What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

chill out corner..

O

orfeas

Έχω έναν φίλο που φέτος γιόρτασε τα εξηκοστά γενέθλιά του για τρίτη φορά:woohoo:

Άσε που εγώ την έχω δει Αλομπάρ:laughing:

Ο Αλομπάρ δεν είχε σπείρει κοπέλια
γεροντότεκνο...

υ.γ. δείξε μου τους φίλους σου να σου πω πόσο είσαι :comfort:

O

orfeas

Ναι, αλλά είχε βγάλει άσπρη τρίχα στ' αρχίδια! Μόνο που στα μέρη μου δεν ισχύει εκείνος ο νόμος κι έτσι δεν χρειάστηκε να τη κάνω:biggrin:

Όσο για τους φίλους, εδώ στα μέρη μου έχουμε ένα γραφικό τύπο, πάνω από εξήντα, που καβαλάει μια μπε-εμ-βε της κατοχής, εκείνες με τη σέλα ποδηλάτου με ασορτί κράνος και στο πίσω κάθισμα(ουπς σέλα) πάντα κορούδες (τσεχο-ουγκρο-πολωνο...) των είκοσι...
Τώρα άμα τις ποτίζει το μπακσέ, δεν γνωρίζω, δεν ρωτώ:laughing:

Με τις δε πιτσιρίκες, κατέληξα στο ότι δε λέει, αφού πρέπει να κάνεις όλη τη δουλειά εσύ (καθ' ότι άπειρες αυτές):dance013:

chop-chop time!
alligator

Η αλήθεια είναι ότι αφότου έπεσε το παραπέτασμα το σιδηρούν έχει γαμήσει και η υπόλοιπη μισή Ελλάδα [η άλλη μισή γαμούσε από τότε που μπήκαμε στην ΕΟΚ,γιου νόου]

αλλά δυστυχώς πολύ λίγες από τις ανατολικοευρωπαίες έχουν την κατάλληλη παιδεία και φινέτσα αλλά και παράληλα το απαραίτητο "χύμα" για να περάσει καλά ένα σωστό καμάκι/αντράκι...
Επίσης,για αυτές [επειδή προφανώς ο κομμουνισμός έκανε καλά τη δουλειά του] ένας κανόνας υπάρχει: money rules .

τώρα, για άσπρες τρίχες στα αρχίδια και BMW ,τι να πω... Άν είσαι 60 και δεν έχεις άσπρες τρίχες ,τότε σίγουρα δεν χρειάζεσαι BMW[πόσο μάλλον αμάξι BMW]

καλό μεσημέρι και όπως έχει πει και ο γιατρός ο μέγας: ένα κάθε φορά και ποτέ στα όρθια...

O

orfeas

60; Σιγά ρε κουμπάρε, θα μας πεθάνεις κι όλας:laughing:

Για το όρθιο συμφωνώ απόλυτα! Θέλει πολύ γερά γόνατα για καλό συσπασιόν κι εγώ τα δικά μου δεν τα άλλαξα ακόμα:biggrin:

O

orfeas

Παιδιά, τι να πούμε τώρα! Τα λόγια όχι απλώς περιττά είναι, αλλά τα παίρνει κι ο αέρας...

Ας αφουγκραστούμε μέσα μας κι ας δράσουμε πολιτικά ως κοινωνικές/πολιτικές μονάδες, μαζί όμως με όλες αυτές που ανατριχιάζουν με τα συγκεκριμένα συμβάντα.

Που ο φόνος; Μες στο Κερατσίνι!!! Χάος στο μεγαλείο του!

Latest posts

Latest posts