What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

autoflower

wouldubreakfree

user b4nn3d
te duci la user menu > albums > alegi albumul sau il creezi si dai upload pics. apoi cand postezi le gasesti la insert photos/images.

ba ce marlani... o luna m-am chinuit pe thread cu cate 4 poze si m-am rugat de voi mereu sa imi ziceti cum uploadez mai mult de 4... :laughing:
nesimtire..!! discriminare :) !!

C

cannabis god

Soi: Ak47 x lowryder2
ghiveci de 5l,nutritienti de la biobizz,hps de 250w

38,7g uscat

Cam atat am vrut sa vedeti dak tot ati fost curiosi... si nu am nici un secret numa trebuie facuta ca si la carte...:p
mi se pare ca am mai vazut poza asta si pe alte site-uri?esti sigur ca-i a ta?

ganjamind

Member
@swimi nu este oare evident? 4 bigger yield...
@4 bigger yield acel autoflower mie imi apare ca unul ce are max 20...insa daca tu spui ca are 45...asa o fi...:smokey:

Poza pe care am atasat-o este de la un autoflower crescut de mine....in ghiveci de 10 l...am avut 15 g de pe urma lui...si sincer al tau nu pare de 3 ori mai mare k al meu....
@Explo..am facut post dublu deoarece nu ma lasa sa il editez pe primul adaugand si un atasament...

Attachments

• DSC 0080
    DSC 0080
    44.7 KB · Views: 57
Last edited by a moderator:

pothead66

Member
Poza pe care am atasat-o este de la un autoflower crescut de mine....in ghiveci de 10 l...am avut 15 g de pe urma lui...si sincer al tau nu pare de 3 ori mai mare k al meu....
@Explo..am facut post dublu deoarece nu ma lasa sa il editez pe primul adaugand si un atasament...

daca te uiti mai bine a scris 38gr nu 45.. poate daca faceai si tu lst aveai dublu > in loc de 15, 30 de gr

dante17

New member
poi da... zice k are 4 buzi mari da eu oricum ma uit are una singura si 3 floricele mai mici ...dak nu ii faci un trening calumea la timpul lui si conditii aproape perfecte de ce sa te mai astepti la mult?eu altu nu mai postez aici pt ca asta ii problema cu romanii nu stiu invatza si intreba unu de la altu numa ca sa se certe din ciuda k eu asa si tu asa bla bla...

ganjamind

Member
Poza pe care am atasat-o nu era in faza "terminala" si avea 4 ramuri ,eu i-am facut topping.
Tu nu faci nimic ptr a-i invata pe nestiutori...spui doar ca pui ingrasamant si ai grija de ea...
In fine...ma retrag din discutie :D

Heruvim

Member
Pe siturile care vand autoflower crescatorii precizeaza ca nu e chiar indicat sa faci topping la plantele care sunt short stuff intrucat timpul fiind foarte scurt de recupeare planta ar putea avea de suferit.Sincer nu am mai crescut autoflower pana acum asa ca am sa incerc top cu una iar cu alta lst celelalte 2 le las neatinse si compar rezultatele la final. precizez ca am 4 auto care sunt similar dezvoltate.

swimi

Member
Poi si la lst nu e aceiasi poveste?

d-aia am intrebat de ce ai stresat-o?

Mie mi se pare ca la auto-uri cel mai bine e SOG sau SCROG.

Ce lifetime ai avut cu lowxak47? seed to harvest

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
scrog la auto? vorbesti prostii prietene.

nu ca nu ar fi tot stres, dar nu apuci sa umplii plasa.

ganjamind

Member
eu am facut top la una din greseala...am vrut sa fac LST insa am facut imediat dupa ce am udat-o...si sa rupt de la jumate:D am scos totusi mai mult cu 2 g decat din cea la care nu am intervenit.
De precizat ca cea cu topping a terminat 2 saptamani mai tarziu,ambele fiind puse in aceeasi zi.

Evil6

Member
scrog la auto? vorbesti prostii prietene.

nu ca nu ar fi tot stres, dar nu apuci sa umplii plasa.

Pai de ce sa nu mearga? Pui plasa mai jos si o faci un pic mai mica. Nu crezi ca oricum iti imbunataste recolta un pic si te ajuta sa folosesti spatiul cum trebuie? Am mai vazut growuri si cu lowryder in scrog si nu parea deloc rau treaba, inainte cica a facut fara scrog si avea recolta mai slaba. O sa incerc sa gasesc threadul dar era pe alt site parca.

D

deutza

Am primit si eu gratis de la cineva niste seminte ceva cu auto. M-am gandit sa le cresc 20 de zile la cfl de 55w 2-3 plante . Ajunge lumina ? Dupa 20 de zile le pun pe terasa 10 ore pe zi soare direct pana la sfarsit. Ar fi ok?
Vreau sa le cresc intr-un spatiu mic trebuie si ventilatie pentru 20 zile?
Vreau sa le ofer lumina 24/24 in vegetatie si ingrasamant organic pt veg.
La inflorire ingrasamant pentru special pentru inflorire.
Vreau sa le tin 10 zile in pahare de unica folosinta apoi in ceva putin mai mare si dupa 20 zile in ghivece de 20 zile.
In conditiile de mai sus este POSIBIL sa scot 20 gr uscat pe planta?
Soiul este lr x diesel (ceva de genu).

Ceva sfaturi sugestii ?

S

Shtote

Anul trecut am experimentat green o matic de la GHS.
Din 10 mi-au germinat 6 .
Din 6 doar 3 au iesit din pamant .
Planta 1 - 1g
Planta 2- 3g
Planta 3- 20 g
Au fost crescute outdoor -
*Posibil sa fie greseala la mine ca 3 dintre ele nu au iesit din pamant (cred ca au fost prea adanc sadite)

De potenta ,high,odor am fost foarte multumit .Nu acelashi lucru il pot spune si despre yield.

Anul asta vreu sa pun iar afara autoflower .
Daca m-ati ajuta cu ceva sugestii v-as fi foarte recunoscator .
Imi doresc ceva potent cu yiled acceptabil (20g per planta ar fi acceptabil)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai multe probleme mi-as face legate de alea 4 grame scoase din 2 plante. aia inseamna ca genetica variaza foarte mult.

sau le-ai tratat tu forte prost pe cele 2, fata de cea cu 20 gr?

Deleted 827363737

Active member
Vertigo:
Type: Autoflowering Indica /Sativa
Yield: 500 grams per m2 indoors. Outdoors 75 grams per plant.
Lifecycle: from seed to harvest, approx. 60 days indoors and max. 70 days outdoors.
Outdoors in colder regions Northern latitude: Start in May/ June and finish in July/ August. In warmer areas multitple harvests are possible. In tropical areas the whole year round.
Effect: heavy potent
Aroma /Taste: citric intense bouquet
THC: 15-18 %

Pandora
Type: Autoflowering Indica/ Sativa 90/10.
Yield: 400 /450grams per m2 indoors. Outdoors 60 to 100 grams per plant.
Lifecycle: from seed to harvest, 60 to 65 days indoors and max. 75 days outdoors.
Outdoors in colder regions Northern latitude: Start in May/ June and finish in July/ August. In warmer areas multiple harvests are possible. In tropical areas the whole year round.
Effect : Long lasting intense stoned effect , relaxing and medical.
Aroma /Taste: sweet & spicy.
THC: 15-18%

Latest posts

Latest posts