Θα προσπαθήσω να την ανεβάσω λίγο ακόμα την θερμοκρασία όσο για την υγρασία δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτά τα κόλπα με βρεγμένες πετσέτες και τάπερ με νερό είναι πολύ προσωρινά. Άντε να κάνουν δουλειά για 1 ώρα.Η απόσταση είναι 70εκ,θα διορθωθεί σε λίγο κιόλας.Το νερό εννοείτε πάντα σε θερμοκρασία δωματίου πρωτού ποτίσω.
Το 5ο στο κυπελακι τι είναι ??
Εννοώ ότι πρέπει να δουλεύει λιγότερο σε χρόνο η σε ένταση τώρα στην αρχή, ώστε να διατηρείται πιο εύκολα ψηλά η υγρασία και η θερμοκρασία..Ο εξαερισμός μου δουλεύει 20/4 μαζί με τις λάμπες.Εννοείς ότι πρέπει να δουλεύει πιο λίγο ή πιο πολύ? Πιο πολύ μπορώ αλλά θα ρίχνει πολύ την θερμοκρασία.Πιο λίγο δεν μπορώ γιατί θα ζεσταίνονται οι λάμπες,άρα μειώνεται η απόδοση τους και υπάρχει κίνδυνος να καούν αν φτάσουν τους 85C.
Καλησπέρα παιδιά σήμερα είχε πότισμα μιας και είχε στεγνώσει για τα καλά το χώμα.Συνολικά 600ml και στα 4 με 2ml/l root juice.Απόσταση στα 35 εκατοστά.Υγρασία 45% και θερμοκρασία έχει ανέβει 22 με κλειστό θερμοπομπό και ανοιχτή λάμπα.23,3 βαθμούς με ανοιχτή λάμπα και ανοιχτό θερμοπομπό.Ψέκασα το χώρος μπας και ανέβει η υγρασία θα δω σε λίγο την διαφορά.Να τονίσω οτι δεν ξέρω αν μετράτε από την 2η εβδομάδα και θεωρείτε την 1η σαν seedling stage ή μετράτε μόλις βγει από το χώμα.
Εγώ αυτό είδα αυτό έγραψα.Όσο για την εμπειρία έχω κάνει 1 outdoor που θεωρώ για 1ο grow ήταν πλήρη επιτυχία και ένα indoor με χρησιμοποιημένες λάμπες 2 grow.Δηλαδή ήταν το 3ο. Εκεί έβγαλα 100gr με 400hps.Δεν το θεωρώ επιτυχία αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο.Τώρα το πόσο έμπειρος είμαι αξιολόγησε το εσύ.Εγώ πιστεύω οτι έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου αλλά δεν σταματώ να διαβάζω και να το εξασκώ το άθλημα όσο με παίρνει πάντα.Πρώτη φορά δοκιμάζω LED και αυτόματα. Βάλτο και αυτό στις σημειώσεις σου
Το χώμα μας δεν έχει καθόλου nutrients,κάτι ελάχιστα μόνο και οργανική ύλη 30%-40%.-Βαλε χώμα χωρίς πολλά nutrients.
Με ψεκαστήρι ψεκάζω τριγύρω τον χώρο για να ανέβει η υγρασία και την επιφάνεια του χώματος πρωτού ποτίσω για μουλιάσει και να ρουφάει το νερό όπως πρέπει.Μετά ποτίζω με μπουκάλι.-μη ποτιζεις με ψεκαστηρι.. πάρε ένα μικρό σωληνάκι και ριχνε λίγο νεράκι γύρω γύρω.
Όσο γιαυτό φρόντισε ο θερμοπομπός-Ανοιξε και μερικές τρύπες στη γλάστρα.. can't hurt..
Μειώσαμε την απόσταση στα 35 εκατοστά που πιστεύω είναι ιδανική.-Πολυ φως γιατί θα στρετσαρουν.
Μεταφύτευση δεν έγινε γιατί μπήκανε απευθείας στις τελικές τους.Η ποσότητα του φαγητού είναι προσεγμένη και πλέον έχουν ξεκολλήσει όπως βλέπεις.-Αν κολλήσει, απλά βάλε και άλλα. Συνήθως κολλάνε από στρες στη μεταφυτευση σε μένα, αλλά κολλάνε και από στρες από τα nutrients.
Μπορεί στο μέλλον όταν κάψω όλες τις γλάστρες .-Θα σου πρότεινα root pouches για μετά.
Δεν υπήρχε περιπτωση να τα στείλω.Υπόψιν ότι μπορεί ακόμα να κάνουν ρίζες.. άστα καμιά βδομάδα και μπορεί να πεταχτούν απότομα μετά..
Στείλτο σε pm.Να σου στείλω ένα μαγαζί που στέλνει αντικαταβολή ψιλογρηγορα και είναι κουλ;
Έχεις μία φώτο;;
Το χώμα μας δεν έχει καθόλου nutrients,κάτι ελάχιστα μόνο και οργανική ύλη 30%-40%.
Με ψεκαστήρι ψεκάζω τριγύρω τον χώρο για να ανέβει η υγρασία και την επιφάνεια του χώματος πρωτού ποτίσω για μουλιάσει και να ρουφάει το νερό όπως πρέπει.Μετά ποτίζω με μπουκάλι.
Όσο γιαυτό φρόντισε ο θερμοπομπός
Μειώσαμε την απόσταση στα 35 εκατοστά που πιστεύω είναι ιδανική.
Μεταφύτευση δεν έγινε γιατί μπήκανε απευθείας στις τελικές τους.Η ποσότητα του φαγητού είναι προσεγμένη και πλέον έχουν ξεκολλήσει όπως βλέπεις.
Μπορεί στο μέλλον όταν κάψω όλες τις γλάστρες .
Δεν υπήρχε περιπτωση να τα στείλω.
Στείλτο σε pm.
Πάρε 5
View attachment 395855
View attachment 395856
View attachment 395857
View attachment 395859
View attachment 395860
Τωρινές συνθήκες: Υγρασία 36%
Θερμοκρασία 26,5
Υ.Γ. Για την υγρασία θα φροντίσω αύριο
Μαλλον φταίει η πεσμένη υγρασία,θα το βελτιώσω από αύριο.Η απλώστρα με πανοφόρια μας είναι καλή λύση πιστεύω.Έβαλα να δοκιμάσω την τακτική σου να δω πως θα πάει.
Μηπως παραεχει ζεστασιά; Αυτα τα ολλανδικά γουστάρουν και το κρύο τους... (Βλέπε Holland hope)
Ναι υγρασία ανεβάζεις εύκολα, μία πετσέτα στο καλοριφέρ..
Κάνε μία πισίνα και συ! Τι gangsta είσαι;;
[YOUTUBEIF]tDlhzqLaum8[/YOUTUBEIF]