ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Здравейте колеги,ето го и Чича Ви c продължението на фотосесията- ,Mоже да обърнете внимание в разликата на височината от преди 1-2 седмици до сега
,, -също така и разлика в прогреса на дебелеене,,2-те отдясно изпреварват сестрите си по цавтене
, ,и Боби Габата
налазил
, , и вече както се вижда типични за haze sativa листа и малки,финни цветове ----------------чао и до скоро братлета
Чиче добра работа!!! Ако ти е проблем стреча другият път една седмица преди цъфтене им направи Topping или FIM ще ти помогне доста, че и някой друг грам в повече ще изкараш!!!!
Здравей Everlast,,благодаря за добрите думи и съвети....малко преди цавтег подрязах половината и другата половина не,,до момента тези които подрязах са по високи от тези които оставих да си растат...да видим как продължава по-нататък..вече не вярвам да дърпаt нагоре..чакам плодовете на нашия труд хехе,,,до скоро
Мисля няма да се вдигнат много от тук насетне...картината ще трябва да добива все повече цвят,а мисля има какво да се покаже от оператора!
...И замириса на море
здравей coco,още е рано да се каже какво количество ще има за финал..при всички случаи няма да е много,но колкото и да е,,доволен ще е Чичо..но за качеството сам по сигурен хехе,,като гледам ще са малки но добре спластени глави,,живи и здрави Bсичко да е наред,,ще забия скоро някое фото,,
Здравейте на всички,време е да завърши и 6-тата седмица цавтене на Чичините хеизчета,та да забием някоя снимка,,,проcледяването на процеса,както сме започнали хехе,.Надявам се да се забавлявате добре със сесията и ако има критики,въпроси съвети,молим пишете без да се притеснявате,чао за сега и приятна неделя на всички
-------- ,, ,, ,,, ,,, ,, -това са снимки на 2-те най-напреднали,другите са все още като тази ,,,,,,,
Супер са, чичо, ще си сит и доволен известно време
По неписаните закони тия бавните и хилави сигурно ще напушват най-добре, но и големите глави си имат чар
Que passa amigo? Хехехе много добре чиче!!! Обожавам тъмно зеленият цвят!!! Скоро ще има експлозия май май очертава се сериозен плод да има добра работа!!!
Яки цветове...започва да става все по-цветно!
Ах да можех и аз да покажа същото в момента....уви...
Вижда му се края още 2-3 седмици макс и можеш да започнеш ритуалното убийство!
Здравейте колеги,балгодаря за подръжката!!Чичо е много доволен когато вижда подкрепа от колегите.!наближава все повече и повече развръзката на серията.мислейки го чак ставам малко нервен вече,, хехе.
.yoss братле и на ,мен така ми изглежда работата,двете растения които доста изпреварват сестрите си са много красиви сочни и със сигурност ще са силни,но другите наистина изглежда да бъдат много психеделични...
ееи Everlast,todo bien compi gracias por el apoyo,както виждам ти брат май прав ще се окадиш,
хехе
Аstral,там някъде,2-3 седмици а може месец и повече,,ти брат ще се заредиш с търпение и ще ни даваш да гледаме клоните и както се вижда наесен ще ни покажеш топузи хехе
10x брaчеди
браво много добри храст4ета си отгледал
аз оба4е видях нещо което ме притесни на 1вата снимка
най-долните листа са се збръчкали кето ми напомня за натрупвания :
ако можеш, няма да е зле да ги промиеш преди да ги форсираш
в цъвтежа
успех и дано е ок до края!!!!
ами да забелязал си ги това е защото имах проблеми в началото с прегряване и ми бяха изгорели връхчетата но като порастна малко тези листа останаха надолу така че сега всичко е ок .