What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

chill out corner..

theia

Member
sugnwmi file mou TORONTO CANADA dn to exw me ta ellinika :/ dn eimaste oloi tuxeroi ellines !! ellada einai mia kai ali kamia !!

Lamogio

Member
Ρε μάγκες έχω μια απορία εδώ κ πολύ καιρό ..
άραγε οι τύποι που δίνουν με των 10 και με των 15 το γραμμάριο , θα μπαίνουν σε σαητ όπως το icmag ?
Δεν αναφέρομαι στον μέσο καλλιεργιτη αλλά στον μικρodealer που θέλει να βγάλει λεφτά
Θέλω να πω .. θα ενδιαφέρονται να βγάλουν ένα σωστό φυτό ? Η θα πετάνε 2 λάμπες , κάνα λιπασμα ότι να ναι και ότι βγει ?

makedon

Member
Veteran
σορυ κιολασ λαμογιο αλλα αν πλερωνεις με το 15 κ παιρνεις σκατα,εσυ φταις

ενας φιλος ηθελε να μου παρει το μαλαουι με το 20!...πηρε φρυδια...

αφτο που θελω να πω αυτοι που τα προσεχουν,παιρνουν κ τιμη...εξαοιρουμενεις γενικης ξυρασιας....΄.ετσι νομαω τουλαχιστον
κ δεν ειναι αναγκει να διαβαζει icmag μπορει να το "εχει"
[YOUTUBEIF]iwDDswGsJ60[/YOUTUBEIF]

Last edited:
G

Guest

Ελα,παίζει και να τα κατάφερα!Θα τα συμπληρώσουμε γρήγορα τα 50,επίκειται σπαμάρισμα :biggrin:

[YOUTUBEIF]0VdnEQVBPIw[/YOUTUBEIF]

orfeas

Well-known member
Veteran
Ελα,παίζει και να τα κατάφερα!Θα τα συμπληρώσουμε γρήγορα τα 50,επίκειται σπαμάρισμα :biggrin:

[YOUTUBEIF]0VdnEQVBPIw[/YOUTUBEIF]

Έχω μείνει λίγο πίσω...:biggrin:
Όλα τα καλά παιδιά μαζεύτηκαν στον κύκλο, ε; :)

:tiphat:Ορφεύς

orfeas

Well-known member
Veteran
Τρεισήμισι το πρωί! Α, ρε ξενυχτιάρηδες...:biggrin:

[YOUTUBEIF]hC-T0rC6m7I[/YOUTUBEIF]

G

Guest

!Και σκέψου δούλευα 10 πρωί με 10 βράδυ Σάββατο+Κυριακή!Τσιγάρα αριθμός ...:chin:Μ αρέσει που έχω κόψει το κάπνισμα τρομάρα μου :laughing:

[YOUTUBEIF]DmdVT1wjaFQ[/YOUTUBEIF]

G

Guest

[YOUTUBEIF]K58iuxowDvc[/YOUTUBEIF]

lWdizEz.png

:fsu:

G

Guest

QlwPtQy.jpg

3RwSGjE.png

[YOUTUBEIF]DniVeqhsBD4[/YOUTUBEIF]

Ο ίδιος καλλιτέχνης με την άλλη του περσόνα λέει το γνωστό άσμα ...

[YOUTUBEIF]i-sxRU7nnO0[/YOUTUBEIF]

:smokeit: