What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In momentul asta aia de la diicot stiu cine esti doar in baza postului de mai sus.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Posibil sa se fi facut abuzuri de pe acele ip-uri si sa fie blocati de server. De aia nu-i bine sa folosesti proxy-uri publice. Risti sa intri mai mult, in loc sa ascunzi ce faci tu. De multe ori ip-urile acelea sunt mai interesante (din cauza activitatilor pe care le fac altii pe acolo) pentru diverse institutii decat esti tu in mod normal..

Cruzito

Member
unde e fratioru meu BT ? :(

incercam sa dau PM lu IM dar zice ca nu exista utilizatorul, whatever zice ca s-au sters pt siguranta wtf?!

am rezolvat, erau majuscule de vina. astept sa se stearga

Last edited by a moderator:

Cruzito

Member
ba am avut ceva activitate apx 200posturi din care ceva "tutoriale" am dat sfaturi si am contribuit pot sa ma bage in oala

Vasili

Member
Daca vine si BT ...ce bine ar fii ! pana acum ? eu ganja cruzito herbalistbihor si cine mai e din vechea garda?

gganjaabwoy

Active member
@vasili BT ii deja de un an aici ma...dar cred ca ii la straini nu la romani...nu stiu ce nume are aici...dar o sa aflu eu...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O sa-l vezi dupa ce o sa ai 50 posturi si o saptamana de la inregistrare.
Si, din ce stiu eu, sunt cativa care au venit aici mai de mult timp, dar nu vor sa se arate inca pe aici prin thread.

Latest posts

Latest posts