What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

DuncanXX

Member
Witam, pieknie zielenicie chlopaki !
Po ok. tygodnia deszczu , zero słonca wracam by sie pochwalić.
Wszystkie moje krzaczki oprocz jednego noname'a ktory sie jeszcze nie okreslil to kobiety :jump: :jump:
Maroc ok. 150cm kwitnie i oby pokazał na co go stać.

WW #1 - jaki ona ma wigooor hoho...

WW #2 - to ta co byla tak zmutowana ,ze wogole sie nie zapowiadalo iz cos z niej bedzie ,sporzadzilem eliksir i wyzdrowiała, teraz rosnie super szybko i da mi rekordowe zbiory :jump: :violin: :bashhead:

Noname :rasta:

No! Mam nadzieje ,że nie zanudzałem i do nastepnego razu :D
Peace.

Last edited:

pakonopny

Member
Oby tylko jesien byla sprzyjajaca, a z tego co tutaj pokazaliscie masa radosci bedzie w kraju. Jak tak dalej pojdzie to naprawde polscy growerzy znajda sie w czolowce swiatowej.
Tak trzymac Polak potrafi !

G

Guest

jakas pierdolona w dupe jebana kurwa zniszczyla mi 3 spoty, kilkanascie pieknych dorodnych panienek.
mam dosc basta...
koniec transmisji.

G

Guest

divi nie noooo... zal! wacek w dupe pierdolonemu zlodziejowi! :spank:
ale escobar ma chyba racje, to nie powod do kasowania konta
przeciez to malo prawdopodobne zeby ten zlodziej cie znal
no.. chyba ze jednak jest taka mozliwosc ale i tak chyba nie wie ze tu siedzisz na ic
szkoda panienek ale nie martw sie... sporo osob wysle ci sample na pocieszenie, mi sie wydaje :D

Edit: jesli chcesz na nowo konto zalozyc to wypelnij rejestracje jak najszybciej bo np. jeden z icmagowiczow czeka na nowe konto juz miesiac i nic, dupal!

E2: pakonopny wyloozoj... moze divi mial swoje powody by skasowac konto, glupi przeciez nie jest i jak sie tak zastanawiam to musial byc jakis wazny powod.

pzdR

Last edited:

pakonopny

Member
Zal troche roslin, ale to nie jest powodem zeby ostentacyjnie" pierdolnac drzwiami "(za przeproszeniem). Nie pierwszy i nie ostatni raz sie takie cos zdazylo. Uroki outa .

hodowca

Active member
Veteran
Sami sobie ludzie jestescie winni....teraz pozostaje jedynie wyciągnąc konsekwencje i dziłac ze zdwojoną siłą w przyszłym roku :)

1.Dobra miejscówka to podstawa.
,ale dobra miejscówka to nie miejsce wybrane na chybił trafił-tak jak to robią poniektórzy...i liczą na to ,ze wszystko sie uda....trzeba liczyc sie wowczas z konsekwencjami....
Dobra miejscowka to miejsce sprawdzające sie od kilku sezonów...takiej miejscówki szuka się nieraz przez kilka lat...
i jeśli juz się ją znajdzie - mozna dzialać na całego...
2.Drugą sprawą jest gęba na kłódkę!
3.Ostatnia opcja to pogoda...teraz gdy mamy za sobą punkty 1 i 2 jestesmy zdatni juz tylko na nią....
,nic złego nie moze sie juz przydazyc naszym roslinom ,wszystko inne zalezy od Was....i jak bardzo o nie zadbacie.

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Pieknie kolorujecie, duzo by wymieniac, pozdrawiam wszystkich !!!

U mnie out niestety niezbyt wypalil, glownie za sprawa bledu w 1pkt z powyzszej wypowiedzi, ale tez mojej winy w tym tez sporo... nevermind, cos tam z tego bedzie ale bardziej na kolekcjonerski uzytek :joint:

Kilka tyg temu zaczalem pierwsza uprawe w kokosie, poczytalem conieco, otrzymalem rade od coco-mentora Ca2, no ale wzgledy bezpieczenstwa kazaly mi wyjebac wszystko, roslinki poszly na out, ale watpie zeby sie przyjely, juz nie raz czytalem ze z coco do gleby moga byc problemy... .

Niedlugo mam zamiar wrocic do pracy z tym medium, wezme klony z outa i jazda..., ale to za jakis czas.

A tak to wygladalo :

No i naprawde COCO to jest super sprawa, trudniejsza od gleby, szczegolnie gdy brak dedykowanych nawozow, ale tak zapierd... roslinek na vegu jeszcze nie widzialem, zaryzykuje stwierdzenie ze na vegu w coco roslinka idzie 2 razy szybciej niz w glebie.

Pozdr - nie palcie tak malo bo sie zamulicie :bashhead:

bogusik2

Member
Green Smile, Johnny, Duncan, Azzz sliczne roslinki :) K++
Divi nie odchodz od nas hehe trzymaj przynajmniej jakos kontakt ;)
Dziś dzieki uprzejmości Kleva wpadł mi w rece Hydrożel hehe

12128aaaaaahydro_el.JPG

Ludzie maja co do niego podzielone zdania, ale jednego mu nie odmowie - niesamowicie wiąze wode!

12128aaaaaahydro_el_1_.JPG

3 łyżeczki od herbaty + 2l wody i mamy 2-3l żelu, ktotory oprócz wody nabiera troche powietrza tez.. moze byc to ciekawy preparat :D

12128aaaaaahydro_el_2_.JPG

12128aaaaaahydro_el_3_.JPG

12128aaaaaahydro_el_4_.JPG

12128aaaaaahydro_el_5_.JPG

Juz przygotowalem 2 male eksperymenciki kloniwania w tym żelu (GF i salvia) oraz jednego ukorzenionego klonika oblozyłęm nim dookoła.. zobaczymy jak zadziała..

12128aaa1.JPG

12128aaaaaahydro_el_6_.JPG

12128aaaaaahydro_el_7_.JPG

Wygląda bardzo obiecujaca ;) biorac pod uwage ze działa 5 lat, nie zmienia PH ani nie zawiera zadnej chemii a po 5 latach rozkłada sie zupełnie jest to cos czego warto spróbowac :D

klonik nieokreślonej płci b3n7 x e/p jako prezencik ;)

12128aaaaaahydro_el_8_.JPG

Mały Tribute dla Jamesa ;) przepyszne palonko! pzdr

12128aaaaaahydro_el_9_.JPG

Last edited:

placjusz12

Member
dzis wrzucam fotki mojego spotka w donicach
od lewej hawai skunk1,erdbeerxearlydurban, w duzej 60l donicy Easy sativia i jeszcze pare damek hehe

pozdrawiam

G

Guest

siema ładnie panowie lecicie juz sie niemoge doczekac wrzesnia/pazdziernika co tu sie bedzie działo
hehe
a tu cos odemnie moze nie rosliny ale moje kochane fajeczki do palenia :)

Z tej drugiej najlepiej mi sie jara 4 machy wystarczą z tego bonga i jest pozamiatane ogolnie zajebiscie sie z niej jara
pzdr

rastaman

Member
witam po dlugiej przerwie :wave:

To moze i ja pokaze co w trawie piszczy :) Niestety foty nieaktualne bo z 19.07 no ale jak kolega zrobil fotorelacje to warto pokazac :p

DURBAN

PASSION#1

SHAMAN

MAROC

Ladnie w tym sezonie rośnie, z roku na rok jest coraz lepiej i mysle ze ta tendencja sie dalej utrzyma :D. Ogolnie to w tym roku pogoda jest zdecydownie lepsza od tej w poprzednim sezonie. Roślinki troche teraz są wymeczone przez susze ale jutro z kumplem zamierzamy wpompować ok. 150 litrow na ~60 plantow takze powinno sie poprawić.

Ps. Pieknie wam rośnie, grunwald jak tam idzie? Jak wymyslileś już coś na pure organic flow? Bogusik, ciekawy pomysl z tym hydrożelem, pewnie cos z tym zadzialam na przyszly sezon :joint:

Pozdro :rasta:

G

Guest

Super super Rastaman :wave: Z resztą wszyscy, z tego co widzę ostro dają czadu w tym roku...U mnie też jakoś idzie hehehe... W sobotę lub niedzielę update a później Mazuuuuurrrrryyyyy :D

A póki co...

pozdro chłopaki i NiceGirl :D

Divi wracaj do nas bracie!!!

Last edited:

bogusik2

Member
LR od Plantatora dochadza juz ;) nasionka niektore gotowe!
p.s. niedlugo odpisze na PMy i porozdaje ich troche, takze sorki ze do tej pory nie odpowiadalem :)

12128a12.JPG

12128a12_1_.JPG

Troche pozytywnych macrosów :D niektore wreszcie zaczynaja ladnie wychodzic :D pzdr

12128a12_2_.JPG

12128a12_3_.JPG

12128a12_4_.JPG

12128a12_5_.JPG

12128a12_6_.JPG

CRAZY ELEPHANT :D haha co nie za jak sloń? oczy z nasionek, traba z liści .. bania xD

12128a12_7_.JPG

12128a12_8_.JPG

12128a12_9_.JPG

Latest posts

Latest posts