What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

C

Ca2

dEv-9: szkoda że lr ale z racji wspólnej mocy lamp będę śliedził bacznie twoje poczynania;p Byle byś ostro ubarwiał ten temat ;P Cholera ... box z lodówki to wyśmienita opcja. Estetyke i czystość zachować nie problem a i malować czy też wyklejać mylarem/innymi odbłyśnikami nie trzeba. Jak temp? nie widzę fan'ów tłoczących.

D

dEv-9

Ca2 oj szkoda ze tylko lr, mialem cos do niego dorzucic ale sie nie udalo.

Temperatura 29 przy roslinach.
W nocy 18-22 ;[

Ja rowniez sledze twoje poczynania jak i wszystkich innych bo to dla mnie duza frajda. :headbange

G

Guest

Q_ba1 rulez !

wrxa

od lewej wrxa, ssxtbxwr

@dizel - zajebisty avatarek lol pozdro

Last edited:

Zathir

Member
Witajcie
Q_ba1, James :respect:

U mnie w ogrodzie:

durban x hh
24 dzien 12/12
30389S6307640.JPG

swiss bilss
24 dzien 12/12
30389S6307645.JPG

30389S6307646.JPG

pozdrawiam :wave:

D

dEv-9

Q_ba jak na hps 150w to najlepiej, jestem ciekaw ile tam ci tego wyszlo dokladnie.

a tu cos odemnie, takie tam proby makro

lr day 6
3815low_ryder_lisc_makro6_day.jpg

kaja

New member
Cinnamon 21 dni

Ten sam Cinnamon 24 dni

i 28 dni

Zasówa jak mały samochodzik. Oczywiście pod 4 świetylówkami, jak zwykle ;)
Dzisiaj przełączyłem na kwitnienie.
Mam nadzieję, że wyjdzie z tego dobry towarści.
Panowie ile kwitnie ta odmiana tj Cinnamon?

Pozdro

cannamaster

Member
macie wiesci co stalo sie z naszym zaprzyjaznionym forum trawka?? bo juz ktorys dzien nie moge wlaczyc. moze najazd policji?

G

Guest

Problemy z serverem, zadnej policji, bez obaw. Niedlugo powróci :rasta: .

Co do tematu, to rosnie mój cross z AF w sumie dwa.

Q_ba1, James Bond swietna robota :D :D Gratuluje.

Reszta takze wspaniale fotki, przyjemnie sie oglada ten temat.

Last edited:
V

vod

sam nie uprawiałem, ale producent podaje 9 tygodni dla cinnamona.

edit: właśnie czytam reprotaż, którego autor zebrał swoje cinnamony po 81 dniach flo (z nasion, 2 tygodnie weg, w hydro).

Last edited:

orangin

Member
Z tego co pamietam, Azzzz scinal po 90 dniach kwitnienia, to masz prawie 13 tygodni. I tego bede sie trzymal, gdy bede scinal swoje... chociaz pewnie i tak mi sie wydluzy, znow ze wzgledu na niska temperature: dzis bylo 19 stopni pod koniec okresu naswietlania :/

PioK

Member
ladne macie kwiatki ... a moje dopiero takie male

imgp2270xj9.jpg

wiem ze 'doniczki' maja za male... ale narazie tak musi byc zreszta to tylko gratisowe WW zaspokajajace moja outdorowa niecierpliwosc

Last edited:
G

Guest

kazuya20 said:
rosło

aktualnie donice już czekają na planciki

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....le pysznie to wyglada, mniam!!! Koniecznie walnij wiecej fotek :D hehe

g1enek

Member
wlasnie tak leonardo ;]

ogolnie przestaje sie udzielac na forum poniewaz nie mam nic sensownego do powiedzenia , a nie bede pisal jakie to macie planty bo to chyba kazdy bardzo dobrze widzi ;) . Czekam na out'a ;] Juz 25 sionek czeka a bedzie jeszcze wiecej ;)
pozdrawiam was wariatyyyy

G

Guest

moim marzeniem jest cos w stylu LowRider tylko szybszy... powiedzmy 5dni od poadzenia do 25g zbioru..

eee.. juz nie mam cierpliwosci. rosnie ladnie ale czemu tak wolno.. ;(

Latest posts

Latest posts