ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Достигнахме и до финала на тази сесия. Представям на вашето внимание последните снимки от нашите участници......
1-SPG
2,3- ST3
Благодаря още веднъж на всички за добрите думи. Надявам се и последните снимки ще ви харесат! Аз излизам в заслужена ваканция очертава се да е доста димно хахаха.
Muchas grasias
айде батка,,поздрави и от мен..добра сесия се получи,заслужаваш си ваканцийката.....................................да напълниш бурканите хехе,,,,,, и със здраве........
Това преди рязане ли е? Или още си 4акал? Много са цветни! И на мен ми се гледат някакви по разноцветни,лилави,бели и розови Добре 4е и аз ще режа нещо,ина4е направо щях да ти завидя
Благодаря момчета и момичета(да не кажеш после,че не те забелязваме)
Инче ако трябва да съм по-точен бих казал минути преди бране... цветовете направо преливат сори не ми е яка камерата и не мога да ви покажа наистина хубава снимка.....скоро идва смоук репорта колеги!!!
колеги! Напушването е повече stone а не high. Вкусът е невероятен....just can´t get enough of it.... . Нека да кажем така...това е един силен day time smoke.
@Tre
Книгата ми е лична придобивка...прекрасно четиво има интересни мнения и съвети. Повечето от информацията,която се съдържа е от статиите на Dj,които можеш да намериш тук. Ако се интересуваш за брийдинг мисля,че трябва да я прочетеш тази за начало и после Marijuana Botany на R.C. Ако се интересуваш от генетика ще се радвам да обменяме информация докторе!
@bgrow
мерси друже!