ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Zathir jeżeli to domnie to miałem jednego outa to wszystko teraz chce się przygotować na indoor. A co powiećie na to żeby folią aluminiową okleić ściany i jeszcze na folię przykleić kartki z bloku np. techniochnego??
Koc ratunkowy nie powinien się rozdzierać ale w moich niezbyt delikatnych rękach po prostu się rozlatywał. Jeżeli ktoś jest uzdolniony manualnie poradzi sobie ale ja nie dawałem rady. Wprowadził mnie tylko w furię i wylądował w koszu.
Nie wiem czy można to nazwać doświadczeniem ale kombinowałem w piwnicy. Chciałem postawić tam szafkę ale problemem było napięcie (24v). Znalazłem dwa rozwiązania:
1. Kupno świetlówek 24v. Podobno używa się takich w autobusach. To może być dobre rozwiązanie ale nie miałem do nich dostępu.
2. Można kupić przetwornik prądu z 24v na 230v. Cena w zależności od mocy waha się w granicach 50-400zł. Taki 400W na allegro można kupić chyba za około 100zł. Miałem sobie to kupić ale zrezygnowałem w końcu z piwnicy.
ale weźcie odpowiedzcie na te pytanie . A co powiećie na to żeby folią aluminiową okleić ściany i jeszcze na folię przykleić kartki z bloku np. techniochnego??
Ewentualnie mozesz zrobic tak jak piszesz, ale lepszym rozwiazaniem bylo by juz zamówic folie odbijajaca (rozpraszajaca) swiatlo z np: hemp.pl badz seed.pl
Bedzie to lepsze rozwiazanie niz kartki i koc ratunkowy, zwlaszcza ze malowanie odpada.
Jezeli to tez odpada to przyklej te kartki ale po co wtedy folia ? Lepiej sobie ja darowac.
cancanabis ale po co ci folia a na to jeszcze kartki? Idz do apteki i kup koc ratunkowy za jakies 15zł albo zrob tak jak mis mowi, kartony pomalowane farba zamiast niepotrzebnie kombinować. kazuya20 dlaczego koc jest gówniany? ;p
Witam wszystkich growerow.
Odnosnie przemyslen o boxie ze styropianu to moge powiedziec ze sam mam takiego boksika(60x40x90). oswietlany lampami fluorescencyjnymi. Najwieksza zaleta boksa ze styropianu to cena. pozatym latwo go przeniesc w razie przypalu.
A za jakies 4tyg harvest mojego hash passion'a
siemanko!cancanabis co do kartek to z doswiadczenia wiem ze one nie tylko sie wyginaja od wilgoci w boxie ale po jakims czasie rownież żółkną.także bierz ta folie...na dniach bede odswiezal boxa i tez chyba sobie sprawie taka folie antydetekcyjna albo ta bialo-czarna.powodzenia zycze