ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
opoj, jak zobaczysz, ze jajca sie otwieraja i zaczynaja pylkiem sypac, to go wtedy zbierasz.Wydaje mi sie jednak,ze to nie temat do zadawania tego typu pytan <offtopic>
to akurat sie odnosilo do tematu bo mialem 1 samca w boxie ale po okazaniu plci wystawilem na parapet zeby pradu nie marnowac a po niedzieli gdzies na dwor mial isc bo chcialem z niego pylek zebrac, ale juz niestety nie zbiore bo starsza zobaczyla i niestety wyrwala a chcialem chociaz z niego makumbe zrobic :/
23*C w cieniu, kiełkować nadszedł czas Pierwsze sionka już mam. NLxCM, CMxNL i MIX CM,NL od kogo chyba nie muszę mówić. I tak po 36 godzinach pokazał się pierwszy kiełek
A ma ktoś jakieś pestki jeszcze do zaoferowania ? Proszę o PM.
pogoda sprzyja, wreszcie znalazlem czas i wyruszylem w pole
zachodze na jednego spota, a tam:
hmn..zachodze w glowe skad to sie tam wzielo, chyba musialo mi sie z samarki wysypac rok temu, bo pamietam ze wrzucalem pestki prosto do ziemi (nie polecam).
coz, dwa planty mam juz do przodu hehe
Wyglądają niezbyt zdrowo. Jakby im było za gorąco. Poza tym chyba zbyt ciemne i błyszczące.
To że dolne liście do których nie dociera dużo światła powolij żółkną w czasie dojrzewania to normalne.
Poza tym za tydzień nic nie ścinać. Dwa tygodnie też krótko mi się wydaje. Dopiero początek kwitnienia.
Pozdro
Witam
U mnie oucik na tarasie sprawuje sie zupelnie niezle. Klony wstawilem w lutym zapewniajac cieplo w nocy. Balkon jest zaszklony i usytuowany na poludnie.
Do odzywiania uzywam BC nutrients z Technaflora.
Sadze ze wiekszosc roslin skonczy cykl flo. Jedyna co bedzie miala problemy to laughing buddha.
siemanko poszukuje goscia ktory pisze do polskiego soft secrets o nicku "szaman" jesli gdziekolwiek/ktokolwiek wie gdzie on jest i ma z znim jakis kontakt to prosze o PM w tej sprawie jak sie znajdzie rozwiazanie to usune tego PMa. Sprawa dosyc wazna wiec prosze o pomoc.
up z dzis
zmiana swiatla sa dwie zarowki dostaly kopa w koncu...narazie sa dwie cieple jedna 15 druga 12 W docelowo jak pisalem bedzie jedna ta co Chemik dal linkai ta 15 zostaje...temp ogolnie ok do 26 i wiecej nie dopuszczam