O γκαντζα χασι, φιλιμπλαντ, κόρακας, και τζο είναι ο λόγος που υπάρχει το ελληνικό thread στο icmag με ολόκληρη την πληροφορία για την καλλιέργεια και ειλικρινά στραβώνω όταν ο κάθε ‘καλος γκρωουερ’ αγνοεί την προσφορά τούς ιδικά αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά όπως εγώ. Είμαι παλιός από το Planet Ganja όταν το διαχειριζόταν ο φιλιμπλαντ με τον κόρακα. Ότι έχω μάθει είναι από αυτά τα άτομα και καπνίζω χωρίς να αγοράζω 8 χρόνια τώρα με τρέλες αποδοσεις. Μην ξεχνάτε ότι το 420.γρ άρχισε με 25 επαναδημοσίευσης από τας πιο δημοφιλή νήματα του Planet Ganja. Ο letis μάλλον είναι ο leet ή ο peri.
Εγώ ήμουνα ο Lex
Το να βγαίνει ο καθένας μας και να λέει π.x ο τάδε έχει περισσότερη εμπειρία από τον άλλον,δεν ωφελεί πουθενά...
...
Ενώ παλαιότερα στην μάχη αν ο άλλος έβλεπε έναν #αδερφό# του να χτυπιέται στην μάχη του δίναν ένα χέρι βοηθειας,τώρα όσο περνάει ο καιρός και εξελισσόμαστε τάχα μου,βλέπουμε κάποιον στον δρόμο(και όχι στον πόλεμο)να πεινάει για παράδειγμα και λέμε δεν βαριέσαι ΕΓΩ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
Ας κάνουμε επιτέλους στο περιθώριο αυτό το γαμημένο το εγώ!
Μπορεί ο ένας να ξέρει κάτι που ο άλλος να μην το γνωρίζει η και το αντίστροφο,μα όταν ενωθούνε αυτές οι σκέψεις,πληροφορίες,εμπειρίες να βγάλουνε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα
χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά είσαι λίγο εκτός..κανείς δεν τους αμφισβήτησε από τους "καλους γκροουερ"...O γκαντζα χασι, φιλιμπλαντ, κόρακας, και τζο είναι ο λόγος που υπάρχει το ελληνικό thread στο icmag με ολόκληρη την πληροφορία για την καλλιέργεια και ειλικρινά στραβώνω όταν ο κάθε ‘καλος γκρωουερ’ αγνοεί την προσφορά τούς ιδικά αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά όπως εγώ. Είμαι παλιός από το Planet Ganja όταν το διαχειριζόταν ο φιλιμπλαντ με τον κόρακα. Ότι έχω μάθει είναι από αυτά τα άτομα και καπνίζω χωρίς να αγοράζω 8 χρόνια τώρα με τρέλες αποδοσεις. Μην ξεχνάτε ότι το 420.γρ άρχισε με 25 επαναδημοσίευσης από τας πιο δημοφιλή νήματα του Planet Ganja. Ο letis μάλλον είναι ο leet ή ο peri.
Εγώ ήμουνα ο Lex
O γκαντζα χασι, φιλιμπλαντ, κόρακας, και τζο είναι ο λόγος που υπάρχει το ελληνικό thread στο icmag με ολόκληρη την πληροφορία για την καλλιέργεια και ειλικρινά στραβώνω όταν ο κάθε ‘καλος γκρωουερ’ αγνοεί την προσφορά τούς ιδικά αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά όπως εγώ. Είμαι παλιός από το Planet Ganja όταν το διαχειριζόταν ο φιλιμπλαντ με τον κόρακα. Ότι έχω μάθει είναι από αυτά τα άτομα και καπνίζω χωρίς να αγοράζω 8 χρόνια τώρα με τρέλες αποδοσεις. Μην ξεχνάτε ότι το 420.γρ άρχισε με 25 επαναδημοσίευσης από τας πιο δημοφιλή νήματα του Planet Ganja. Ο letis μάλλον είναι ο leet ή ο peri.
Εγώ ήμουνα ο Lex
Εγώ ήμουνα ο Lex
o l33t einai o l33t , apla variete na postari sto elliniko forum giati olo exei kati tetia xaza posts
έχουν γίνει από τότε πολλές δοκιμές και γίνονται και θα γίνονται πάντα ..Απ'ότι θυμάμαι ο Ganja το είχε δοκιμάσει αυτό το πείραμα με 2 grow ταυτόχρονα [HPS-LED],αλλα δεν θυμάμαι αν είχε βάλει κλώνους από ίδιο strain.
Μόλις το δει θα μας κατατοπίσει σίγουρα.
ε για χαλαρώστε λίγο...μη τσιμπάτε όλοι.
κανένας δεν είναι παλίος ούτε καλύτερος απ τον άλλον.
και αν κάποιος είχε κάποτε άλλο username και το έχει αλλάξει πάλι
ολα καλά είναι...
έχει έρθει ο καίρος να μη μιλάμε για μας και για σας,ούτε για λεντ ή νατρίου,,ασ μιλάμε για ΟΛΟΥς..
νορμαν νορμαλ κάνεις λάθος σε ότι λες..τα πάντα ρει και η γη γυρίζει..το ποστ σου είναι απαραδεκτο και μόνο που έπιασες το όνομα άλλων..έδω πρέπει να είμαστε όλοι μια οικόγενεια..ταπεινότης πάν απ όλα.
κάντε μου τη χάρη να σταματήσετε να λερώνετε το νήμα του λετις γιατί βαρέθηκα να καθαρίζω..
λεετ
και αυτό που είπες εσύ είναι άκυρο..μας προσβάλει όλους,σκέψου το!
όσο για το 100% που έλεγα εννοούσα μισό κ σε 1μ2..
δεν έχει σημασία,δε θέλω να τραβήξει άλλο η κουβέντα εδώ..
αν θέλει κάποιος ας κάνει ένα νήμα με λεντ...
peace
α και θα ήθελα να πω σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι εύκολο να βγάλουν πάνω από 60 γρμ από ένα αυτόματο με τέτοια watt, ας δοκιμάσουν και ας έρθουν μετά να μου το πουν.
!) Ta tests ginan me diafora montela kai ta kalitera itan oso i 600w HPS kai ligo kalitera, sti kaliteri periptosi ( indica even canopy ), se ola ta alla ta led xasan ( pure sativa canopy ) . Egw ta exw kanei ta tests kai exw access se polla modela , esi ?Min tin tros ti karamela peri 68% efficiency sta modela tis agoras... ( http://en.wikipedia.org/wiki/Luminous_efficacy#cite_note-max-7 )
Ean itan toso efficient ta LED oso mas legan , pistepse me bro tha ta ixa paratisi ola Omos ta exw dokimasi diafora montela kai den ftourane akoma ( gia ta lefta tous )
Πω πω, χάλασε το Alt+Shift ή cmd+space?
Αλαμπουρνέζικα στη γλώσσα τους. Ποιά τέστ έχεις κάνει παιδί μου; Σε ποιά models έχεις πρόσβαση. Εσύ κρίνεις τις Ferrari με τις αποδώσεις των Fiat? Το wiki άρθρο που αναφέρεις ξέρεις για τι είναι; Είδες ημερομηνίες στα references; Σε παρακαλώ γράφε σοβαρά, κρίμα είναι....