What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co polecacie do jedzenia bo straszny mnie glod bierze. (-_=)

Mr. Smee

Member
ja tez mam rodzine w Irlandii, w USA, w Kanadzie, we Francji i dobrych znajomych w grecji!!!! Megabajzel!!!! :wink:

cooopa

Member
ale iwesz mnnie sie to podoba bo: tu sie pojedze to sproobuje sie tego tam to tego ale mnie sie spodobal dobry wloski stufff jedzcie i prooboojcie niesamowity smak i jeszce to tego mietowe geste winka w sumie tak slodziutki likier i cala droga wautobusie do polski naszaaaaaa;d;d;d;d;

Mr. Smee

Member
U nas tez sa doskonale wina, i nie mam tu na mysli Bycza Krew (bo do polski trafia same chujostwo od nas), ale Tokaji Szamorodni albo Tokaji Aszú!!!! :wave:

D

dEv-9

U nas najlepsze to biale, pol slodkie wino marki WINO z supermarketow LIDL za 3,99 zl. :friends:

Mr. Smee

Member
Pilem takie duzo, ale dostalem uczulenie i stwierdzilem ze to CHUJOSTWO jest!!! Full chemia. Smak ma jak landrynky, totez nazywalismy to z kumplami w akademiku (Akademia Ekonomiczna Kraków) "LANDRYNKACZ"!!!! :wave: :biglaugh:

cooopa

Member
a ja tam gustuje w dobrych winach slodkich ale nie takich tanich bo to chustowstwo takich ciut drozszych;]bo sa lepsze i sa zdrowe tak jak maja byc a nie lidl,biedronka<supersam itp

D

dEv-9

Wiesz, nas pare lat temu nie interesowalo ZDROWIE.

Jeszcze pilismy AGROPOL. :chin:

To byly dobre czasy, teraz wogole nie pije. :canabis: :biglaugh:
Dobra bomba. :friends:

Mr. Smee

Member
cooopa said:
a ja tam gustuje w dobrych winach slodkich ale nie takich tanich bo to chustowstwo takich ciut drozszych;]bo sa lepsze i sa zdrowe tak jak maja byc a nie lidl,biedronka<supersam itp

Dobre wina przewaznie sa wytrawne. Wyjatkiem BARDZO DOBREGO wina, która MUSI BYC slodka jest Tokaji Aszú. Kup sobie, ale popatrz sie ile "puttonyos" jest. 3 "puttonyos" jest najtansza a 7 "puttonyos" jest tak drogi, ze zastanowisz sie czy kupic 1/2 litra tego lub zrobic zakupy na 3-4 dni!!! Ale warto. Raz sprobujesz i nie mozesz sie uwolnic!!!!!! Najlepsze wino pod sloncem!!!!!!!!!!!!!!!!
:yummy:

jajohg

New member
albo karmel wlasnej roboty tez bardzo syte to sa proste syte deserki jestem z zawodu kucharzem wiercie mi potrafie zrobic niebo dla zoladka

chlodek

Member
[edit]Na podświadome życzenie kilku osób.
Żeby było grzeczniej panie jahjongu czy jak cie tam zwał, prosimy jako grono forumowiczów o nie robienie syfu, dzielenie się wiedzą (jeśli takową się posiada), to jest forum growerów, jeśli chcesz nabić sobie posty zapraszamy do FLOWER PIX, choć tam wymagany jest język angielski. Z góry też chciałbym przeprosić za swe zachowanie ale jak czytam twoje posty to ściska mnie w żołądku.

Apropo ścisku w żołądku to osobiście polecam miód.

Last edited:
G

Guest

chlodek said:
KURWA KOLEŚ WEŹ NIE ODŚWIEŻAJ STARYCH TEMATÓW, SKORO MASZ ZAMIAR PODZIELIC SIę Z NAMI TWOJą WIEDZą. WIDZE ZE MASZ OGROMNą NA TEMAT TEGO CO LUBISZ JEść I RóżNYCH PIERDół, KTóRE W PRZECIąGU KILKU DNI ODśWIEżYłEś. NIE ROZUMIESZ, NIKT TU NIE CHCE TAKICH JAK TY?

hehe.. masz w zupelnosci racje ale nie musisz tak ostro jechac na niego :D
chlopak musi sie nauczyc co i jak ale bez agresji :rasta: