ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ja na out mam zapewnione narazie tylko pestki od plantatora, miałem w planach kupić jakieś fajne sativki ale obawiam sie że nie znajde pracy przed majem ;P ale może wykombinuje $ i coś jeszcze kupie może Grapefruita bym zaryzykował bo widziałem że niektórym z was ładnie podochodził
ja jeszcze czekama na dostawe nasion z nirvany dla c.fr a dokladnie na odmiany pure power plant i Hawaii x skunk1
jak narazie sa przekladane terminy z tyg na tydzien i zaczynam sie troche denerwować
Lr #2 x 10
Maroc (FS) x 8
ES (FS) x4
WW (FS) x 2 - sprobujemy co z tego wyjdzie ..
I kilka gratisów i pestek z open seeda.. Aha i niech mi ktos powie co to za cross - Polish Sativa Outdoor ,ktora otrzymalem w gratisie z cannabis.fr.pl !?
Przyszly nasionka Jedno mnie tylko zastanawia.. Dostalem 5 nasion gratis.. Sa w opakowaniu po shamanie, myslicie ze tam moze byc shaman czy to tylko opakowanie? Ciekawy jestem co to za odmianki
Pisałem jakies 2 miechy temu w tym temacie ale troche sie pozmieniało niestety i wypadałoby naprostować co nieco.
A wiec mój tegoroczny out wyglada tak:
-10szt top44
-3szt WW
-4 szt EM - ponoc EM bo dostałem od kolegi
-5szt Lr - tez od kolegi - dobrego samarytanina
-4szt Lr#2
-8szt Lowsnow
Niestety zostałem wykrecony przez sklep o którym jeszcze niedawno pisali że jest godny zaufania ;/ no ale to nie dział "nasze żale". Jeśli ktoś by zechciał mnie wspomóc jakimś nasionkiem bede bardzo wdzieczny pozdro
E: chodzi o magicseeds ;/
E2: wplacilem kase ponad 2 tygodnie temu a paki jeszcze nie widac.. ale koles z tego sklepu napisal ze jutro wysle wszystkie zalegle paczki i ze do srody beda u klijentow.. no zobaczymy, mam nadzieje ze koles nie robi bezpodstawnych nadzieji wszystkim ktorzy paczek jeszcze nie dostali, jak paka dojdzie to go przeprosze oczywiscie ale czas pokaze...
łysy łysy jak możesz to napisz jaki sklep cię wyhu.. zeby wszyscy wiedzieli na przyszlosc z ktorego sklepu nie brac seedow , <to jest tylko taka moja sugestia>
Podejrzewam, ze chodzi o Magicseeds.pl. Jesli tak, to czuje sie za to odpowiedzialy w pewnym sensie, poniewaz to ja mowilem, ze to godny zaufania sklep. Ale wobec tylu skarg sam zastanawiam sie nad anulowaniem zamowienia.
Yarcio dzis udalo mi sie porozmawiac z imperatorem i powiedzial ze w tym tygodniu paczka bedzie u mnie, jesli tak sie stanie to uznam to po prostu za male nieporozumienie a nie za celowe dzialanie. Zreszta napisal ze wszystko sie tak poprzestawialo przez ten jego wyjazd do NL, miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy. A poza tym nie masz powodow czuc sie w jakikolwiek sposob odpowiedzialny za ta sytuacje, po prostu zamowilem tam bo komentarze na haszu i trawce byly przychyne. Takze glowa do gory <piona>
Łysy daj znac jak ci paczka dojdzie i czy wszystko bedzie w porządku
jezeli obecna sytuacja z nasionami na c.fr sie nie zmieni w ciagu tygodnia to zamawiam z magicseed
Mariko
ja takze nie narzekalem na czas przesyłki tylko z tego co widac cfr nie posiada na chwile obecna wiekszosci nasiona takze tych na ktorych mi zalezy typu EM, PPP oraz Hawaii x skunk1. Gdy dzwoniłem do cfr obiecywał dostawe z nirvany pod koniec marca
dziś mamy juz 14 kwietnia. Mowil mi takze ze w tamten piątek powinna sie juz pojawic dostawa od Femaleseeds i takze nic nie widać. Troche jestem poddnerwowany tylko nie wiem czy to wina z strony cfr czy dostawcy
straszny offtop ale nie moge pozwolić Wam żebyście jeździli po cfr , dwa razy robiłem zakupy i nie moge Wam powiedziec jak bardzo jestem zadowolony bo pewnie c.fr nie stać na takie traktowanie wszystkich : ) (zniżki + gratisy) . Rozmawiałem z nim na temat nirvany powiedział ze nirvana odpisuje mu na maile czy faxy po miesiącu wiec zapewniam ze cfr jest wporządku , jego zaopatrzeniowcy go poporstu zwodzą - napewno dlatego ze maja za dużo klientów a jest jeszcze za mało seedbanków. topic o bankach zamkniety wiec sie syfi tutaj niestety
5x Maroc [femi]
5x Passion#1 [femi]
2x White Widow [reg] (indoor, ale nie miałem gdzie posadzić)
15x Oudoor Mix
3 sadzonki przywiezione z Hiszpanii (podobno oudoor) i nie pamiętam odmiany.
część wykiełkowała i już są w ziemi. końcem kwietnia idą pod chmury, pozostaje więc czekać. nie wiem tylko czy WW dojdzie na oucie w Polandzie?
pozdr!