What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ale dajecie :headbange: zazdroszcze :badday:

Dzisiaj odbyla sie akcja ratowania plantów, kupilem 200 L mixu ziemnego ph 6-6,5 wymieszalem z perlitem i do dziela. Kazdy plancik dostal po 50 litrow nowej ziemi + woda z biohumusem i ekolist standard.Mam nadzieje ze sie dzwigną. 2 rudealisy ktore nei choruja narazie zostawiam jak jest, wczorajszy ekolist dobrze wplynał na nie. Zrobily sie piknie zielone i zapierdalaja w gore.
malo fotek bo czas naglił. 3majcie kciuki ziomki.
Z tego miejsca chcialem podziekowac Ca2 za diagnoze, to co bylo plantom to chloroza. Miales racje ziomek koncowki korzeni mialy zgrubienia. :respect:

Maroczek w nowej ziemi:

glinka

Member
Czy dołki na głebokość około 20cm wystarcza pod LR#2 ?
Mam bardzo ciężką ziemie do przekopania (pełno kamieni i głazów).
Nieda sie wkopać głebiej niż około 20cm.
Robiłem 1 dół na ok 3 krzaczki LR#2 jak myślicie czy to wypali ?

a tu drugi dół na 5 LR#2

G

Guest

dobra jak juz odpalac te flo, to chociaz niech razem ida... dorzucilem Pakistany i superG.

a o tych zupelnie zapomnialem ;) na out kolejny.... mialem dzis jechac ale chyba to na jutro przeloze, na MMM poznacie mnie po upierdzielonych ziemia LAPACH hehehehh

G

Guest

:wave:
czas isc spac... :smile: ....hehe

durban od P pozdr!:D
16863newlife1-med.jpg

a calosc za niedlugo...:smile:

Last edited:

kempamc

Member
LR#2xCoB
kuzwa ale wyszla odmianka fajna.. praktycznie wszystkie geny czuc ze CoB. zapach i pheno..
wielkosc (14dzien FLO) 0.6m i posiada AutoFlowering.
no odmianka idealna mozna powiedziec Californian Orange Bud z AF.
ze sie nie trafila meska..... :(
tak to by sionka byly przynajmniej..
sorka za jakosc:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Nie no brak slow jak widze to co sie dzieje :joint:

Moje roslinki dstaly kopa!! Minał tylko 1 dzien a juz widac poprawe na maroc i rudealisach. Coprawda jeden z tych ktore rosna w miejscowej ziemi pokazal plamki no ale we wtorek wsadze go w swieze 50 litrow :).
Wreszcie udalo mi sie dostac ekolist pk1, w ogole polecam te nawozy. Pryskam standardem planty i zapierdalaja w chuj. :headbange

Maroczki:

Rudealisy z czego ostatnie dwa to te w miejscowej ziemi:

Koncowki robia sie jasne no a na drugim brazowe plamki. Oby do wtorku.

Pzdr

G

Guest

parapetowa gwardia...part nr 1...

purple princess:
1686331-med.jpg

all:
1686321-med.jpg

1686341-med.jpg

ggxdp twins...:D
1686351-med.jpg

dcxeroc/dp
16863dcxerocdp-med.jpg

earlydog: :wave:
16863edog-med.jpg

GAP:
16863gap-med.jpg

pierwsza dama w ogrodzie...:D
16863lr-girl-med.jpg

g13xww....klon klona ... co z nim bedzie?! hehe...
16863g13xww1-med.jpg

a tu firankowa impresja...godz dzis ok 7 rano...hehehe... enjoy life its too short!!!!!!!! :D
1686311-med.jpg

pozdrawiam i duzo dobrego kazdemu zycze!!!!!!

edit: dzis wyciałem jednego meskiego... Dpassion...heh...narazie 1:1

Last edited:
G

Guest

no a ja jeszcze przed zachodem musialem kopac, z MMM wyjechalem w takim stanie ze jak z Poziomka dojechalismy do spota to zaczalem kopac saperka w pokrowcu... ogolnie masakra rosliny poszy w gore ale jedna zjadly slimaki, zas maja taka sachare ze jak nie zacznie padac to i tak z nich nic nie bedzie. dostaly zarcia no i coz... albo te albo inne dojda...

wracajac zobaczylismy ta łake, miejsce troche przypalowe.. bo obok jest wies z rzeka wiec pewnie sporo ludzi sie tam kreci..ale ziemia dobra cos tam do niej dodalem. w zasadzie nie bedzie mnie juz tu do zbiorow.

pozdro dla was ludziska ;) sciskamy

franzPL

Member
nowe foty revega lampa 400w i 250w hps box o,95m2 revegowane roslinki blubleberry oraz indica pride z pestek siedza sobie roslinki z reservoir seeds KILL BILL

18 dzien flo

G

Guest

Mam prosbe: czy mozecie mi podsunac pomysl na nasepnego grow`a IN?
Bede jechal w Coco, a potrzebuje jakas mega, mega mocna sative o w miare szybkim okresie dojrzewania. Wiecie cos extra. Myslalem o czyms z GreenHouse ale moja glowowa baza strainow jest mala wiec podrzuccie jakiegos pomysla

pozdr 4@ll

C

Ca2

Chyba nie ma szybkiej i bardzo mocnej sativy. Ja polecam Jack Horror/Jock Horror... lub Herera jak upolujesz (wkońcu legenda jak i NL). Ja miałem zajawkę na Hawaiian Snow(23.7%) od GHE ale wyszedł mi samiec.
Mamma Thai też jest mocarna. Wszelakie Haze. Lepiej się nastaw na te 12-13 tygodni flow...zaciśnij zęby... a później ciesz sie lotem po orbicie ;D

cgns

Member
Ja ze swojego wprawdzie niewielkiego doświadczenia polecam Grapefruit x Nev. Haze od Female Seeds. W przewadze sativa, kwitnie równiutko 8 tygodni i daje zajebiście duży plon. Do tego rośnie sama - zero problemów. No i ma kopa - oj ma :) :rasta:

G

Guest

Witam ładnie lecicie

Moje wygłodniałe balkonowe maleństwa

-10 maroc
-5 passion 1
-3 easy sativka
-7 early misty

cinnamonki (te w niebieskich) i indoor mix od fs

Ciężarne LR-y i sto pesteczek którymi mnie narazie obdarowały (LR1#LR2/LR2#LR1)

Last edited:

wdr

Active member
Veteran
divinorum said:
Mam prosbe: czy mozecie mi podsunac pomysl na nasepnego grow`a IN?
Bede jechal w Coco, a potrzebuje jakas mega, mega mocna sative o w miare szybkim okresie dojrzewania. Wiecie cos extra. Myslalem o czyms z GreenHouse ale moja glowowa baza strainow jest mala wiec podrzuccie jakiegos pomysla

pozdr 4@ll

Już bez pana :) divinorum polecam stronke :

http://www.seedjoint.com/en/shop/genetics/sativa

ceny ciekawe, do każdego zamówienia masz 5 thai haze x skunk gratis a powyżej 40 funtów g13xhaze.

niestety szybko kwitnąca mocna i w dodatku czysta sativa nie jest częstym zjawiskiem ale na stronce są takie egzotyki jak np. kwazulu

Genetics: Kwazulu (South African)
Variety: Traditional landrace, pure bred.
Type: Pure sativa
Harvest Date: Mid-October
Flowering Period: 8-9 weeks
THC Content: 17.3%
Resistance to Mould: High
Resistance to Disease: High but depends on disease
No. of seeds Per Packet: 10
Characteristics: Quick flowering pure African sativa.

sam napewno zamówie coś z tej stronki , ale narazie zwolniłem się z pracy (hwd nieuczciwym pracodawcą), póki co niestać mnie nawet na jakieś f2 na tegoroczny out, a co dopiero na porządny seedbank hehe , nie będe już nawet wspominał czynu mojej siostry bo od razu podniosi mi sie ciśnienie.Ale tak to jest jak się da komuś klucz do mieszkania...

pozdro.

A

akap13

massiwo sliczne topiszcza
ali ladna ta Twoja gwardia
divi niezly kamuflaz z ta tytka, gheghe
lelek ladnie to u Ciebie wyglada
franz dawaj apdejty z killem billem, ciekawa odmianka

blueberry, euforia, amnesia i in mix

urban

:headbange :laughing:
pzdr pothedzi

Last edited:
G

Guest

@all - THX za podpowiedzi, Kwazulu chcialem brac jak zasysalem z WOS ale akurat nie mieli, ten top z folder`a mnie rozgniotl.

kopce tego SandStorm`a i im bardziej wysycha (tak sam z siebie, bo ten z no..slowa slowa zawsze sie gubia te slowa, z ten.. turbiny do glowy. tyle ze wali ale smakuje paskudnie, no wiec.. im suchszy tym bardziej sttraszno sie robi :D SUSZARKA!!! heheh przypomnialem sobie, suche go suszarka do wlosow heh..

C99 no miala byc , Bogusik, kochany ;) ze dwa razy juz prawie do ciebie z poziomka jechalismy po tego revega c99 i nas zawsze cos uziemialo a pozniej mnie robota zassala.

ojoj.. musze sie polozyc..heh

A.. i jeszcze Angole jedna sobie do doniczki na okno wrzucilem.. :) niech robi klimacik

kazuya20

Active member
Ja też zmęczony box ogarnięty /..
Amnesia W.O.S. 2 dziś pod nóż

34pnfra.jpg

2wnyalg.jpg

grapek też pod nóż

2wmp64i.jpg

Wbijać

out a w lodówce ciepło passiony maroc x wczesne leb 27 itp itd

29347DSCF41421.JPG

parapet :bashhead: early special i lr