadium stawiał bym na azot, gdyby to było koniec flo to roslina lub zrzucac niepotrzebne jej juz lisice. Mozesz nawozic dolistnie, ważne aby pH wody było zawsze poniżej 7.

Kupna ziemia kolego - stawiam na azot i PH ziemi ( dziś dopiero mi przyszło na myśl, że PH też może być przyczyną tego co widac na zdjęciach )
Ziemia dobrze dobrana, miałem już kilka IN i OUT za sobą, i nigdy nie znalazłem się w takiej sytuacji. Zawsze rosły 3m potwory , ale była to inna ziemia - emigrowałem do Galii. Sam fakt , że rosną w tym lasku sosny i inne choineczki - stawiam na PH.
Jak się nie mylę Dolomit reguluje i ustawia PH na poziomie siedmiu - prawda ?? Tylko z kąd ja go wytrzasne...
Jak macie jakieś pomysły - bardzo byłbym wdzięczny - włożyłem sporo pracy , brałem wolne w pracy by wszystko poszło po mojej myśli. A tu ...
Nawoziłem nawozem w granulkach. Tzn. Raz , wymieszałem z ziemią i zostawiłem. Nie mogę się tam za często pojawiać - druga sprawa - muszę mieć przynajmniej godzinę na dojazd. Tak to wygląda.
Dziękuje przyjacielu za odzew !

OK pokolorujmy coś :)

picture.php

BBxWW. Z dobre dwa lata temu. Piękna odmiana. Nie na darmo nazwali ją BIG bud :)

Pozdrawiam załogę !!!
OF

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
Tr x GG f2
picture.php

Amberdog pheno1
picture.php

Amberdog pheno2

picture.php