Το setup είναι καλό και ο φωτισμός και ο χώρος για τα φυτά που θέλεις..Φίλτρο θα χρειαστείς αν έχεις πρόβλημα με μυρωδιές..αν δεν σε ενοχλεί να μυρίζει (γιατί μυρίζει πολύ και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες)..επίσης με 400αρα λάμπα να είσαι σίγουρος ότι θα παίζει πολύ θερμότητα στο χώρο και ανεβασμένες θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού οπότε αυτό κάνει δύσκολο και το grow..
Cavron, γι' αυτόν μου έλεγες;
[YOUTUBEIF]qU3cAGHnPJU[/YOUTUBEIF]
Η μυρωδιά θα είναι μόνιμη δίχως το φίλτρο,ακόμη και αν έχεις ανοιχτά όλη μέρα..αν ξεκινήσεις ιανουάριο είσαι κομπλέ..αλλά χωρίς εξαερισμό (γιατί είδα ότι ούτε τέτοιο έχεις) δουλειά δεν γίνεται..ο αέρας μέσα στο grow πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς και χωρίς εξαερισμό,γιοκ ανανέωση..Όσον αφορά το φίλτρο άνθρακα και την οσμή,αν γίνει το grow στον τελευταίο όροφο πχ 4 και ανοίγω κάθε μέρα 1-2 ώρες να αερίζετε ο χώρος ,εννοώ να βγαίνει έξω από τα παράθυρα η οσμή,θα έχω θέμα?Για τις θερμοκρασίες αφού θα έχω cooltube,το grow θα ξεκινήσει Ιανουάριο περίπου υπολογίζω. οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με θερμοκρασίες.