ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
PRODUKCJA: USA
GATUNEK: Komedia
CZAS TRWANIA: 117 minut
DATA PREMIERY: 05.09.2008 - Polska, 06.06.2008 - Świat
REŻYSERIA: Dennis Dugan
SCENARIUSZ: Judd Apatow , Adam Sandler
OBSADA: Adam Sandler, Mariah Carey, Shulie Cowen, Barry Livingston
OPIS: Najnowsza komedia z Adamem Sandlerem w roli głównej. Agent Mossadu pozoruje swoją śmierć, a następnie przenosi się do Nowego Jorku, gdzie zamierza spełnić swoje największe marzenie: zostać fryzjerem.
"Jest takie miejsce na naszej planecie dziwniejsze od wszystkich innych - najsłabiej poznane i najbardziej tajemnicze; miejsce gdzie, podobnie jak w przestrzeni kosmicznej, ulatnia się konwencjonalne pojmowanie czasu i odległości; miejsce magiczne i niebezpieczne, do którego ludzkie ciało i ludzka dusza muszą się przystosować. Jest to zarazem jedyne miejsce, gdzie człowiek o imieniu Jacques Mayal naprawdę czuje się jak w domu. Tym miejscem jest morska otchłań - "Wielki błękit"."
obowiazkowa pozycja dla ludzi wiekowych 30+ kultowego festiwalu w pięknej Brodnicy z gwiazdami na czele: Riedel, Daab, Bastion i wiele innych. Muzyczny Camping w Brodnicy, szkoda że tak się potoczyły losy tych imprez, film w 3 częściach ale naprawde godny uwagi i chętnie się go ogląda po kilka razy.
Polecam wszystkie filmy z Cheech & Chong:
1984: Cheech & Chong's The Corsican Brothers
1983: Nadal palę (Still Smokin')
1982: Z deszczu pod rynnę (Things Are Tough All Over)
1982: Things Are Tough All Over
1981: Przyjemnych snów (Nice Dreams)
1980: Nowy film Cheecha i Chonga (Cheech & Chong's Next Movie)
1978: Up In Smoke
http://video.google.com/videoplay?docid=2657134441269813708&hl=pl zajebiscie mnie ten film inspiruje znaczy ni efilm tylko to co w nim ukazane hehe jak żyja potomkowie indian z pleminia tajrona ,indianie kogi w sierra nevada de santamarta w kolumbii, obejrzyjcie z napisami jest pozdro ,liście koki roCKz hehehe
Dragon Ball Kai odswiezona Zetka lepsza grafika skrocone nudne sceny . Wierze ze nie tylko dla mnie jest to Anime sentymentalne
polecam tym ktorzy sa w temacie
ps: (wiem dziecinada ale jak dla mnie DB jest produkcja wszech czasow)
Odcinek programu "Wuwua"(emitowanego w 2003 roku w regionalnej trójce), w którym poruszany jest temat tabu, a mianowicie skrótu "hwdp". Z gościnnym udziałem chłopaków z Hemp Gru i Wsp.W programie wykorzystano utwory - WSP,Firma,Molesta.
Warto posiadac więc zapraszam do sciągania