What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

χορτο και gym

kapoios

Member
Θα επανέλθω λίγο στην ερώτηση σχετικά με την γυμναστική.Έχω βέβαια 2 χρόνια που έχω σταματήσει για διάφορους λόγους κάθε είδους γυμναστική πέρα από γρήγορο περπάτημα για λίγα χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση.

Ένα ενδιαφέρον θέμα που μου έχει πει αθλητίατρος,αν και λίγο άσχετο με το ερώτημα απλά πιστεύω πως αξίζει να αναφερθεί,είναι ότι αν καταναλώνεις γενικά κάνναβη ή έχεις καπνίσει κάνναβη πριν από αθλητικές δραστηριότητες ή γυμναστική,επειδή καις λίπος και η thc είναι αποθηκευμένη στο λίπος,την "απελευθερώνεις" ξανά στο αίμα με αποτέλεσμα να έχεις ένα μικρό φτιάξιμο.Ίσως πολλοί από εσάς να το έχετε παρατηρήσει.Καλά για τον ganja φαντάζομαι πως όχι,ο άνθρωπος είναι μηχάνημα καπνίσματος δεν νομίζω να του χει τύχει!Να κι ένας λόγος να κάνουμε γυμναστική χεχ!

Τα βασικά θέματα κατά την γνώμη μου,σχετικά με την κάνναβη και τον αθλητισμό,είναι οι πνεύμονες και το φαγητό στις λιγούρες.Βέβαια αυτά εξαρτώνται και από τον τρόπο ζωής του καθενός.Στους πνεύμονες μειώνεται κατά ένα μικρό ποσοστό η χωρητικότητα.Δυστυχώς το κάπνισμα μπάφων με καπνό το κάνει χειρότερο.Αν καταναλώνεις με άλλο τρόπο (φαγητό,vap,bong) δεν υπάρχει θέμα σχεδόν.Από την άλλη,η βρογχοδιαστολή σου επιτρέπει να ασκηθείς περισσότερο.Όπως ειπώθηκε και παραπάνω,όλα είναι θέμα ατομικό και οι ποσότητες που θα πίνεις.
Τώρα για το φαγητό πάντα πρέπει να συνδυάζεται σωστά με την γυμναστική,καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποφύγεις σαβουροφαγητά που τρώμε συνήθως μετά την γαροποσία!Για παράδειγμα,φτιάξε την δική σου σοκολάτα,φτιάξε ένα κέικ με ελαιόλαδο και στέβια αντί για βούτυρο και ζάχαρη,μπάρες δημητριακών,μπορείς να καταλάβεις πως το εννοώ και να κάνεις τις αναγωγές και σε αλμυρά σνακ.Θα γλιτώσεις και αρκετά χρήματα και θα κάνεις κάτι δημιουργικό και διασκεδαστικό.

Η γνώμη μου είναι πως κάνναβη και αθλητισμός πάει ανετότατα.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και ίσα ίσα μετά από τραυματισμούς (μυϊκούς) η κάνναβη βοηθάει και στην φλεγμονή και στον πόνο.Πιές λοιπόν αλλά με μέτρο!

petougia

Member
Geia sou file kapoie, emena h gnwmh mou einai oti enas xasiklhs borei na gimnazete alla den pane mazi, kata kanona to xorto einai kastaltiko enw alloi pernoun anavolika se energia isa me thn kokainh (apla ligotero ethistika).

Gia mena vazeis thn ygeia sou panw apo kapnismata ethismous kai malakies, einai standar ta pramata aploi diatrofikoi kai gimnastiriakoi kanones, oso anafora emena den exw provlima me to junk food afou den eimai fan oute kan ths sokolotas kai menw peripou stegnos pada, diladi na xreiastei prin to kalokairi na kanw max ena mina prin antoxh,gramwsh, afstirh diatrofh klpa gia na fanei h koilia as poume.

Twra ama exeis arketa kila para panw tha prepei na kopseis tis ypoglikemies, na kaneis afstirh diatrofh kai afou thn pineis na exeis sto nou sou o organismos sou XREIAZETAI glykozh giati einai to kafsimo tou eggefalou kai isws na argoun na anagenithoun kytara pou exoun na kanoun me th mnimh (ipokabos) xwris afth.
Gia afto to logo prepei pada na eimaste dipla apo enan diavitiko otan kanei eneseis, borei na lipothimisei apo thn elipsh glykozhs.

Apo kei kai pera o kapnos kai to xorto kaigode, pws einai dinaton na lerwneis ta pnevmonia sou me karvouno na sto pw etsi kai meta na thes na vazeis sto aima sou kai oso perisotero oxigono ginete? De ginete ektos an to trws opws eipes h to kaneis vaporise xerw gw.

Twra oso anafora emena, to xorto mono provlima mou exei dimiourgisei sth gimnastikh kai h gimnastikh mono provlima dimiourgei sto xorto (malon kalo afto). Alazw ligo ta gevmata giati thelw piw ellinikh kafedara san afthentikos xasiklas kai merikes fores akironw to prwino alles fores borei na akirwsw th gimnastikh epidi tha epileksw na liosw panw se ena kanape h brosta apo to pc, telos padon o sindiasmos ama den eisai mathimenos einai moufa, kai to na thn pineis prin h meta gia mena epivarinei ton organismo akoma kai to kaneis xronia, afta.

petougia

Member
Kala afto me tous travmatismous ksana pes to, th mesh mou exw tsakisei eimai kai agarbos edelos....
Oso gia to mikro ftiaximo, egw epidi eimai gtp klasika exw svisei to telefteo kana misawro borei kai tetarto prin arxisw gym, kapou sta misa apo to zestama exw kseklasei edelos sxedon!

χορτο και gym, kali erotisi :bigeye:

Exartate to xorto ine i aposi mou :D ean exis kapnisi kati mild ...pas... kanis oti nomizis kalitero.. ke fevgis,
ean omos exi kapnisi kapio xorto ''sirma'' to xanaskeftese..ke gym avrio :rasta: bafos 1 - gym 0 :tiphat:

kapoios

Member
Kala afto me tous travmatismous ksana pes to, th mesh mou exw tsakisei eimai kai agarbos edelos....
Oso gia to mikro ftiaximo, egw epidi eimai gtp klasika exw svisei to telefteo kana misawro borei kai tetarto prin arxisw gym, kapou sta misa apo to zestama exw kseklasei edelos sxedon!
Καλό ακούγεται αυτό για τον ιππόκαμπο θα με βοηθήσει ο γούγλης να μάθω παραπάνω.Ρε μάγκα πετούγια υπάρχει και η επιλογή να την πίνεις ΜΕΤΑ την γυμναστική χαχαχαχ!
Κάνει τρελή δουλειά στους τραυματισμούς.Ειδικά σε πιασίματα και τα λοιπά,μετά από ένα j είμαι μπόμπα.Βέβαια έχω να πιαστώ και καιρό αφού γυμναστική γιόκ!

PhillieBlunt το σκορ δυστυχώς έχει πάει 700και κάτι - 0 :biggrin:

Gert Lush

Active member
Veteran
emena h gnwmh mou einai oti enas xasiklhs borei na gimnazete alla den pane mazi, kata kanona to xorto einai kastaltiko
Τί σημαίνει kastaltiko;

Μήπως εννοείς «κατασταλτικό» κατα κάποιο τρόπο;
Αν ναι, τότε απλά δεν πίνεις το σωστό χόρτο.
Βρές κάποιο πιο ενεργοποιό. Με ενά καλό χόρτο, τρέχεις και μαραθώνιο. Άκου kastaltiko!!.... :blowbubbles:

bathory

Member
χορτο και προπονηση ποτε ρε μαγκες!!εκτος αν πας στο γυμναστηριο για "παιχνιδι".μετα την προπονηση επιβαλεται ο μπαφος αλλα οχι πριν!!!!!εκανα καποτε νεαρος κατι τετοιες καγκουριες και λογω της εντασης της προπονησης γιατι ημουν σε "δυναμικα" αθληματα και πρωταθλητισμο παθενα διαφορα!!!!μεχρι κοψιμο πανω στο ring!!!!xaxaxxaxaxax

χορτο και προπονηση ποτε ρε μαγκες!!εκτος αν πας στο γυμναστηριο για "παιχνιδι".μετα την προπονηση επιβαλεται ο μπαφος αλλα οχι πριν!!!!!εκανα καποτε νεαρος κατι τετοιες καγκουριες και λογω της εντασης της προπονησης γιατι ημουν σε "δυναμικα" αθληματα και πρωταθλητισμο παθενα διαφορα!!!!μεχρι κοψιμο πανω στο ring!!!!xaxaxxaxaxax

Εννοείτε πως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Δεν ειμαι γιατρός ή πρωταθλητής σε κάτι(μόνο πρωταθλητής του καναπέ) αλλά τα πράγματα ειναι απλά...Πρίν την γυμναστική δεν πρέπει ούτε καν τσιγάρο να ανάβεις.Οχι ψιλό.Μετά βέβαια επιβάλετε ενα καλό για ξεκούραση. Σημειωτέον οτι στο Ελλαδιστάν ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βρείς μια καλή σατίβα που θα σου δώσει "κίνητρα" στην γυμναστική εκτός και αν καλλιεργήσεις δικές σου!

antartist

Member
Ειδικά μιλώντας για τα δυναμικά αθληματα, η κάνναβη θα επρεπε να είναι -και για μένα προσωπικά είναι, αναποσπαστο κομμάτι. Άλλωστε αρκετοι αθλητές κάνουν χρήση!
Κατά τη γνώμη μου ο παράγοντας άγχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα συμφωνήσω κι εγώ πως αποφεύγω να την πίνω αμέσως πριν απο τις προπονήσεις αλλά γενικά είναι προσωπικό ζήτημα και έχει συμβεί πολλές φορές να έχω γεμάτο κεφάλι. Μετά απο 5, 6, 10 μπάφους την ημέρα δεν κανει και μεγάλη διαφορά ο χρονισμός. Όταν το πνέυμα και το σώμα είναι χαλαρα δεν υπάρχει λόγος να μην αποδόσουν. Δεδομένο αυτο με καθαρά τσιγαρα, με αλβανους ουτε λογος!

Πέρα από καταπληκτική αποθεραπεία ενεργοποιεί όντως κίνητρα και τον απαραίτητο εγκεφαλισμό που απαιτεί το άθλημα.

bazz

Member
Ετυχε να πεσω σε κατι σελίδες αυτον το καιρό και θα σου πω λίγο τα λεγόμενα τις σελίδας, περιληπτικά και οτι κατάλαβα με τα αγγλικά που γνωρίζω.

Αυτος λοιπον ισχυρίζεται οτι η κάνναβη και ο τροπος ζωης ενος χρήστη κάνναβης μπορεί να διατάραξη το PH του σώματος...δηλαδή να το κανει πιο όξινο!!!

Τώρα αν η κάνναβη με χημική διεργασία μειώνει το PH και εχει αποδειχθεί σε εργαστήρια ή κατι τετιο, δεν το γνωρίζω!

Γνωρίζω ομως οτι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών κάνναβης (χασικλήδων) κάνει/κάνουμε <<όξινη ζωη>> το όπιο του το προκαλεί η κάνναβη.
****Τώρα μην μπούμε στην διαδικασία για το πως το βλέπει ο καθε ενας, ολοι γνωρίζουμε οτι σε ενα ποσοστό ειναι μια μεγαλη αλήθεια****

Αυτο που συμβαίνει στο σώμα σου με τον όξινο τροπο ζωης ειναι μια συνέχει κούραση στο σωμα σου, οι μυες κουράζονται εύκολα, έλλειψη συγκέντρωσης, πονοκέφαλοι, το χρώμα του δέρματος σου χανει την λάμψη του και ειναι μουντό και άχρωμο, τα κοκάλα σου αδύναμων γιατι περνούν κάποιες ουσίες το σωμα απ τα κοκάλα, επίσης αυξάνει την χοληστερίνη.

Φυσικά αν είσαι χρήστης τις μιας βδομάδας δεν θα εχεις πρόβλημα αν ομως εισαι χρηστής τις ωρας υπάρχει ενα θέμα...
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ/ΣΥΧΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!
Αλλα αν εισαι τακτικός/συχνός χρήστης και κάνεις και υγιεινή ζωής και πας και γυμναστήριο.....ευγε σου!!!

Latest posts

Latest posts