pěkný to tam máš, jen co je pravda... nejvíc se mi líbí, jak tvoje kytky dycky vypadaj hrozně vitálně... mě se letos nějak nedaří hrozně ty kytky mršim, měl sem je za oknem a nějak se jim to nelíbilo... asi kombinace přelejvání, moc prudkýho sluníčka a nedostatku čerstvýho vzduchu... proto sem taky ještě neumístil žádný fotky... za tohle bych se styděl
Kurna Radvo ta Anesthesia vyplnuje moje ocekavani vypada nadherne!! jak reagovala na zmenu periody?? a kolikatej den po prepnuti 12/12 myslis ze by to byla aj celkem dobra vec na venecek..pac myslim 2-3 tydny a je hotov...
Kurna Radvo ta Anesthesia vyplnuje moje ocekavani vypada nadherne!! jak reagovala na zmenu periody?? a kolikatej den po prepnuti 12/12 myslis ze by to byla aj celkem dobra vec na venecek..pac myslim 2-3 tydny a je hotov...
4 týdny k plné spokojenosti(zalehnout a spát?)
vypadá fakt mazeec hezky
Ahoj Fíku
Jak ses na tom s listama? Strihas nebo ne? (Jakoze nekdo by v teto fazi jiz prostrihaval)
Jo a toho outu je skoda, to co ste predvedli s Snow1 a ostatnima loni, to byla pecka, bohuzel jsem si to nestihnul stahnout, cili uz jen ze vzpominek....Zatim
Máš to absolutně fantasticky obsypaný:jawdrop:...takovou matku na začátek bych chtěl taky najít,fakt tohle jsem ještě neviděl... BIG cannacopii
...čeká tě dle mýho hoodně zábavy s hledánim výnosnějšího jedince s podobnou strukturou,na to bych se osobně zaměřil
keep nice work!