What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אז מאיפה מזמינים היום זרעים ?

autv

Member
מר איזזזזייייי אין לך אף חבר או אף קרוב שיכול לארגן אותך בזרעים? כדאי לך לשאול אפילו את הבחור שאתה מביא ממני איזה פרח פה ושם אולי הוא יכול לבקש מהבחור השני וככה הלאה....

לי אישית יש פה איזה 4 קבוצות של 4 זרעים כל אחת שהם לא ידועים בדיוק מאיזה זן אבל קיבלתי אותם ממשו טעימים, בכל מקרה הלוואי והייתי יכול להשאיר שקית קטנה איפשהו ושתעבור שם ושתמצא אותה...
זה בעייתי ... טוב גם בחוקי הפורום אסור להזדהות וגם תכלס זה מקום שבטח נח לתמנונים להסתובב בו...
לא יודע הלוואי והייתי יכול להעביר לך איזה כמה בשביל שתתחיל
אבלבגדול אני לא מאמין שכזה קשה להשים ידיים על זרעים טובים, במיוחד אם מה שהולך במדינה שלנו:) יש ריחות טובים!

HolySatla

New member
שתי חבילות שלי מאטיטיוד נתפסו, צוות יס"מ של 6 חזירים דפקו בדלת בבוקר יום בהיר, יום שלם בתחנה, עוכר דין בלה בלה בלה, כמובן שהם לא מצאו גרגר בבית רק אוהלים מקופלים וכמה נורות ספייר... עכשיו אני גר באמסטרדם שלוות הנפש... כדאי ואף מומלץ לבדוק את סיד ביי כמו אי ביי רק סיד (זרע) יש שם הרבה הצעות טובות וזה מאנשים פרטיים כך שהמשלוח תמיד חשאי ובטוח

שתי חבילות שלי מאטיטיוד נתפסו, צוות יס"מ של 6 חזירים דפקו בדלת בבוקר יום בהיר, יום שלם בתחנה, עוכר דין בלה בלה בלה, כמובן שהם לא מצאו גרגר בבית רק אוהלים מקופלים וכמה נורות ספייר... עכשיו אני גר באמסטרדם שלוות הנפש... כדאי ואף מומלץ לבדוק את סיד ביי כמו אי ביי רק סיד (זרע) יש שם הרבה הצעות טובות וזה מאנשים פרטיים כך שהמשלוח תמיד חשאי ובטוח

אשמח לשמוע איך שלחו לך.
בדואר רשום? על שמך?

הסייד ביי הזה נשמע אחלה רעיון

מה שאני עשיתי ואני מקווה שזה יהיה לכם לעזר זה כך
הזמנתי בלי מעקב ולבית של חבר כמובן באישורו ובנוסף כתבתי את שם המשפחה של החבר (כדי שיגיע
אבל השם הפרטי בדוי
כך אין סיכוי להיתפס גם לא חותמים על כלום וחוץ מיזה הבן אדם לא קיים

Latest posts

Latest posts