What's new
  • Seeds Mafia is running a TURBO contest with great prizes! You can check it here.

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2025!

Rystal

Active member
:wave: siemandero

@cheapwine zajebiście ci ten boxik wyszedł teraz, same tłuściochy mmm pewnie śmierdzi tam nieziemsko.
Zastanawiam się tylko dlaczego wszystko takiego fioletu nabiera u ciebie na koniec hmm

@BReal zajebiste fotogeniczne kwiatki ci teraz wyszły :good:

Już chyba od tygodnie zabieram się do posta nooo.
U mnie palenie się skończyło hehe i zawitałem do kofika, dostałem haze oj jak dawno nie jarałem haze :rasta:
Ale już nie mogę się doczekać aż skopce się swoimi kwiatkami :canabis:
mmm u mnie w boxie robi się zima żywiczna

ten tego

Haze z Biedronki
20250126_200408.jpg

Mandarin Cookies V2 - #2

20250125_231200.jpg

Mandarin Cookies V2 - #3

20250127_211523.jpg

20250127_211510.jpg

Frozen B.A.G. #1

20250127_211410.jpg

Frozen B.A.G. #2

20250127_185628.jpg

Frozen B.A.G. #3

20250127_211355.jpg

Frozen B.A.G. #5

20250127_185611.jpg

20250127_211556.jpg

:tiphat:

BReal

Well-known member
Veteran
:wave: siemandero

@cheapwine zajebiście ci ten boxik wyszedł teraz, same tłuściochy mmm pewnie śmierdzi tam nieziemsko.
Zastanawiam się tylko dlaczego wszystko takiego fioletu nabiera u ciebie na koniec hmm

@BReal zajebiste fotogeniczne kwiatki ci teraz wyszły :good:

Już chyba od tygodnie zabieram się do posta nooo.
U mnie palenie się skończyło hehe i zawitałem do kofika, dostałem haze oj jak dawno nie jarałem haze :rasta:
Ale już nie mogę się doczekać aż skopce się swoimi kwiatkami :canabis:
mmm u mnie w boxie robi się zima żywiczna

ten tego

Haze z Biedronki
View attachment 19140709

Mandarin Cookies V2 - #2

View attachment 19140713

Mandarin Cookies V2 - #3

View attachment 19140716

View attachment 19140715

Frozen B.A.G. #1

View attachment 19140717

Frozen B.A.G. #2

View attachment 19140718

Frozen B.A.G. #3

View attachment 19140719

Frozen B.A.G. #5

View attachment 19140720

View attachment 19140721

Haze z Biedronki XDXDXDXD Haha.. 🤣 Wszystko u Ciebie wygląda super, ale ten Mandarin Cookies to naprawdę robi sztos wrażenie 🤤 Jakiej wielkości donic używasz Rystalku? 🤗

Rystal

Active member
Haze no w przestępnej cenie był heheh 35e dałem za 5 gieta a dobry nawet spoko jest cała hata mi nim śmierdzi wiec dupa aż tak mnie nie boli że musiałem zapłacić :smoker:
ten cookies wyszedł spoko, wszystkie rośliny mega podobne tylko 2 ponadprzeciętnie oszronione.
Bardziej jaram się tymi bagami nooooormalnie aż podskakuje. 5 na 6 roślin spełniających warunki na zostanie klonem mmmm co tu wybrać
a donice to mam 4 razy 33 x 33cm ale nie wiem ile litrów, mi tam pół wora wchodzi coś tak

FB #3

20250127_185637.jpg

FB #6 tutaj jedynie słabiutko

20250125_203412.jpg

trufeel

Well-known member
Veteran
@BReal przepiękne kolory😍
Chciałbym podzielić się z wami nowiną.
Po raz kolejny( teoretycznie)zostanę ojcem?!
@rys, pozamiatałeś!
Ja z chęcią przygarnę jakiegoś klona, hehe.
A o to i potomstwo 🙉😅:
(DoSiDos33 X JamaicanBberry bx aka Urs#1) X J.Herrer
20250128_075153.jpg

Dawczyni pyłku;

20250128_075846.jpg

20250128_075812.jpg

Niestety pyłku było mniej niż kot napłakał i to jest jedyna zapylona gałązka
Jeśli coś z tego wyrośnie i nie będzie sypać mocno bananami, to pobawię się z tym dalej😅

Pozdro

Last edited:

Rystal

Active member
@trufeel narazie na oko wszystko wygląda świetnie. Ciekawe jak to będzie w paleniu jeszcze.

dziś zaczyna się 7 tydzień u mnie i wleciało chyba ostatnie podlewanie 10Litra zupy i już teraz woda

FB #3 i #6

20250128_194000.jpg

FB #1

20250128_194233.jpg

FB #4

20250128_194432.jpg

Cookies #1

20250128_194744.jpg

Cookie #2 :yummy:

20250128_194119.jpg

Cookie #4

20250128_194821.jpg

cheapwine

Well-known member
Veteran
wiesz co, tez ostatnio sie nad tym zastanawialem... namiot stoi przy oknie a ostatnio w Londynie temperatury w przedziale 0-3C (odkad zyje w UK to nie bylo tutaj tak zimno) - ja na noc w domu nie grzeje bo grzeje mnie zona w nocy ;-) wiec jak wstawalem z rana to w pokoju bylo ok 13-15C jak na dworze spadalo do 0C.

Ja ostatnio na swieta jak bylem w PL to zawinalem 5-tke - pachnialo fajnie... ale niestety mega rozczarowanie :-( Kopcilem to badziewie i tesknilem za swoim.

Ty jak zawsze lecisz z czyms ciekawym :)

Mi ostatnio udalo sie dorwac stara pake Amber Doga od @masakrator - moze zrobie repro bo znajomy proponowal mi spray STS :)

W koncu moze sie tez dorwe do klona Cheese Exodus, poki co namiot na matki testuje z Autosami zeby ogarnac temperature i wilgotnosc i zobaczyc jak to bedzie "pachniec"

ostatnio nie mialem za wiele czasu na forum - 2 tygodnie zajelo mi obrobic zdjecia, wrzucic tutaj i jako tako podpisac...

@trufeel - elegancki cukier Ci tam powstaje, nie ma co sie martwic z pylkiem - 1 galazka Ci wystarczy na dluzszy czas jak da nawet 20-30 nasion :) quality not quantity.. hehe

@BReal te automaty bardzo fajnie Ci ida :) High five!

BReal

Well-known member
Veteran
jak wstawalem z rana to w pokoju bylo ok 13-15C jak na dworze spadalo do 0C.

U mnie sytuacja taka, że kaloryfery tak grzeją w bloku (nie wspominając o tym, że budynek ma porządną izolację termiczną), że mam problem z zejściem poniżej 23C w pomieszczemiu, przy lekko uchylonym oknie. Nawet jeśli zakręcę grzejnik, to temperatura spadnie do 21/22C ponieważ ściany oddają ciepło od sąsiadów 😂

@gandzior420 Ja bym tam nie wchodził do twojego namiotu bez maczety. Można było by się zgubić w tej dżungli i nigdy nie wrócić :biggrin:

@Rystal sroga zima tam u Ciebie bo szron widzę niemiłosierny :biggrin: Chyba już to mówiłem, ale trudno tego nie robić na widok Twoich pięknych wyrobów 🥰

Ja mam taką śmieszną sytuację, że moja panna odmawia mi dojścia :biglaugh: No po prostu nie jest jeszcze gotowa do ścięcia i nie zapowiada się, żeby miało to się stać szybko pomimo, że płukanie robię już od tygodnia. Jak przybliżycie zdjęcia makro to sami zobaczycie, że są tam głównie mleczne triochimy a bursztynowych jest naprawdę malutko (przynajmniej tych większych). Możliwe więc, że będę to musiał potrzymać jeszcze z tydzień. Właściwie z poprzednią uprawą było podobnie bo też się przeciągała. To mogą być po prostu geny, ale zastanawiam się, czy to nie jest przypadkiem przez warunki w boxie (oświetlenie? temperatura? wilgotność? Stężenie soli w glebie?)... no... ch*j wie :chin::laughing: Także, te "8 tygodni" które podaje Fast Buds to można między bajki włożyć. Not even close XD

Ale poza tym wszystko jest w porządku i z każdym dniem pojawia się coraz więcej fioletowych odcieni :good: Za radą Rystala zmniejszyłem natężenie światła w namiocie: Cykl jest 18/6, ale przez zdecydowaną większość czasu włączona jest tylko jedna lampa.

Lemon 🍋 Cherry 🍒 Cookies 🍪 Auto od Fast Buds (Dzień 78)
View media item 18725482
View media item 18725480
View media item 18725481
View media item 18725479
View media item 18725478

Last edited:

cheapwine

Well-known member
Veteran
U mnie sytuacja taka, że kaloryfery tak grzeją w bloku (nie wspominając o tym, że budynek ma porządną izolację termiczną), że mam problem z zejściem poniżej 23C w pomieszczemiu, przy lekko uchylonym oknie. Nawet jeśli zakręcę grzejnik, to temperatura spadnie do 21/22C ponieważ ściany oddają ciepło od sąsiadów 😂
Kiedys mialem cos podobnego, mieszkanie mialo sciane przez ktora szly rury grzewcze... w zimie 25C+ to byla norma... otwieralem okna zeby dalo sie jako tako oddychac... a na antresoli to w ogole spac sie nie dalo.
Także, te "8 tygodni" które podaje Fast Buds to można między bajki włożyć. Not even close XD
Bajki producentow juz tak maja - kiedys probowalem zrobic szybkiego run'a w 60-70 dni - nigdy mi sie to nie udalo :-(

U mnie powoli do przodu... zauwazylem pierwsze pistile wiec flow zaczne liczyc jakos od tego weekendu - dzisiaj przyszedl fryzjer i zrobil trima.

Tym razem lece z:

2 x Tahoe Cure (Pyramid Seeds)
2 x Black Cherry Punch (Pyramid Seeds)

kupilem te nasiona bo Marysienka CBD w Krakowie sie zamykala i robili wyprzedaz, jako "lokalny patriota" stwierdzilem ze wezme jakies paczki pomimo ze poprzednie doswiadczenia z Pyramid u mnie sa mega do dupy.. albo mutanty albo slaba kielkowalnosc... tym razem jakos to idzie!

2 x Blue Cheese (Dinafem) - stara paka wygrana gdzies na licytacji... szybko puscilo kla i narazie ida te sery tez oki doki.

1 x Pineapple Chunk (Barney's) - naogladalem sie ostatnio Pineapple Express i jakos tak mnie naszlo, a ze akurat bylo w klaserze kolekcjonerskim... hehehe

Jak widzicie zmniejszylem ilosc roslin z 9 na 7 bo jednak troche malo miejsca bylo przy 9 - szczerze mowiac to moze zejde na 6 albo nawet i 5 bo przy tej lampie to troche musze strategie zmienic ;-)

Co do autosow to mialem nadzieje ze wykielkuje mi stara paka od Viking Gardens - jednak z 7 sztuk nic nie wyszlo - czyli cala paka nasion (nie tylko tych) za 100USD+ w ogole nie wykielkowala... musieli mocno przeswietlac...

takze kielkuje teraz swoje Sour Diesel Haze F3 - 6/6, Sour Diesel AF od Real Gorilla Seeds 1/1 i Sour Diesel AF od Biogenetic 1/1 - ciekawi mnie jakie beda roznice, moze galazke lub dwie popyle jak bedzie fajny samiec ale nad tym jeszcze mysle.

View media item 18725533
View media item 18725534
View media item 18725535

BReal

Well-known member
Veteran
Last edited:

Rystal

Active member
@cheapwine co do tych kolorków to możesz tez to mieć od lamp że ci smażą topy na koniec trochę. I powiem ci że też miałem paczkę pestek od pyramyd seeds i do dupy straszne gówno wyrosło

@BReal zajebiste kolorki masz na koniec. twoje fotki smakują mi cukierkowo aż hehe

a u mnie już parę dni do kosy zostało. mógłbym w sumie jeszcze potrzymać wszystko tydzień dłużnej ale może kiedy indziej. już nie mogę się doczekać testów i tego co mnie zaskoczy smakowo

kurde skopcony jestem i nie chce mi się myśleć już wiec wkleję foto co u mnie i jak ten teges

FB3

20250208_203633.jpg

FB5

20250208_20380011.jpg

FB1

20250208_230222.jpg

MC3

20250208_230646.jpg

Rystal

Active member
Nooo już jestem normalny heh bo wczoraj to taki oczadziały wieczorem byłem że ooo jaa
trochę dupa mnie zapiekła po czwartej piątce z kofika, wiec przesmarkałem butanem tubę z chaszczami :D
teraz pale te chaszcze wzmacniane miodem bho i strasznie trzepie
byle do zbiorów tylko

a tak z ciekawości powiem wam ze jak bylem w kofiku to se kupiłem coś ekstra made usa, w sumie chyba pierwszy raz w życiu paliłem import
No i słabiutkooo. Palenie stare, poobijane, przesuszone. Po godzinie na stole prawie juz nie pachnie i ogólnie kicha. 13.50 za gram Truffle. Chociaż drugie co kupiłem palenie smakowało lepiej już i było dużo mocniejsze, w smaku dość mocny dizel/gas z jakąś nutą czegoś. No ale zbite jak skała :D jeden mały topek w całym gramie hehehe
moja konkluzja taka ze to co w usa leży w magazynie i nie schodzi to za grosze leci do europy :D
Truffle i Gelatti Cake
20250201_155311.jpg

jeszcze dokoloruje FB2 tez ciekawie wygląda, szkoda że głębiej w namiocie jest i nie ma jak powąchać

20250208_230551.jpg

BReal

Well-known member
Veteran
Postanowiłem przepłukać ją po raz ostatni. Podłoże powinno wyschnąć stosunkowo szybko i za parę dni: CIACH! :biggrin: Plony nie będą duże, ale jest to najpiękniejsza Marysia jaką kiedykolwiek widziałem na własne oczy. Cudowny widok i na dodatek przepięknie pachnie :bow: Zapach stanowi połączenie cytryn, jagód i słodyczy.

Lemon 🍋 Cherry 🍒 Cookies 🍪 Auto :cool: by Fast Buds (Day 85)

View media item 18725613
View media item 18725614
View media item 18725615
View media item 18725619
View media item 18725616
View media item 18725624
View media item 18725622
View media item 18725618
View media item 18725620
View media item 18725621

gandzior420

Well-known member
Veteran
Witajcie
Autosy zapowiadaja sie tluste.
Pojawiaja sie tez fioletowe kolorki 2 by bez problemu starczyly na 1m2 a tak jest tlok .
Moze next run tez bedzie z automatami (zapas genow zrobiony)

IMG_0519.JPG

IMG_0520.JPG

IMG_0521.JPG

IMG_0518.JPG

IMG_0517.JPG

IMG_0514.JPG

Last edited:

Latest posts

Latest posts