What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Χωρίς θέμα! Ότι να ναι thread

σκετάκι με μαύρο :biggrin:

βγάλτε τη νικοτίνη από τη ζωή σας ,ειδάλλως...

Attachments

• DSC_0879.jpg
    DSC_0879.jpg
    75.6 KB · Views: 47

weedolada

Member
άγιε μπορεί να κάνεις καλό γιατί δε βάζεις το δηλητήριο τον καπνό μέσα σου,ωστόσο δεν ξέρω αν στα πνευμόνια σου κάνεις καλό με το σκέτο..από προσωπική παρατήρηση όποτε κάνω σκέτο,για μια ώρα μετά νιώθω να "γρατζουνάει" ο λαιμός μου και τα πνευμόνια μου..αυτό σε εμένα βέβαια που καπνίζω 3 τσιγάρα όλη τη μέρα..ίσως να είναι στον κάθε ένα διαφορετικά (που σίγουρα θα είναι)απλά δεν ξέρω αν ο κανόνας "σκέτο χόρτο" είναι για όλους..

δεν υπάρχουν κανόνες αδερφέ.... Τον τρόπο τον επιλέγεις εσύ. Βέβαια, υπάρχουν και οι Επιτροπές Αλήθειας όπου μπορούμε να ενημερωνόμαστε ακόμα καλύτερα:biggrin:

Εγώ περιμένω το arizer air γιατί όντως θέλω να φύγω σιγά σιγά και από τη διαδικασία της καύσης...

καλή συνέχεια :tiphat:

weedolada

Member
σίγουρα οι κανόνες "δεν ταιριάζουν" σε ανθρώπους όσον αφορά την προτίμηση..εγώ πάντως με το arizer solo δεν βρήκα αυτό που ζητούσα και μάλλον δε θα το βρω,γιατί σαν το τσιγαράκι δύσκολα..περί ορέξεως...καλή σου μέρα άγιε!

λοιπόν . το arizer air ειναι αρκετά καλό ,το τρίτο βαπόρι που δοκιμάζω και νομίζω ότι θα μπορέσω να πορευτώ ...

ironagxos

Member
kalhmeres!!!!mpika se mia seedsbank kai eida dipla sto greece exei(canceled)!!!!!kai den prolaba n parageilo!!!!((**_**)

μην ανησυχείς αγόρι μου, θα μοιράσει σπόρους το κράτος σε λίγο καιρό...
έχει να πέσει σκαπέτι :comfort:

Papastroumf

Member
Παιδιά ετοιμάζω indoor grow room και θέλω τα φώτα σας. Έχω ετοιμάσει ένα set-up αλλά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.Όλα σχεδόν τα πράγματα είναι από alegre. Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Φωτισμός : Kit MH & HPS 400W Cooltube = 123€
Χώμα : Biobizz light-mix για αρχή και μετά στην μεταφύτευση all-mix (50l) = 7 + 18 = 25€
Φαγητό: Biobizz grow(1lt) + biobizz bloom (1lt) + rootjuice (250ml) + Biobizz topmax (500ml) = 52€
Τέντα = Cultibox 100 (εδώ θέλω την γνώμη σας) θα ήθελα να μεγαλώνω 1 φωτοπεριόδου ή 2-3 αυτόματα,ο χώρος είναι καλός ή μικρός?
Γλάστρες: Μια 2lt για τις πρώτες βδομάδες και τελική μεταφύτευση σε 30lt. (μαύρου χρώματος).
Χρονοδιακόπτης , θερμουγρασιόμετρο.
Αν δεν βάλω φίλτρο άνθρακα θα έχω πρόβλημα? (Εννοώ με 1 φυτό φωτοπεριόδου ή 2-3 αυτόματα). Αν ξέχασα κάτι πείτε το μου και οποιαδήποτε γνώμη δεκτή. Το ποσό που θέλω και μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 350 ευρώ για όλα.

weedolada

Member
Το setup είναι καλό και ο φωτισμός και ο χώρος για τα φυτά που θέλεις..Φίλτρο θα χρειαστείς αν έχεις πρόβλημα με μυρωδιές..αν δεν σε ενοχλεί να μυρίζει (γιατί μυρίζει πολύ και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες)..επίσης με 400αρα λάμπα να είσαι σίγουρος ότι θα παίζει πολύ θερμότητα στο χώρο και ανεβασμένες θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού οπότε αυτό κάνει δύσκολο και το grow..

Papastroumf

Member
Το setup είναι καλό και ο φωτισμός και ο χώρος για τα φυτά που θέλεις..Φίλτρο θα χρειαστείς αν έχεις πρόβλημα με μυρωδιές..αν δεν σε ενοχλεί να μυρίζει (γιατί μυρίζει πολύ και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες)..επίσης με 400αρα λάμπα να είσαι σίγουρος ότι θα παίζει πολύ θερμότητα στο χώρο και ανεβασμένες θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού οπότε αυτό κάνει δύσκολο και το grow..

Όσον αφορά το φίλτρο άνθρακα και την οσμή,αν γίνει το grow στον τελευταίο όροφο πχ 4 και ανοίγω κάθε μέρα 1-2 ώρες να αερίζετε ο χώρος ,εννοώ να βγαίνει έξω από τα παράθυρα η οσμή,θα έχω θέμα?Για τις θερμοκρασίες αφού θα έχω cooltube,το grow θα ξεκινήσει Ιανουάριο περίπου υπολογίζω. οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με θερμοκρασίες.

orfeas

Well-known member
Veteran
Cavron, γι' αυτόν μου έλεγες; :biggrin:

[YOUTUBEIF]qU3cAGHnPJU[/YOUTUBEIF]

weedolada

Member
Όσον αφορά το φίλτρο άνθρακα και την οσμή,αν γίνει το grow στον τελευταίο όροφο πχ 4 και ανοίγω κάθε μέρα 1-2 ώρες να αερίζετε ο χώρος ,εννοώ να βγαίνει έξω από τα παράθυρα η οσμή,θα έχω θέμα?Για τις θερμοκρασίες αφού θα έχω cooltube,το grow θα ξεκινήσει Ιανουάριο περίπου υπολογίζω. οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με θερμοκρασίες.
Η μυρωδιά θα είναι μόνιμη δίχως το φίλτρο,ακόμη και αν έχεις ανοιχτά όλη μέρα..αν ξεκινήσεις ιανουάριο είσαι κομπλέ..αλλά χωρίς εξαερισμό (γιατί είδα ότι ούτε τέτοιο έχεις) δουλειά δεν γίνεται..ο αέρας μέσα στο grow πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς και χωρίς εξαερισμό,γιοκ ανανέωση..

Latest posts

Latest posts