What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Big Bud (60% indica - 40% sativa)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai depinde de tine ce efecte preferi!! Dacă îți place cum ii place lui ganja un efect din ăla brutal mai bine nu faci wathercurring dar daca îți plac efecte mai fine că și cum ar fi un vin bun merita sa faci wathercurring! Părerea mea dar aici părerile sunt împărțite!

Un vin bun are aroma. Are culoare. Nu stiu de ce ai compara un vin bun cu iarba cu watercuring.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai poate, la un moment dat, o sa afli ;)
In mod normal, traditional, la iarba se da aroma si culoarea, ca sa zic asa, cu alte plante medicinale sau aromatice. "Culoarea" si "aroma" ierbii, au si efecte secundare. De exemplu, te fac sa iti placa hip-hopul :D
O iarba cu watercuring, plus niste salvie, menta, lavanda, rozmarin, poate si un pic de scortisoara si trandafiri, te pot face sa treci la Bach. Tine cont ca este utilizata de multe secole, aproape numai in astfel de amestecuri.

Moment in care, iti poti pune problema: "acuma, daca tot am ajuns aici, ce ar fi sa scot iarba din amestecul asta de plante?"
:laughing:

mike1983

Member
28 zile flower.

Din pacate are un inceput de deficienta P zic eu.Acum doua udari cand am masurat ph-ul run off-ului si era 7,5 ... cam mare.Nu am tinut cont de ph-ul apei cu care am udat pana acum (se pare ca am cam gresit) , am folosit 2/3 apa ploaie si 1/3 apa de la robinet.La ultima udare am folosit 20L apa ploaie , am adaugat 10ml Bio-Bloom (am zis ca nu o sa folosesc dar na...) , 10ml Bio-Heaven , 10ml ALG A MIC , si sa sper ca nu mai avanseaza deficienta.A inceput de la baza plantei si bineinteles ca o sa avanseze daca nu rezolv rapid.Run off-ul a avut PH 6,7 - 2500 ppm.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    60 KB · Views: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    67 KB · Views: 40
  • 3.jpg
    3.jpg
    88.8 KB · Views: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    83 KB · Views: 42
  • 5.jpg
    5.jpg
    75.9 KB · Views: 42

mike1983

Member
Ouch.. runoff de 2500 ppm..

Ti se pare mult 2500 ? Ce sa zic , cand i-am facut transplantul , la prima udare a avut 4500 ppm ...

Care ar fi ppm-ul optim la runoff in acest stadiu al plantei ?

Cam asa arata deficienta despre care v-am vorbit , eu banuiesc ca este de P.

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    48.9 KB · Views: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    52 KB · Views: 44
  • 1.jpg
    1.jpg
    53.4 KB · Views: 47

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In acest stadiu inputul ar trebui sa fie de maxim 2500 ppm, si pamantul trebuia sa fie "curatat" de mult, deci ar trebui sa fii destul de mult sub 2500 ppm la runoff. Acum.. eu nu stiu cu ce ppm uzi tu sau cum s-a ajuns aici, dar nu suna bine.
Legat de deficienta/deficiente, eu cred ca le dai prea mult Ca. E bine sa incerci sa vezi intai ce e in plus, dupa ce e in minus, altfel intrii intr-un cerc vicios in care echilibrul intre nutrienti nu va fi atins niciodata. Daca tu trebuie sa scazi un nutrient, si cresti altul in loc sa il scazi, dupa va trebui sa ii cresti pe toti ceilalti proportional, mai putin pe cel care trebuia initial scazut. E mai scump si mai complex sa faci asta.

mike1983

Member
50 zile flower.

Teoretic ar trebui sa termine in 2 saptamani , practic cred ca vor termina in 3 sper eu.Din acest moment nu o voi mai uda decat cu apa + melasa.

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    74.6 KB · Views: 46
  • 4.jpg
    4.jpg
    61.8 KB · Views: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    85.9 KB · Views: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    100.7 KB · Views: 45
  • 1.jpg
    1.jpg
    90.4 KB · Views: 45

mike1983

Member
In principiu cam asa am scos cu aceste leduri , intre 150 - 200 Gr.

67 zile , nu vrea sa mai termine odata nemernica.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    74.4 KB · Views: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    89.5 KB · Views: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    86.4 KB · Views: 46