G
Ca2 said:Euforia w działaniu jest poprostu EUFORYCZNA! Zapach delikatny a zarazem intensywny. Bardzo apetyczny. Smak...równie mniam mniam co zapaszek ;D Nie gryzie...nie dusi jakoś tragicznie... Jak wchodzi (po około 3cim buszku - paliłem dzide sam i tubiłem chmure za chmurą więc nie myślcie, że dopiero 3 buszki uwalają bo to OneShooter)...wchodzi i urywa łeb totalnie... jak na moje...po spaleniu pierwszej rury 15-20minut najlepiej przebywać w towarzystwie palaczy lub wyrozumiałych ludzi bo totalnie wypieprza w kosmos. Faza bardzo żywa i szybka. Dużo chęci i dużo motywacji do działania. Nie przymula jakoś specjalnie. Spaliłem około 0.4g na testa i bardzo miło wspominam... wręcz tęsknię za tym jarankiem podobnie jak za JH, C99, PPP, HH i Maroc ;D Shit jak najbardziej nadaje sie na przejaranie całego dnia, tygodnia, miesiąca, roku.
Ja zrobiłem sobie takie małe pseudo talerzyki z folii aluminiowej włożyłem tam po dwie chusteczki higieniczne i pryskałem to regularnie wodą parowało idealnie czasem musiałem 3 razy dziennie pryskać bo było suche (pryskałem do momentu jak chusteczki były całe mokre)...I taki maly offtop - jak latwo podniesc poziom wilgoci ?
Ca2 said:Euforia w działaniu jest poprostu EUFORYCZNA! Zapach delikatny a zarazem intensywny. Bardzo apetyczny. Smak...równie mniam mniam co zapaszek ;D Nie gryzie...nie dusi jakoś tragicznie... Jak wchodzi (po około 3cim buszku - paliłem dzide sam i tubiłem chmure za chmurą więc nie myślcie, że dopiero 3 buszki uwalają bo to OneShooter)...wchodzi i urywa łeb totalnie... jak na moje...po spaleniu pierwszej rury 15-20minut najlepiej przebywać w towarzystwie palaczy lub wyrozumiałych ludzi bo totalnie wypieprza w kosmos. Faza bardzo żywa i szybka. Dużo chęci i dużo motywacji do działania. Nie przymula jakoś specjalnie. Spaliłem około 0.4g na testa i bardzo miło wspominam... wręcz tęsknię za tym jarankiem podobnie jak za JH, C99, PPP, HH i Maroc ;D Shit jak najbardziej nadaje sie na przejaranie całego dnia, tygodnia, miesiąca, roku.
wow, piok, mi sie podobaja twoje fotki na maxa ! a zwlaszcza toPioK said:witam,
w tym tygodniu przypadla dzisiaj wizyta u moich kobietek. wszystkie rosna wspaniale. porobilem pare zdjec .... moze sie komus spodobaja ;]
ziel-zielona said:witam
wykielkowaly 5 lutego br. a 12 lutego byly juz na 12/12 ...3 euforie , na wegu 5 swietlowek 20w , potem 250w HPS w doniczkach 11l , ziemia kupna ogrodowa + perlit , co do naginania , hmmm cie kawa sprawa , bo duzo roboty jest na poczatku , potem to juz samo rosnie hehe naginam co 3-6 dni , to jest wszystko ustosunkowane , czasami liscie zaslaniaja nam male topki ,a po obcieci liscia ktory zaslania swiatlo topek rosnie lepiej , a i liscie tez staram sie naginac tak aby nie zaslanialy topow , SUSZU z jednej rosliny wyszlo 60g ( scialem 2 rosliny i po tyle samo na szalce, a 3 czeka na ciecie )
buddah_ said:sorki za offtopa ale zaglada tu najwiecej osob a potrzebuje szybkiej odpowiedzi-
moge bez zadnych obaw obciac dwa pierwsze, pojedyncze listki na dole rosliny? sa troche spalone przez nawoz i zaslaniaja swiatlo dla pierwszych rozgalezien, roslinaka ma 4 pietra.