What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Cannabis olaj készítése

Solon

Well-known member
Itt elmondj[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]k rendesen, ha beszélsz migr[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]nsul, akkor nem lehet gond. Kb. 30 ezer egy ilyen desztillalo, gyakorlatilag az elso lep[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]rl[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]snal behozza az [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]r[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]á[/FONT]t. Nem kotelezo felrobbanni, kigyulladni, elore gondolkodni viszont igen.

https://www.youtube.com/watch?v=fYMCA_Tg_vk

Tudom off, de a migráncs beszédr?l mindig ez jut eszembe:
[YOUTUBEIF]IdKm5lBb2ek[/YOUTUBEIF]

A Borat 2 meg egy szar. Szerintem a South Park alkotói elmondták miért ez a helyzet jelenleg.

Amúgy a vacuum chamber set se drága, az IPA meg olcsó, a visszaoldás meg glicerinnel is megy melegítés mellet.

hobbi ur

Well-known member
Tudom off, de a migráncs beszédr?l mindig ez jut eszembe:
[youtubeif]IdKm5lBb2ek[/youtubeif]

A Borat 2 meg egy szar. Szerintem a South Park alkotói elmondták miért ez a helyzet jelenleg.

Amúgy a vacuum chamber set se drága, az IPA meg olcsó, a visszaoldás meg glicerinnel is megy melegítés mellet.
menn yi péz?

Last edited:

Solon

Well-known member
100 ejro egy kezd? szett, ebben benne van minden. A karmelita kolostorban tessék számonkérni, hogy ez most miért 36000 ft. és miért nem 28500.

IPA=Izopropanol=izopropil-alkohol. Ára 800ft/L, 1000ft/kg.

Kicsit beesett az etanol ára, 1400/1L , az se rossz.

Propán-bután kivonatolás sem rossz, az nem viszi a klorofill-t, szép méz-sárga lesz a matéria, de az etán-tiol miatt azt is vákuumozni kell.

Last edited:

•¥£$>

New member
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem:
Ha CBD olajat akarok készíteni, akkor is szárítanom kell a növényt, vagy harvest után egyb?l mehet a levesbe?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
hülyeséget mondtam, 22 celziszfok felett elég sok illékony terpén kezd bonmlani

szar száritással párolog el más is részben

legjobb a frissen vágott co2 kivonás asszem

hobbi ur

Well-known member
image_2060551.jpg
image_2060548.jpg
image_2060549.jpg
.

hobbi ur

Well-known member
Atomjó. Ujjhegyre tettem minimális szirupot, elnyalogattam, 2-3 óra múlva meg elég jól odareccsintett... Mint mikor a süti támad a beleden keresztül... Még ezt a kivonatolás dolgot rendbe kell szedni, mert 1 liter izoprp.bol marad alig 3 dl...

what_can_there

Well-known member
Akkor tul sok oldoszer marad a levélben. En meg szoktam nyomkodni a zoldet krumplinyomoval és ugy ki lehet nyerni még egy adag alkoholt. Kb. 10-20% nálam a veszteség egy áztatásbol. A zoldet meg érdemes 2x is átmosni, hogy tobb legyen a kioldott gyanta.

Uzsidoboz

Well-known member
420club
Most akkor te IPA val csináltad nem 96% etanolal? Meg eztet valahogy lehet számolni? 100g növényi törmelék ami trimm szár csóré virágzat erre mennyi alkoholt használjak? Meg amit visszafogok alkoholt feltudom használni ujra?
Bocs a sok kérdésért de baromidrága 1l etanol azt nem szívesen basznám ki.

hobbi ur

Well-known member
IPA.
A csóré virágot add el :)
Cél az alkohol minél hatékonyabb újrafelhasználása. Ebben még jelentőset kell fejlődnöm nekem is.

Uzsidoboz

Well-known member
420club
Ha mindegy IPA vagy etanol akkor már inkább ipa az negyed annyiban fáj .
Itt most a fújt cbds a sláger Labdába se rúgnék a csóré virágaimmal :D

hobbi ur

Well-known member
Gecikomolyan beadja kb közel 2 óra után egy egészen nevetséges kis mennyiség is.... Elképesztő! Télleg úgy üt be alattomosan hátulról mint a süti. De azt nem értem, ha a nyelv/szájnyálkahártyára kerül, hogy a francba kezd el olyan későn hatni???

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
há mer lassan kerül be a rencerbe, toljad rektálisan ott kimarad a vese vagy máj vagy mi :D

Uzsidoboz

Well-known member
420club
IMG_20210810_175231.jpg
Mivel drága a desztilláló megoldottam így e :D És működik csak ne kéne ennyit várni a hatásra kb mintha sütit ennék.
A Visszamaradt alkohol víztiszta .
70g trimm szárak csóré virágzat meg 1L alkohol
Lehűtve fagyóba 24órára majd nekimentem botmixszerrel (ezt le is égettem :D)
1l alkohol ból 7.5decit nyertem vissza úhhogy fasza
Aztán tökmagolajjal elkevertem
IMG_20210810_185416.jpg

Last edited:

Latest posts

Latest posts