What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

BALTAZAR

G

gelowas

Pokatuj stara troche powiedz, ze to kolegi i bedziesz musial komputer sprzedac, zeby sie mu splacic...hehe itp bajki, w sumie szkoda zeby seedsy zostaly spuszczone w kiblu zamiast krzoki na dworze pose urosnac, hehe, a tu nagle wielki krzak z kibla wyskoczyl i kilka kilosow do madixa hehe.

G

Guest

uwazaj ziom uwazaj na cwaniaka uwazaj ziom uwazaj na cwanaika
na poziomie ziomie w piesci zluz dlonie i w prosto w skronie zajeb cwaniaka..
boskiego romana to jest wlasnie rada taka musisz miec otwarte oczy i uwarzac na cwaniaka boskeigo romana to jest wlasnei rada taka musisz meic otwarte oczy i uwazac na cwaniaaka jesli podejdzie zbyt blsko...

kawalek firmy - cwaniak polecam :D

Last edited:
G

Guest

madixx nie przejmuj sie ... mysle ze koledzy ktorzy maja jakies pestki na oddanie ci pomaga ;) nie lam sie :) Czasem tak bywa i to normalne ze rodzice nie toleruja naszego hobby, a jest ono bardzo dobre bo po chuj mamy sie zadawac z dilerami i dawac im hajs za to co jest naturalne :) Pzdr. h9t

G

Guest

za zamknietami drzwiami dziwne rzeczy sie dzieja jednym psy w twarz sie smieja zabieraja wolnosc, sprawia im to wielka radsc czuje zlosc wkuriwa mnie to ze dzieciak dostaje w kosc pierdole brudny system brudne dusze psow!

..by nienawidzic psow mialem powod nowy..

psow na ulicach coraz wiecej, hwdp...

Last edited:
G

Guest

U mnie wmiare... mam 9 krzakow i powinno mi starczyc :) No jesli ktos zaoferuje jakies pestki to nie odmowie :D Jak sie chce to sie skoluje pestki .... nawet jak sie nie ma hajsu. Pzdr. h9t

Last edited:

Fish131

Active member
No Madixx przejebana akcja, kurcze mnie zraziles tym ze wogole sie na gg nie odzywales a byles dostepny...
Sorry ale wg mnie jak wiem ze mam totalny przypal w domu to nie podejmuje sie takiej akcji.
Takie moje zdanie
Pozdro

LDV

Active member
nom fish zgadzam sie teraz ze jak wiadomo ze w chacie kambodża to niema co na sile sie pchać.

ale trudno jak ziomek wroci z wielkiego miasta to bede z nim gadal w tej sprawie bo nie lubie odbierac ludzia rzeczy ktore dalem a tymbardziej na odleglosc ;)

G

Guest

hehe niechce juz mi sie kozackich kwalakow przepisaywac :D
:joint:

Last edited:

Fish131

Active member
madixx said:
niewiem panowie co mam zrobic.. powiesic sie?

Hmmm lepiej strzel sobie w glowe lub wrzuc wlaczona suszarke do wanny jak bedziesz sie kapac! Stary stalo sie i trudno, nie przesadzaj!!

Fish131

Active member
madixx said:
wiec zostaje mi tylko wierny pasek i drzewo w lesie... ;)

Zwariowales? Drzewo w lesie? Przeciez jak Cie tam znajda to psy beda chodzic po lesie a moze ktos ma w nim jakies spoty! Pomysl czasami o innych hehe :D

Fish131

Active member
Witaj Lepto.
Wiesz dobrze ze ja nie chce niczego wywlekac ani sie klocic bo przeciez to forum o cannabisie a on nas laczy a nie dzieli!
Ja tylko cos zaproponowalem a co bedzie dalej to juz naprawde nie moja sprawa.

Post edytowany na prosbe jednego z userow.
Pozdro.

Last edited:

Latest posts

Latest posts