What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

chill out corner..

O

orfeas

[YOUTUBEIF]OG6WZoVfGao[/YOUTUBEIF]

[YOUTUBEIF]HJEjTzVb8tk[/YOUTUBEIF]

Γεια σας λεβέντες, ακατάλυτοι!
Γεια σου και σένα Κρήτη!
Να χαίρεσαι τους γιούδες σου
τσε τις λιγνές σου κόρες!

Last edited by a moderator:

Rondelia

Active member
[youtubeif]A5-9t2CNg_Y[/youtubeif]

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις.
Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις—
δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γη την χάλασες.

Apo ta prwta hiphop tou aiwna mas

O

orfeas

Με μπέρδεψες κομμάτι, γιατί έχω ακούσει μερικά αρνητικά σχόλια για τον Ψαραντώνη...
Με το "λεβέντες" αναφερόμουνα στους συντοπίτες σου, ζώντες και μη...

Με μπέρδεψες κομμάτι, γιατί έχω ακούσει μερικά αρνητικά σχόλια για τον Ψαραντώνη...
Με το "λεβέντες" αναφερόμουνα στους συντοπίτες σου, ζώντες και μη...

όταν δεν ακούς αρνητικά σχόλια για κάποιον, να αρχίσεις να ανησυχείς...
Ο Ψαραντώνης, μπορεί να είναι κουζουλός και βασανισμένος τα μάλα αλλά είναι αυθεντικός, όχι σαν κάτι άλλους περίεργους κρητικούς καλλιτέχνες που "γλύφουν" το νεοκρητικό lifestyle ....

Αυτό που λες το lifestyle δεν παράγει πλέον λεβέντες αλλά υποψήφιους νεκρούς στην άσφαλτο,στα κολόμπαρα,στους γάμους κ.ο.κ.Προ ημερών πήγα σε ένα γάμο και οι μαλάκες δεν είχαν το στοιχειώδες κοινό νου να σηκωθούν και να πάνε σε μία άκρη να βαράνε αλλά όχι, εκεί ,από την καθιά τους για να μην κουραστούν.

Τέλος πάντων... και εγώ μέσα στο lifestyle μεγάλωσα απλώς αντί για γίδια και πρόβατα, προσέχω τουρίστες.

makedon

Member
Veteran
αρσενικο απ τα λιγα
[youtubeif]uyBhtfkqwUM[/youtubeif]

O

orfeas

Άγιε, από τα λίγα που έχω ακούσει απ' τα χείλη του, δεν μπόρεσα να ψυχανεμιστώ κουζουλάδα!
Για το παίξιμό του και το τραγούδι του, το έχω ξαναπεί, είναι από τους τελευταίους εναπομείναντες...

Έχω χρόνια να κατέβω στο νησί αλλά αντιλαμβάνομαι πλήρως για ποιο πράγμα μιλάς.
Άλλωστε εδώ στο χωριό μου, το Σάββατο παντρεύεται κάποιος, κι οι μπαλωτιές πέφτουν συνέχεια από την Δευτέρα

Παρεμπιπτόντως για τον Μαστοράκη, τι λες;

Τρελός με την καλή έννοια ο Ψαραντώνης, τρελός που τραγουδάει αλήθειες...Ο Μαστοράκης?Καλλιτέχνης?, δεν γνωρίζω φίλε, εξάλλου δεν ασχολιέμαι και πολύ πλέον με τη μουσική, έχω μείνει στα παλιά ...
Σχετικά με το pm που μου έστειλες: τα σκάτωσα με τα άλλα φυτά γιατί είχα διάφορες καβάτζες και με φάγανε τα κουβαλητά,ποντίκια αρκετά και μάλλον μαλακίες με το tween80 που έβαζα στο πότισμα.Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το kali mist που είχα 60 ημερών μωρό

Attachments

• DSC01374.jpg
    DSC01374.jpg
    101 KB · Views: 17

Rondelia

Active member
καλόν χειμώνα στους μάγκες
[youtubeif]vmZQ_NrRcKg[/youtubeif]

O

orfeas

'Μέρα Άγιε!
Ως προς τη μουσική κι εγώ μια από τα ίδια...

Για τον Μαστοράκη, δεν έχω ακούσει τίποτα, απλά είναι στο στούντιο αυτό το καιρό για τη νέα του δουλειά και έλεγα μήπως τον έχεις ακούσει...

http://www.youtube.com/watch?v=WZKsd3JvDC8&feature=player_detailpage

badtrip

Active member
'Μέρα Άγιε!
Ως προς τη μουσική κι εγώ μια από τα ίδια...

Για τον Μαστοράκη, δεν έχω ακούσει τίποτα, απλά είναι στο στούντιο αυτό το καιρό για τη νέα του δουλειά και έλεγα μήπως τον έχεις ακούσει...

http://www.youtube.com/watch?v=WZKsd3JvDC8&feature=player_detailpage
ti kommatara einai auti ???mou ftiaxes thn diathesi sou leo ...
exo k ena mpoukali rakomelo... ante vives!!!