What's new

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2025!

Rystal

Active member
:greenstars::greenstars:

:groupwave::groupwave:

Witam wszystkich państwa :smoker:

Życzę wam wszystkim żeby się wam zawsze bez przypału zieleniło w ogródku i żebyście szczyty mocno uklejone żywicą zawsze mieli i w dodatku śmierdzące przecudownie. Smacznego palonka, pięknych roślin, zdrowia, miłości i pokoju w nowym 2025 roku!

Niech ten nowy wątek będzie jeszcze bardziej kolorowy od poprzedniego :tiphat:
01.jpg
002.jpg
03.jpg

uszanowanko:tiphat:

Creeperpark

Well-known member
Mentor
Veteran
:greenstars::greenstars:

:groupwave::groupwave:

Witam wszystkich państwa :smoker:

Życzę wam wszystkim żeby się wam zawsze bez przypału zieleniło w ogródku i żebyście szczyty mocno uklejone żywicą zawsze mieli i w dodatku śmierdzące przecudownie. Smacznego palonka, pięknych roślin, zdrowia, miłości i pokoju w nowym 2025 roku!

Niech ten nowy wątek będzie jeszcze bardziej kolorowy od poprzedniego :tiphat:
View attachment 19125383 View attachment 19125384 View attachment 19125385

uszanowanko:tiphat:
Piękne kwiaty. Dziękuję, przyjacielu.

BReal

Well-known member
Veteran
BReal ten plancik chyba bardziej oszroniony niż ostatni ci wyjdzie. Ładnie ,Ładnie :) K+

Nie narzekam na poprzednią uprawę, bo i tak wyszło nieźle, ale masz rację, że wyjdzie tutaj lepiej pod względem jakościowym - nie chodzi mi tylko o żywicę, ale przed wszystkim terpeny. Niższe temperatury w porównaniu do lata robią swoje: już teraz czuć słodką woń w pomieszczeniu pomimo działającego filtra, a jak się otworzy namiot to łooooo Paaaaniee! :biggrin:

cheapwine

Well-known member
Veteran
Swietnie lecicie!

Lepsze fotki z ostatniej scinki.

View media item 18725312
View media item 18725315
View media item 18725320
View media item 18725327
View media item 18725329
View media item 18725335
View media item 18725339
You grow beautiful flowers friend.
Thanks mate! Trying to do my best! Appreciate it!
cheapwine :rasta: SPECTACULAR !!!!
To wszystko przez TCP ;-) Za bardzo pobudzilo synapsy... fajne palenie - brakuje mi go ;-)

BReal

Well-known member
Veteran
Coś wolno u mnie dojrzewają kwiatki pomimo, że odmiana miała być szybka hehe.. ale mimo wszystko jest ok, tyle, że muszę uzbroić się w więcej cierpliwości. Poczekam jeszcze parę dni do tygodnia i ścinam :dance013:Poprzednia uprawa wyszła bardziej imponująca pod względem ilości, ale jeśli chodzi o jakość to powinno być lepiej, ponieważ średnia temperatur jest niższa w porównaniu do lata. Są pewne rzeczy które mogłem zrobić lepiej, żeby uzyskać wyższy plon, ale i tak jest git. Po tej uprawie robię dłuższą przerwę, tak żeby było miejsce w namiocie pod sadzonki które będą szły na outdoor, a pod koniec lata lecimy z nową genetyką ;) Następnym razem użyję 16 lub 20 litrowej donicy. Ta ma 12 litrów, co jest ok, ale wydaje mnie się, że nawet pod automaty to jest odrobinę za mało, żeby uzyskać maksymalny plon.

Lemon 🍋 Cherry 🍒 Cookies 🍪 Auto :cool: by Fast Buds (Day 71)

View media item 18725366
View media item 18725365
View media item 18725362
View media item 18725361
View media item 18725360
View media item 18725364

Latest posts

Latest posts