What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Ce jocuri va jucati

DcSantos

Active member
Apropos de jocuri ,eu mai joc getea san andreas ,CoD sau Cantăr straic surs . Nu joc prea des,daca joc 2 ore pe luna ma consider gheimăr deja!:)))):joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba nene noi aproape ca nu mai avem fumatori pe acilea.. si tu cauti lol-isti. :joint:

babygrower1

Well-known member
au fost cândva oamenii pe secțiunea ro ? :))))) de când am început sa răsfoiesc forumu începând cu threadurile din 2010 tot ăștia care sunt acum au fost și atunci :)) nici pe plus nici pe minus

sa vina băiatul Ala cu water curingu sa facă o rugăciune de adus oamenii

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Au fost mai multi, si mai activi fata de ce e acum. E ca si mort forumul ro.. fata de ce era in jur de 2010.

SandalE

Member
Apex Legends de cateva ori pe saptamana ca sa comunic cu prieteni vechi :))

Car Mechanic Simulator 2018 sa imi aduc aminte ce greu se castiga banii .

In rest mai caut "strategii" si shootere' ce le icnerc, mostly free de la epic game, sau piratate ca nah.

cristocel420

Active member
Eu nu ma mai pot juca nu știu de ce poate am îmbătrânit dar aștept cu nerăbdare GTA 6, sunt sigur ca e singurul joc care îl voi putea juca cap coadă,sper sa apară odată cu ps5pro la pachet ar fi misto. Mi-am tot cumpărat jocuri am dat o grămadă de bani pe ele și m-au plictisit toate după 5%,10%. Mai vreau sa încerc ochelarii virtual reality psvr2 când apare ps5pro am văzut niște shotere cu gameplay interesant pe Youtube cum e Pavlov e faina comunitatea și toată lumea e impresionata de gameplay.

cristocel420

Active member
Eu zic ca e cam repede trecerea la ps5 nush cu ce ajuta....ps4 merge bine se vede bine...in Februarie am inteles ca se lanseaza....
Da ai avut dreptate nu l-am cumparat :)) nici acum nu a apărut nimic interesant. Eu am uitat ca am mai postat aici în 2020 hihi

Last edited:

Latest posts

Latest posts