What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co bierzecie na Outdoor 2009?

SLN

Member
Byłem dziś "w plenerze" obadać miejscówki...
...jestem załamany! Zdruzgotany:wallbash:!
Śniegu tyle, że nie dało się iść - po jajca, po pas, po szyje!
Bez rakiet nie da rady. Trzeba jeszcze czekać...
Ja miałem już nieśmiałe marzenia, żeby ruszyć w przyszłym tygodniu, ale w tych warunkach nie dotrę nawet na potencjalne spoty, a jak takie ilości puchu zaczną teraz gwałtownie topnieć to strumyki zamienią się w rwące potoki i też będzie trzeba przeczekać lokalne podtopienia.
Troszkę mi zima utarła nosa - przyznam.
Jak gadałem z "locals'ami" - sami przyznawali że od 20 lat takich mrozów i takiej ilości śniegu nie widzieli w marcu.

C

ChaosX

Musisz mieszkać w górach, na nizinach lepiej. Ja już mam gotowe 3 spoty :D Przekopane, posypane obornikiem, kurzakiem i dolomitem, czekają do maja :)

Peace

fastriffs

Member
Hej, uprawial ktos na naszym terenie early girl z sensi seeds? Jak rezultaty?

Generalnie szukam sobie jakiejs indyjki, mocnej, potencjalnie na hash, ale tyle tych odmian ze glowa mala a na outdoorowych odmianach sie nie znam. Mam pare pestek passiona f2, ale jecsze cos bym dokupil, fajnie jakby byly fem. Cena nieistotna, zalezy mi na: jednorodnosci(nie lubie miec 10 fenotypow w 10 nasionach), mocy(idica body high) no i zeby sobie u nas poradzila. Co sugerujecie?

C

ChaosX

fastriffs -> wspaniale indica body high daje purple pheno mandali#1 i spelnia wszystkie postawione przez ciebie warunki. dochodzi pod koniec wrzesnia z pewnością będziesz bardziej zadowolony niż z early girl, breeder wypuscil nawet limitowana edycje nasionek "mandala#1 purple pheno" w zajebistej cenie :)

na hash mozesz sprobowac hashberry tegoz samego breedera. w zasadzie podniecam sie tymi strainami od Mandali, bo to geny wcześniej niespotykane i z pewnoscia okaza sie ciekawe przy crossach. np. C99 x Satori :D

C

ChaosX

GanJah -> to tylko teoria, na stronie producenta jest napisane, ze dla polnocnych szerokosci 1-2 tydz. pazdziernika. sprobowac warto, tym bardziej ze w zeszlym roku pogoda zaskoczyla i wielu osobom podochodzily pozniejsze krzaki.

ja z kolei powiedziałbym, że Hollands Hope z DP slaby high i nie polecam, sam tez nie bede jej bral kolejny raz ;)

fotki mandala#1

26313hindu_m_1_010.JPG

purple pheno

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

O

OrganicShowmen

early girl jak bedzie pogoda do 1 grudnia to moze Ci dokwitnie :bashhead:
Lipa i tyle ta odmiana jest bardzo slaba na outa. Juz lepiej guerilla gusto a napewno nie early pearl bo. trzeba wam indik czyli northern lights w slonecznym miejscu posianej, HHope, ja mam crossy od paru osob ktore posadze zamiast tych wypasionych nasion z tych wszystkich shitbankow ktorych opisy z pizdy nie maja sie do realiow w jakich my uprawiamy.

pozdro a i powiem tak nie lekcewazcie nasion od polskich breederow/growerow bo sa chociaz odmianki zaaklimatyzowane moze troche slabsze, ale w beret czesza nie jedna panieke takze :D nadaj sie.

:wave:

A

ares420

To mój arsenał, który w niedługim czasie się powiększy o Dysel Ryder, Ak47xhindu kush i Durban Poison femi

picture.php

ColdMan

New member
Ja w tym roku daję:

Sweet Edi
Diesel Ryder
LR#2
Easy Sativa x Wczesne
Early Special
LR
AK

Pestki, które podawałem wcześniej rozdałem, aby się nie zmarnowały. Tutaj podaję odmiany na dzień dzisiejszy.

Chciałbym jeszcze jakieś ciekawe crossy, lecz niestety nie mam tyle kasy, pzdr :joint:

Chirurg

Member
2007
EROC/PIR # ERDPuRT X EROC/DP
ERD#3/LITSKUNK X EROC/DP

ERD/EARLY SKUNK X [ERD/PURT 2007
POLISH HOPE
LR NIEDOJEBANE
4FUN Z TOPA 4x
NIE DOJEBANE
ESXW F2
BAG SEED 2007
ES X WCZESNE
EUFORIA X CSM

EM X HH X NL 2006
IM X HA 2006
KOM X NL 2006

taki zestaw mam ,nazwy spisałem takie jak kiedyś na pakiecie napisałem :D
a chuj go wie co z tego będzie bo pestony stare jak Saturn

szacuken .rysio

:abduct:

opoj1989

New member
u mnie pierwszy out w tym roku
nasionka zamowione od FRANC CROSSED SEEDS
7 Easy Sativa
10 FCS Auto Flo
(polecam tego breedera duze bonusy :) )

A

ares420

U mnie to już wszystko na ten sezon jest tego 200+ oczywiście nie organizuje tego sam tylko z ziomkiem :D
Ciężko będzie to ogarnąć ale mam nadzieje, że damy rade
W czarnym pakiecie outmix z otwartejpestki

picture.php

cheton

Active member
Veteran
piesqqon moze dlatego, ze nasiona ulegly wyczerpaniu.Slyszalem, ze moze Maroc pojawi sie na wiosne jeszcze, jesli tylko FS sie wyrobi.

Latest posts

Latest posts