:yoinks::woohoo::yummy: eskises pali bro :) kalopiota bro :smokeit:
PhillieBlunt Member May 5, 2010 #63 pssss!! ti na leme tora... bravo re bro, se 76 meres mono evgales tetxia ropala
T tjo life gardener Veteran May 19, 2010 #64 loipon.... 350 g se 76 meres me 600w kai an de ginotan i malakia me ta arsenika kai toys spider mites 450 ta xa gia plaka.. ante geia...
loipon.... 350 g se 76 meres me 600w kai an de ginotan i malakia me ta arsenika kai toys spider mites 450 ta xa gia plaka.. ante geia...
O orfeas May 19, 2010 #65 Μπράβο 'ρε θηρίο! Έχω όμως μια μικρή υποψία οτι αν ξαναζυγίσεις σε καμιά 10αριά μέρες μπορεί νά'χεις φύρα... P.S. τί είχες πει οτι ήταν εκείνο το χλωρό?
Μπράβο 'ρε θηρίο! Έχω όμως μια μικρή υποψία οτι αν ξαναζυγίσεις σε καμιά 10αριά μέρες μπορεί νά'χεις φύρα... P.S. τί είχες πει οτι ήταν εκείνο το χλωρό?
T tjo life gardener Veteran May 19, 2010 #66 orfeas said: Μπράβο 'ρε θηρίο! Έχω όμως μια μικρή υποψία οτι αν ξαναζυγίσεις σε καμιά 10αριά μέρες μπορεί νά'χεις φύρα... P.S. τί είχες πει οτι ήταν εκείνο το χλωρό? Click to expand... Ορφεα φιλε μου, το θεμα ελεγε 380 και εν γνωσει μου ειπα 350. ξερω οτι κατι θα χασει ακομα...λεπτομερειες..χεχε! Το χλωρο ηταν burmaberry..
orfeas said: Μπράβο 'ρε θηρίο! Έχω όμως μια μικρή υποψία οτι αν ξαναζυγίσεις σε καμιά 10αριά μέρες μπορεί νά'χεις φύρα... P.S. τί είχες πει οτι ήταν εκείνο το χλωρό? Click to expand... Ορφεα φιλε μου, το θεμα ελεγε 380 και εν γνωσει μου ειπα 350. ξερω οτι κατι θα χασει ακομα...λεπτομερειες..χεχε! Το χλωρο ηταν burmaberry..
K kalifasi10 New member Jun 26, 2010 #67 spase tpt re man.......!xaxaxaxaxaxaxaxa mas gamises ti psixologia ......!