ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Jaz sem jih pozel 5.10. in prvi testi so ... hja ... bolj svoh glede na pricakovanja. Ta vikend bom izdatno testiral cindiko. Mozno, da je potrebovala se kake 2 tedna sam kaj ko je bla nuja za pozet. Trichi so bli vecinoma beli. Glede na zajebancijo s pepelovko in drugimi nadlogami je tale rastlinca precej precenjena se mi zdi. No ... ostaja mi se drugo leto, da naredim pravi outdoor (in ne balkon) kot z mojimi drugimi bilkami.
Mene je kar razocarala ta cindika disi bomba, okus super, samo je bolj za zjutrej pri kavi nima nekaga powerja. Sicer res da jih imam se 5 za preizkusat, bomo vidli
Nevem kaj se je zgodilo vendar vceraj je poknl ko prasica. Bli smo pijani, namotu sm orng splif in smo kr poletel. V trenutkih je bil smeh ze skoraj histericen. Rdece oci, solze, smeh pa tak, da ce nebi mel uses bi se okol glave smejal. Mogoce sele zdaj dozoreva. Okus je pa res njami, njami. Mmmm.
srednja je ista k prva(klon)...ni treba šklocat nej se razteguještartan je bil 12/12 takoj k se je ukoreninil cca 15cm.zdej jih ma 45cm pa se počas ustavla.
men je outdoor C99 fajn za čez dan pa tudi za zvečer in ponoči če gremo ven... sploh če laško zraven teče
se pa da thc (in arome) razgradit na razne načine, npr lokalni frend je naredil organic (indoor) grow cinderelle in mu je vse lepo uspelo, en kolega pa si je nabral par klonov od njega ..in njemu je ta cindika najprej dozorela od vseh sort ki jih je imel v svojem growu... te pa je sekal in sušil kar v isti sobi kjer je svetila hps in pihal ventilator (cofi pa so kot golf-žogice lažali na časopisnem papirju in luč je sijala na njih lol). Končni produkt je bil še kr aromatičen a delalo ni skoraj nič
res pa da s časoma zgubi svojo pravo moč ampak ni panike če je še par drugih sort za zraven kombinirat in potem čez nekaj dni spet postane zanimiva