ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Poate nu s-au ocupat inca de asta, poate au trimis cererea si nu a fost inca onorata.. sau poate pur si simplu mai au de luat date de acolo inainte sa-l dea jos. Oricine mai are acces ar trebui sa isi stearga tot continutul de acolo si sa spere ca nu s-a facut backup.
Si inca ceva, daca khiri era baiat, trebuia sa aiba un om sau chiar mai multi care sa stearga baza de date cu forumul imediat ce el ar fi fost saltat. Dar uite ca nu i-a pasat de useri atat de mult incat sa faca asta..
Pai decat cei doi frati au fost retinuti pt 48 de ore,webmasterul a fost acasa...timp de 2 zile ar fi avut timp sa stearga continutul nasol ca lumea inca intra acolo si posteaza
) ba eu zic ca e mai frumos aici, dureaza ceva pana ma obijnuiesc cu atatea sectiuni si topicuri si tema asta veche la web. ma pun astae pe ganduri cu toate vorbele astea...
) ..mama trebuie sa ma invat si eu acum cu noua schimbare...bun prima mea intrebare ..pe chatul de aici cum se procedeaza ca sa ma loghez am nevoie de un numar de mesaje sau cum ?