What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

בחירת זנים לגידול מסחרי

ganesh5000

Member
איך הגעתם מבחירת זנים לגידול למעכבי סרוטנין.. שתהיו בריאים.

לפות"ש -
אני גם ממליץ על קושים למיניהם. מאסטר קוש אחלה זן, מניב יפה, מסיים גג תוך 60 יום, וסטלה מגניבה אם כי לא מפילה באופן מיוחד למי שרגיל לעשן.
פונזי הציע לך זנים של סאני, אחלה ברידר עם זנים מעולים.
יש גם את כרוניק של סיריוס סידס שידוע כזן מסחרי וחזק. מפתיע שאף אחד לא הציע לו את זה. עכשיו יבוא פונזי ויקטול ויגיד חרא גאנג'ה.. חחחח.. לא יודע, לא עישנתי ולא גידלתי אבל סיריוס הם אחלה חברה ולא בכדי הם יקרנים

לארי -
מה שאתה לוקח לא קשור לרצפטורים שהוא עובד עליהם.
חבל שאנשים לוקחים כדורים או חומרים ולא מבינים בדיוק מה הדבר הזה עושה להם, וחבל עוד יותר שאתה מערבב שני חומרים פסיכו אקטיביים. אם החלטת לקחת כדורים, קח כדורים, וצא מהסטלה שלך.
הגראס יחכה לך שם כל החיים, בשביל מה אתה עושה סלט במוח שלך?
התפקיד של הכדורים האלה הוא לאזן אותך. יש יותר חזקים ויש פחות חזקים. אני מאוד מקווה שאתה לא לוקח סרוקסט, כי זה כדור ממכר ומאוד בעייתי. הוא פשוט מרים אותך כמו אקטסה, ושכל העולם יישרף.
שאר הכדורים הסטנדרטיים מאזנים אותך לאותו מקום, כלומר, אם אתה צולל למטה, הכדור יאזן אותך למעלה למצב רגיל.
הבעיה מתחילה כשאתה למעלה, והכדור מאזן אותך למצב רגיל גם כן.
כשאתה מעשן, אתה בעצם מפריע לכדור לעבוד כי החומר רוצה להרים אותך למעלה, אבל הכדור כל הזמן מנסה לדחוף אותך למצב כימי מאוזן, יעני למטה. למקרה שתהית למה אומרים שהפעולה של הכדור סותרת את הגראס.

אני בעברי הרחוק קיבלתי כדורים כאלה והגעתי למצב שלא הרגשתי כלום. לא עצב, אבל גם לא שמחה. כמו זומבי.
זה היה הרגע שבו בחרתי לרדת מהכדורים (בהדרגה, לאורך זמן) ולהתמודד עם החיים לבד.
מציע לך להפסיק עם השכטות, תן למוח שלך להתאפס קצת, לך גם לטיפול פסיכותרפי, זה לא יפתור לך את הצרות, אבל זה עושה טוב לפרוק דברים לתקופה מסויימת.

רק בריאות.

L

LarryOGkush

אני מתכוון לקחת רק שלושה חודשים, עד שאני אסיים את המחזור גידול שאני מתכנן אני כבר לא יהיה על הכדורים האלה.
אני לוקח לוסטרל, הבנתי שזה כדור לא הכי חזק ובקושי גורם לתופעות לוואי.

איך הבלו צ'יז של בארניז פארם?

אני כנראה יזמין אותו במקום האלאסדי, בגלל שהאלאסדי לא מופיע יותר באתר שאני מזמין דרכו זרעים.
גם שמעתי מלא תופעות של פרנויה עם האלאסדי, אז אני לא יודע אם אני הכי יסתדר איתו..

יש בכלל הבדל בין הבלו צ'יז של בארניז פארם, לבלו צ'יז של ביג בודה סידס?
או שזה ממש לא משנה מאיזה בנק זרעים אני מזמין, כי זה בסך הכול אותה הכלאה וגנטיקה בדיוק..!?

Last edited:

ganesh5000

Member
לא הבנת את מה שכתבתי. זה לא קשור בהכרח לכדורים.
בחייו של כל סטלן מגיעה ההכרה ברגע הזה שהוא צריך ה-פ-ס-ק-ה. כנראה שעוד לא נפל לך האסימון כי אתה נעול על זה שזה תרופה שתציל אותך מדיכאון ואתה מתכנן בדיוק כמה זמן לקחת כדי שזה יסתנכרן לך עם המחזור.
ניסיתי לעזור מניסיוני הדל, אבל אני לא אבא של אף אחד כאן.
בהצלחה.

L

LarryOGkush

אני מנסה להפסיק אבל זה קשה@!

הפסקתי לשבועיים וחצי ואז שוב עישנתי.. 6 פאפים מג'וינט של ירוק נקי..

אני אנסה להפסיק לתקופה של חודש, הלוואי שאני אפסיק לשלושה חודשים אבל אני לא מאמין שאני אצליח!

ganesh5000

Member
בטח שקשה. הרגלת את עצמך ואת הגוף שלך שזה התרופה נגד הדיכאון והמשברים, ועכשיו אתה תלוי בזה.
צפה לאותו דבר עם הכדורים. אתה אולי לא תחשוב על זה כמו על גראס, אבל כשיורדים במינון מרגישים שפתאום קצת יותר רגישים, ויותר עצבניים.
החוכמה היא לדעת ולהבין שהכוח לעבור את הבעיות האלה ולהתמודד עם הרגש נמצא אצלך, לא בתוך כדור ולא בשכטה.
אתה כל הזמן מקציב זמנים, צא מזה.
אם אתה עושה הפסקה, תעשה הפסקה כדי להנות שוב מלהיות סחי. תהנה מזה. תעבור את התקופה הקשה בהתחלה ואחר כך תהנה מזה, פתאום תהיה מלא אנרגיה.

מעשנים בתקופה שאתה מרגיש טוב, כדי להגביר את התחושה, ולא כמו חזיר.
אם תמשיך להשתמש בזה כתרופה כדי להתמודד עם הדיכאון שלך, אתה רק מגביר את הבעיה כי אתה בורח ממנה וזה לא באמת מטפל לך בבעיה, זה משתיק לך את הקולות בראש, זה הכל.
וזה גורם להפסקה להיות עוד יותר קשה.
אז תנצל את העובדה שאתה על כדורים, שלמעשה משתיקים את הקולות בראש בדיוק כמו הגראס רק בצורה אחרת, וצא להפסקה, בשביל המוח והנשמה שלך.
תמצא תחומי עניין אחרים גם, אל תהיה נעול רק על גראס.
תסתכל על זה כמו על כסף - זה כיף שיש, אבל זה לא המטרה. זה רק אמצעי

Scroggy B

Active member
אני לוקח SSRI

האמת אני לא מבין מה הקשר ואיך זה משפיע, כדורים אנטי דיכאוניים משפיעים על הסרוטונין, וקנאביס משפיע על רצפרטורים שלגמרה לא קשורים בכלל לסרוטונין.
בכל אופן כבר שלושה פסיכיאטרים אמרו לי שאין כל סכנה קטלנית בשילוב של תרופות אנטי דיכאוניות וקנאביס.. ממה שהבנתי עם אלכוהול זה יכול להיות יותר מסוכן.

לארי, לא רק אתה לא מבין מה הקשר ואיך זה משפיע. המוח הוא דבר מסובך ומדעני מוח מודים שהם אלו שיודעים הכי פחות..
כשלוחקים תרופות רגילות אפשר להסתכל שילובן מבחינה פרמצבטית גרידא, וגם לא תמיד. סתם דוגמה - תרופה שמתפרקת בכליות ותרופה שמתפרקת בכבד, סביר להניח שלא יתגנשו. אבל מכיוון שכימיה היא מדע יוצאי הדופן, עדיף לשאול את הרוקח בכל מקרה. כאשר לתרופה יש גם השפעות מנטליות, המשוואה נהיית מורכבת בהרבה ולא ניתןו לתת עליה תשובה מדוייקת. מה שהרופא אמר זה שלא תמות אם תעשה שאכטה.
מנסיון של כמה חברים, עישון ותרופת פסיכיאטריות זה שילוב לא טוב. זה מתגלה בשלב כזה או אחר ולא בצורה נעימה. על סמים אחרים בכלל לא הייתי ממליץ במצב של דיכאון, ללא קשר ללקיחת תרופה.

אני מצטרף לגאנש בכל מה שהוא כתב, התגובה שלו שווה זהב ואם תשכיל לקרוא אותה ולהפנים אתה רק תרוויח.

פותש, אנסנו לך את השרשור... :biggrin:

shoresh420

Member
גאנש, התגובות שלך בהחלט שוות זהב, מזדהה עם כ-ל מילה.
בהחלט מומלץ להפסיק ברגע שיש רגישות, ללכת לטיפול פסיכותרפי אצל פסיכולוג, שאישית זה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי, להרבות בספורט שמגביר חיוניות, תזונה נכונה וכו.
אני גם הפסקתי טיפול תרופתי והחלטתי להתאזן בעצמי. זה דרש המון עבודה פסיכולוגית, המון ספורט, והמון רגאיי..
הגאנג'ה בהחלט תמתין בפינה :)

tomerik

Member
Scroggy אחי

Scroggy אחי

לארי, לפי מה שאתה כותב, נראה שאולי אתה סובל מהפרעות חרדה כאלה או אחרות. אולי זני סיבידי הם המתאימים ביותר עבורך. אישית, כל פעם שקניתי משהו סיבידי כזה התבאסתי רצח ולא רציתי לקנות מאותו אדם עד אשר הוא לא מבטיח לי איזה ארז או משהו בסגנון. פצצות לראש, תסבוכים של חטיפת חייזרים מצידי, זו הסטלה שאני מצפה לה כשאני משלם את המחיר שגראס עולה פה..
בגלל ההצע הנמוך יחסית אנשים בישראל יקנו הכל. אם יהיה להם חזק הם יוסיפו את עשב השטן לדילול, כהרגלם המגונה. ומה יעשו אם יהיה להם חלש? אז עדיף משהו חזק מאשר משהו עם סטלה נעימה ורגועה, לא?

פיזדץ, איזה שם בחרת שתהיה בריא... אם מהירות זה מה שאתה מחפש אני יכול להצטרף ולהמליץ על צ'יז.. ייבול מהיר, סטלה חרבות וריח ממכר. הפרחים שנקטפו אחרי חמישים ימים היו הכי טובים, אף אחד לא רצה יותר משני ראשים =)

זה אייל שני של הסטלנים.

Latest posts

Latest posts