What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co polecacie do jedzenia bo straszny mnie glod bierze. (-_=)

D

dEv-9

No tak jak w temacie.

Ja moge wam polecic ryz, z cukrem, gesta smietana i cynamonem i kasze manna :biglaugh: I mleczko w tubce ale to na OUTcie jak palimy i przechodzimy obok sklepu, takie zageszczone i slodkie. Mmm :smile:
Kielbaski z ogniska tez sa dobre, nawet bardzo. :yummy:
Musimy zrobic kiedys piknik. :friends:

cooopa

Member
co do pikniku to bardzo ciekawy pomysl :chin: ale co bedzie z naszymi bracmi zza ocenanu i wetgrzech?? :smile:
szczerze przedchwila najadlem sie tak ze niemoge sie ruszac ale co do polecen gastrofazyjnych to polecam wam chrupki solo (takie czerwone
jak bingo tylko ze tansze bo za 0,89pln) polecam wam jeszcze koktajle ze wszystkiego co jest w kuchni :biglaugh: i mozecie sie pobawic na urzadzeniu do pieczenia tostow(wpakowac tam np ciastko ser zolti i keczup albo banany z grilla z czekolada tzn rozciac banana wzdluz i wpakowac w otwor kostki czekolady potem w folie aluminiowa i na grila(ale niepolecam z gozka czekolada sa dobre ale gorzkie :wink:
a co do pikniku to bardzo dobry dobry dobry pomysl tylko kuiedy i gdzie

pozrawiam wszystkich zaarlokow :biglaugh:

D

dEv-9

No z tym piknikiem to pomalu. :smile:
Za rok jak bedzie to bedzie dobrze. :eek:
Moze HC przyjedzie rodzine odwiedzic, Mr. Smee tak samo. :smile:

D

dEv-9

Fu, Jedzenie jest fuu. :eek:

Spalilem dzisiaj 5 rur o hmm 15-16, i mialem bardzo ZLA faze. :smile:
Ale nie lamalem sie i palilem dalej. :biglaugh:
I jest gits. :smile:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no jusz niedlugo szykuje sie wizyta u mamy.
bende musial jej wyslac nasiona zeby mi zasadzila i jak na jesien pszyjade to moze nietylko mama bendzie namnie czekac,haha
moze nawet cos takiego wyrosnonc

664IMG_0437.jpg

664IMG_0432.jpg

664IMG_0427.jpg

664IMG_0496-med.jpg

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
haha

no maja mama niezabardzo lubi palic. ale by mi napewno zasiala jak bym jej dal.
nielubi zabardzo ze pale,ale jakos niemoze znalesc powodu zebym nie palil.
zna tylko propagande co do trawy. i wiedzonc ile lat jusz ja pale , jest napewno troche jej glupio widzonc pomnie ze to nic mnie niezmienilo po 15+ latch palenia. ale to jusz tak jest.mama musi byc mamo.

peace

Mr. Smee

Member
Najlepsze jedzenie to gulasz z pregi wolowej gotowany w kociolku "bogrács" na ognisku...ppyyycchhhaaaaaa!!!!

cooopa

Member
hehehehehehe brzmi hustowo ale smakuje napewno kozacqo ja uwielbiam takie wegierskie smakolyki a pozatym mamtam korzenie wiec nie ma czemu sie dziwic

D

dEv-9

Ja zaluje ze nie mam rodziny w amsterdamie, Wpadal bym w weekendy. :canabis: :friends: