What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

בדיקת צבע טריכומים עם מצלמה

isranabis

Active member
Veteran
לא מבין מה הבעיה עם לפרסם זנים אבל זכותך,אני למשל לא מצלם ולא שוקל, בכל אופן חוץ מגיל בין וגק ריפר גידלתי את כל הזנים שהזכרת ורק ניו יורק דיזל מצלצל בפעמון, הבעיה עם פינאפל אקספרס זה שמתרגלים אליו יותר מידי מהר וההרגשה הנפלאה של הסוטול הראשון לא חוזרת על עצמה בעישון יומיומי זה בעצם המחלה של כל משפחת הסקאנק,אצל כאלה שלא מעשנים כבד זה בא יופי

תשמע פונז אני לא מתכוון לשכנע או משהו רק לתת לך אופצייה למחשבה
הסיבה שהמלצתי לראות את הסרטונים לפני זה בגלל שיש שם לחלוטין זנים שהם אומרים לך אל תזמין זרע אחד כי יש סיכוי גדול שתתאכזב
ויש זנים שהפנוטיפ יציב
ושאפשר לקנות חמישייה או שלישייה ויש יותר סיכויים שזה יצליח לך
כשאתה קונה מיקס אין לך מושג אם הביאו לך מיקס של הגנטיקות היציבות יותר או הפחות ואם זה יצליח או לא
אני מבין שאתה שולל ואולי בנוסף גם הזמנת שקיות אחרות שלהם אבל אני רק ממליץ לחשוב על זה בתור אופצייה
לכל ברידר כמעט יש זנים שהם לא יציבים עדיין אבל שיש בתוך הפנוטיפים שלהם דברים שווים
כדאי לחקור לפני שמזמינים וככה יש סיכוי יותר טוב לא להיתאכזב
בכללי אני ממליץ לקרוא כמה שאפשר לפני על הזן כדי לדעת מה יש לך ואולי זה יתן סיכוי יותר טוב לגנטיקה גם
הגילי שאצלי נראית מעולה,לא הרמי והיה לי רק זרע אחד שלה
ככה שאחד מאחד זה מעולה
היה לי מזל איתה כנראה אבל כמו שאמרתי גם קודם
כתוב מפורשות בספרים שאם מפריחים צמחים לפני שהם מראים את הקדם פרחים
pre flowers
אז יש סיכוי טוב לבולבולים האלה לצאת מתוך חשיבה שהצמח עומד למות כי הוא לא הספיק להוציא פרחים...
זה ההסבר שלהם למה יוצאים הבולבולים האלה
רוב האנשים היום מכניסים מאוד מהר את הצמחים להפרחה כולל גרין האוס ,לפחות ככה זה נראה לפי הוידאו שלהם
והרבה מאוד לא יודעים בכלל לזהות מזה השלב הזה בכלל
בכל מקרה אני אישית עדיין לא ניסיתי שום דבר של גרין האוס
יש לי זרע אחד שלהם שאני הולך לשתול סיבוב הבא
strawberry silver haze אני חושב
לא זוכר בדיוק כרגע אבל זה נראה לי זה
מבחינת גנטיקה בינתיים די אן איי היו הכי יציבים לדעתי אבל יש לי עוד איזה עשר זנים לבדוק לפני שאני יכול לתת דיווח על כל הזנים שהרצתי בשנתיים האחרונות
לצערי גם איבדתי כמה מעולים בדרך... תנסה אולי סנסי סטאר זה גם אמור להיות זן מדהים
הרבה מאוד גנטיקות שילבו איתו

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
ישראביס, יכול להיות.
אני גידלתי רק עץ אחד שלו.
אני לא מפרסם את שמות הזנים שאני רץ איתם כדי שאם אני מעביר קאטים הלאה לא יוכלו לקשר אותם אליי.

אנג'ל, גידלתי תמיד צמחים אחרים במקביל להשוואה.
אין שום סיבה שצמח שמופרח לפני הפריחה המוקדמת יוציא בולבולים. קנביס נובט גם בסביבות ימי המשווה בטבע וזה לא מלחיץ אותו. הוא פשוט עובר מהר יותר לפריחה.
אני תמיד בודק את הזרעים ברשת לפני שאני מזמין אותם.

סנסי סטאר אמור להיות מעולה, במיוחד הזכרים שלהם להרבעות.
כרגע יש לי מספיק קאטים ואני לא מחפש זרעים. אם כבר אז יש לי כבר כמה על הכוונת כמו
G13
של ג'יפסי או
LUI13
של דטצ'גרוון.

בתחום הסאטיבה יש לי קאט שאני לא מאמין שילך לשום מקום בזמן הקרוב :)

isranabis

Active member
Veteran
הצמח מודיע שזמן הפריחה הגיע על ידי הפסקה של הגידול הסימטרי שזה אומר שהגזע עובר מ2 ענפים בקומה לענף אחד בכל קומה,הענפים הלא סימטרים הם הייחורים הכי טובים כי קל לגדל איתם באד גדול על מקל בלי ענפים בכלל,בקיצור הענף הלא סימטרי הוא ענף בוגר שבתור ייחור יסיים את הפריחה לפני ייחור מענף סימטרי שנלקח מאותו הצמח באותו הזמן וזה מניסיון

לא יודע, לא קונה את הסרטים של גרין האוס. חוץ משיווק ממומן היטב עם אתר אינטרנט מפוצץ אין להם כלום.
זאת נראה לי הסיבה שמתוך 10 זרעים יצא לך אולי משהו נחמד .. לא יותר מפוקס לפי דעתי.
גם פתאום יש להם מעבדה חדשה שבודקת קנבינואידים חדשים .. כאילו הם פיונירים בתחום הרפואה והמדע של הצמח, אם כבר אז לסנסי מגיע את הכבוד הזה, בטח לא להם..
אבל בכל זאת, נחמד לתיירים לא בשבילי.

תשמעו מכיוון שאין לי עדיין רקע עם הזרעים שלהם וכולה יש לי זרע אחד שאני הולך לבדוק אין לי כרגע מדד מספק להגיד אם הם כנים או לא
אני לא מאמין שחברה בגודל שלה יכולה להגיע למצב כזה בלי להיות טובים,אני לא אומר שהם הכי טובים כמו שהם טוענים זה בהחלט לא,אבל אני כן חושב שאם חברה קיימת כל כך הרבה שנים ובסה"כ אין לה רפוטיישן רע בעולם,היא לא סתם זוכה בתחרויות האלה
אז אולי הם לא באמת משחררים את הזרעים שהם מגדלים לעצמם,יש מצב מאוד גדול שהגנטיקה הראשונית שמורה רק להם והם מעבירים כביכול משהו דומה אבל לא זהה
הכל אפשרי
אני אנסה בעצמי ואראה
מכיוון שיש לי מעט מאוד זרעים מאותו ברידר אז אני לא יכול לתת דעות אמיתיות לגבי שום דבר חוץ מדי אן איי ודינאפם שקיבלתי כמה זרעים חינמים שלהם אז יכלתי להשוות כמה זה קרוב למה שהם אומרים
ושוב אם אני אקנה זרע שלהם אני בעיקר אבדוק כמה הוא דומה למה שהם מפרסמים,אני לא אתעצבן אם הם יגידו שזה חזק ואני אחשוב שזה לא
כי בסה"כ גם לי יש אחריות מאוד גדולה לכמה הירוק הזה יצא חזק,לא רק על הקטיף
אני בד"כ בוחר זן אהוב לפי פרמטר אחד
כמה אנשים אוהבים אותו ומתלהבים ממנו... כמוני
כלומר אם טעמתי משהו וממש נדלקתי עליו ואז אני רואה שגם חברים אחרים ממש מתלהבים ממנו וכולם מתארים את אותה התופעה פלוס מינוס
אז אני אשים אותו ברשימת האהובים
לגבי חוזק... בכנות גם כשהייתי בהולנד לא ממש הרגשתי חזק את הסטלה
רק כשניסיתי לסיים את הגראס ביום האחרון :)
אם אתה מעשן כל היום מהבוקר עד הלילה ולפעמים גם באמצע השינה :) אז ההרגשה כמעט מוסתרת לגמרי ממך....
בגלל זה אני חייב תגובות מאחרים כי אני לבדי לא מדד טוב

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
קית', לא. כמו הרוב המוחץ של הזנים שיש בשוק.

isranabis

Active member
Veteran
גרין האוס בקטע של לעשות כסף זה בטוח,ולכן הם מנסים לשים את ידם על הדברים הכי טובים שיש בשוק כי צרכני הקאנביס שזה אני ואתם לא פריירים חייבים בעולם של היום להיות עם מוצרים טובים כל הזמן ותשאלו את סומה איזה נזק נגרם לו בגלל טענות על זן אחד ירדו אצלו המכירות של כל הזנים ולא חשוב שסומה הוא אחלה בן אדם שפיתח לא מעט זנים טובים,הניסיון שלי עם גרין האוס הוא מאוד טוב כי גם שיש פאק אז הזרעים לא עלו ביוקר היה לי סופר סילבר הייז שגדל בבית חצי שנה הוצאתי אותו במאי והעץ הענק הזה לא פרח בכלל עקרתי אותו בסוף נובמבר בצער רב אבל לידו היה ביג בנג שנתן יותר מקילו של חומר פצצה וגם האוואין סנו הוריד 800 גרם של סטיבה קטלנית שלא הרבה יכלו להתמודד עם החוזק ונכנסו לפרנויה,זה היה מהמיקס הראשון שהם הוציאו לפני 3 שנים,אז אפשר להתבעס על חצי שנה של גידול ירוק בבית של צמח שלא פרח אבל האחרים שעברו את אותו התהליך נתנו יבול מטורף ופיצו עליו,אני בכלל לא אוהב את השחצנות של ארייאן שמכנה את עצמו מלך הקאנביס אבל הוא עובד קשה מציף את השוק בזרעים טובים שבעבר עלו הרבה יותר יקר,למה רזדוג לא מוריד את המחיר בחצי ומעלה את הייצור פי 3 ואז הוא מרוויח פי 2 הבעיה שאם הרבה אנשים יקנו את הזרעים של רז דוג אז מהר יתברר איזה זבל הוא מנסה למכור,אחרי הכל את הזן צ'מדוג האגדי הם לא פיתחו הם רק הנביטו זרעים שנמצאו בשקית של גרס שהם קנו לעשן ככה שיש מי שמגדל את זה בשם אחר הרבה קודם ולעשות אינ ברד ליין לא אפשרי עם הייבריד של אינדיקה וסטיבה ואם זה כן אפשרי זה רק לאחר הרבה מאוד שנים זה צמח ולא עכבר מעבדה שנותן 10 דורות בשנה,זה שרזדוג מלכלך על גרין האוס בקטע של אוהבי כסף בזמן שהוא מוכר את הזרעים הכי יקרים ברשת שלא יוצא מהם כלום ואני לא מאמין לאף אחד שמראה תמונות של צמחים יפים שבאו מהזרעים שלו כולם מושתלים או חברים שלו כי אני לא ראיתי אף צמח אחד טוב מתוך 20 זרעים וגם חברים שאני מכיר לא הוציאו כלום מתוך 3 חבילות,אפשר לראות לפי הגודל של הזרעים שלא עבדו כמו שצריך בייצור שלהם נראה שהוא גידל משהו לעשן ואחרי שהוא קטף את כל הבאדים הגדולים הוא עשה הפרייה לפופקורן וזה למה כל הזרעים שלו זבל

אנג׳ל, התחרויות האלה הם לא יותר ממסע פרסום
אל תיקח את הדברים שם ברצינות בכלל

Dr happy

Member
היי חברים
סליחה שלא קראתי את הכל ורק עייניתי
לעניינינו
עד היום יצא לי לגדל וייט ויידו גרייט וואיט שארק סופר סקאנק כרוניק ועוד זנים שאין לי מושג מה שמם
מהכרוניק מעשיריה מצאתי פנוטיפ מעולה

האם יש הכוונה של זן מסויים לעישון יום יומי שלא מתרגלים אליו?
ראיתי שהפינאפל אקספרס טוב, סופר סילבר הייז טוב... יש לכם המצלה ... המצלמה שאתם לא מסתירים ?

יורס
האפפי

סאטיבה,התחרויות האלה נשפטות על ידינו,על ידי אנשים כמוני וכמוך שבאים ומעשנים באותו היום
תאמין לי שזה ממש לא קשור לפרסום
תסתובב בקופי שופים כמוני בלי התחרות ותעשה אותו הדבר ותראה שתגיע לפלוס מינוס אותם תוצאות
פעם אחרונה שהייתי שם באתי עם עוד שני חברים ובאתי אחרי שנתיים וחצי בלי לעשן
עישנתי לפני כמובן כדי להעלות טיפה את הסבילות כי ידעתי שאני לא אצליח לעשן כמעט כלום אם אני לא אעלה
אני יודע שתכלס בשביל לחסוך יכול להיות שהיה עדיף לא להעלות את הסבילות
אבל אני חושב שכל מי שהיה כבר באמסטרדם יודע מה קורה אם אתה בא לחמישה ימים עם סבילות אפס
אתה אולי מעשן איזה ארבעה גוינטים כל הטיול
ותכלס רציתי לטעום כמה שיותר
היה לי דודא של שנתיים ורציתי לספק אותה :)
בכל מקרה יש לי תמונות של כמות השקיות וחלק גדול מהזנים שקנינו כל יום
בממוצע קנינו זן לכל שעה של היום,כלומר קמנו בבוקר,עישנו ממה שהיה אבל תמיד קנינו חבילה חדשה,גראס לבוקר משהו עדין לרוב... אחר כך משהו פסיכודלי לאמצע היום ואז משהו כבד ללילה
ותאמין לי שאתה מגיע לאותם מסקנות שהתחרויות קבעו
כמובן שזה גם טיפה יחסי כי קשה מאוד להרגיש סטלה אחת כשאתה מסטול עוד מקודם מעשר דברים שונים
אבל ברגע שאתה מוצא בהולנד משהו שמדליק אותך זה לא משנה
הוא ישר מדליק אותך... או הטעם... משהו בהשפעה שאתה אוהב
בגלל זה הזמנתי מבארניז את הלאפינג בודהה
עישנו אותו בהולנד והוא אחד הזנים היחידים שהדליק אותנו
דרך אגב הוא מעולה להפרעת קשב ומעולה לגידול בקיץ בארץ
יש לו סבילות מטורפת לחום ולחות

דר.
לגב זנים שלא מפתחים אליהם סבילות,אם לזה התכוונת
אני לא מכיר אופצייה כזאת
זה עניין מאוד גופני ופסיכולוגי ביחד עם כימי
ההמלצה האישית שלי היא לנסות ולעשן בכמה סוגים שונים של כלים
כמו פייפים
באבלרים
באנגים... אם אפשר יותר מסוג אחד,אולי קטן וגדול
גוינטים כמובן
בלאנט זה קצת מוגזם בארץ כי אתה לא בדיוק רוצה לשתף עם מלא אנשים אבל זה גם אופצייה
יש גם אופצייה לדיובי(גוינט ללא פילטר) סגנון אמריקאי יותר של גוינט...
כל הדברים האלה יכולים לעזור
הסבילות זה לא תלוי זן זה קיים בכל דבר
אתה מפתח סבילות לקור
מפתח סבילות לחום
מפתח סבילות לחריף
מפתח כל מיני...
אני לא חושב שיש זן שיכול לעזור לך בנושא של סבילות
אבל אם כן מקווה שתמצא
אני חושב שאולי אם אתה מכין מהזנים באבל מכמה פילטרים אז אולי זה יכול לגוון קצת
תעשן כל פעם ממיקרון אחר...
בכל מקרה לדעתי זה לא תלוי זן אלא האדם

נ.ב.
לגבי הזן של בארניז,הלאפינג בודהה

הבאתי זרע אחד ממנו,הנבטתי והוא יצא לי בסיבוב הראשון של הקוקוס,הוא עמד בנגר של 4-5 איסי (מחוסר ניסיון שלי) בלי להוציא בולבולים
הקטיף יצא בערך 80 גרם למרות שהארון היה צפוף מידי והרבה פרחים עמדו עשר סנטים מהאור ולא נשרפו
הטעם היה טעם פירות,לדעתי האישית מנגו אבל אחרים המציאו כל מיני אחרים כמו אננס וכדומה
לדעתי זה היה פיור מנגו
זה זן חצי תאילנדי חצי גמאייקני ומשם באה הסבילות ללחות וחום גבוה
הסיבה שאני מספר את כל זה היא בגלל ההשפעה שלו
הכנתי כמה גוינטים ללימודים מכל הזנים שגידלתי
ורק ממנו קיבלתי פידבקים ישירות
כלומר עישנו לפני השיעור
ואחרי השיעור אנשים קפצו עליי ואמרו לי אותו הדבר
"אחשלי זה פשוט יישר אותנו... כל השיעור אנחנו מרוכזים בשקט"
יותר טוב ונעים מריטלין פי כמה והרבה יותר טעים זה בטוח
לכן אני ממליץ אותו לשאר החברים,עישנתי בהולנד והוא היה מעולה
גידלתי פה והוא נשאר מעולה :)
לכן אני ממליץ עליו