Sziasztok!
Nemrég vettem egy házat padlással, többek között hogy füvet is nevelgethessek ott.
Nemrég olvastam a neten hogy egy magyarországon élő holland férfi közönséges gyomkendermagot rendelt magának 6000 darabot hogy a betegségére olajat nyerjen ki belőle. A rendőrség bűnözőként vette elő és bűnszervezet előkészítésével vádolta meg, meg ilyen faszságokkal. Ezek szerint a rendőrség valamilyen szinten követi ezeket a csomagmozgásokat?
Van ennek a félelemnek valami alapja?
Hogy ne csak károgjak leirom a megoldast is: nem kellene megosztani a drogos társadalmat (sem).
Az csupán egy illuzio, hogy a drogos társadalom osszetétele 5% szupergazdag drogbáro és 95% ártatlan hátrányos helyzetu kis fuvesbárány. Vannak kb. 30%-ban, akik egyik csoportba sem tartoznak, mert rendszeresen szereznek drogot a haverjaiknak, (ebbol fedezik a saját fogyasztásukat is), tehát folyamatosan kereskednek a kábszerrel, de mégsem jutnak anyagilag egyrol a kettore, tehat nem rohangálnak irritáloan drága autokkal. Ezekrol az arcokrol nem beszél soha a Drogriporter, hogy ezekkel mi legyen, mert ok nem férnek bele a leegyszerusitett fekete-fehér vilagképukbe, ahol kizarolag a szupergonosz drogbárok éloskodnek, a diszfunkcionális családbol származo, elesett narkos kisgyerekeken.
Sziasztok!
Néhány hete döntöttem úgy, hogy termeszteni akarok.......