What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Semango £&$ Auto Bloody Skunk

La mine planta a avut o juma de frunza si Si-a revenit,doar ai dat o gramada de bani,cum sa-i dai omori?Da-le pace la astia ca ei is millionari in euro.
Scoate man cochilia la Led ca nu vorbesc cacat,iti pun poza pe seara daca vrei sa vezi.
Ps, scuze ca m-am bagat la tine in thread :D E foarte bun plasticul ala pe bec

Last edited:

mike1983

Member
Totusi o sa'si mai revina, are rost sa mai continui ?

Ai toate sansele sa isi revina daca iti corectezi greselile pe care le-ai facut.Ideea este ca la auto nu prea ai voie sa le stresezi deoarece au perioada de vegetatie destul de scurta si vei obtine o recolta foarte mica.Parerea mea este sa nu renunti , mai prinzi si experienta astfel.Sa nu crezi ca primul meu grow indoor a fost excelent , nici vorba , am avut si eu probleme destul de multe , dar parca la tine prea sunt galbene doar din a treia saptamana.

Nu ai cum sa-l strici, ia un cutit scurt reazama becul perpendicular pe poddea îl ţi bine cu mana de fasung si bagi cutitu forta in el dar tot in jos nu ţii becul paralel cu podeaua,in modul asta nu atingi nimic dar Stai ca iti arat mai pe seara intr-o poza

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Se baga cu forta o surubelnita sau un cutit ascutit in plastic, cu varful (faci gaura). Dupa aceea, restul e joaca de copii. Nu incerca sa tai/rupi plasticul decat dupa ce ai facut gaura. O sa intelegi. Dupa ce faci gaura, poa sa se si desprinda. Sigur, se poate taia si cu un cutit cu dinti sau panza de bonfaier, dar nu merita efortul. Eu am facut gaura si l-am belit cu un patent cu varf ascutit. Am tras de el pur si simplu.

cannabisskunk

New member
A aparut o ciperca din pamant nu era de la planta dar totusi am decis sa le scot afara..in principiu voi pune altele dupa data de 30..mersi de sfaturi o sa am grija pe viitor la ce pamant folosesc probabil voi face rost si de un ventilator si o sa fie alta treaba numa bine gajãi !

Attachments

• IMAG0173.jpg
    IMAG0173.jpg
    42 KB · Views: 32
  • image (5)
    image (5)
    57 KB · Views: 52
  • IMAG0170.jpg
    IMAG0170.jpg
    74.1 KB · Views: 30
  • IMAG0169.jpg
    IMAG0169.jpg
    68.1 KB · Views: 30

jtm

Some kind of shaman
Veteran
mersi de sfaturi o sa am grija pe viitor [...] si o sa fie alta treaba

Imi place ca ai sange! Nu te lasi de aratat amprentele (adica buricele degetelor) in poze...

Gagicile tale parca is fotomodele. Lungi si sfrijite...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu-l supara, man.. ca poate baga si mugshot. Sa ii ajute pe baietii de la "inmatriculari".

Fugi bai, mai are Lori pana sa isi ia pamant profi. Bricolaj scrie pe ea... Nu Lori, nu e ceva rau ca iei de la bricolaj, de acolo e safe.

Uite : http://www.dedeman.ro/ro/primavara/...-plantelor/pamant/pamant-pt-rasaduri-10l.html, pentru rasaduri. De exemplu.

Daca ma intrebi pe mine, eu l-as lua pe asta: http://www.dedeman.ro/ro/pamant-rasaduri-20l.html

Atentie, ca ambele firme au o gama mare de produse, sa nu le confunzi.

Eu insa am folosit permanent http://www.dedeman.ro/ro/gradina/pr...nt/pamant-universal-pt-plante-natura-20l.html

sau mai des http://www.dedeman.ro/ro/gradina/pr...rea-plantelor/pamant/pamant-universal-5l.html

Nici nu nu incerca macar Bioflor, si parca Floria. Bioflor e o farsa, si la pamant si la ingrasaminte. Floria, nu mai stiu, parca era pe aici cineva care a luat si i s-a facut beton, dar poate confund.

Scula ieftina, de masurat umiditatea si temperatura: http://www.dedeman.ro/ro/produse-in...meteo/statie-meteo-de-interior-kn-ws102n.html

Sunt exemple, si nu e musai Dedeman.

Stay safe.
De ceeeeee le-ai chilãrit?:)))))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai daca iti iei si o lopatica...

Nu-i Aloe, e canepa. Perlit ii trebuie, e bun pentru afanare (CompoSana are perlit de la mama lui de exemplu), dar nisip... la cactusi si la Aloe. DOAR cateva fire de nisip nu o sa ii strice la drenaj, dar nu prea mult, ci chiar cat mai putin. Uite aici:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=168878

Si apropo de ciuperci, ai gustat-o? Poate o fi fost vreo psihedelica...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Maxim 10%, daca pamantul pe care il folosesti nu are deja adaos de nisip. Dar mai bun decat nisipul este praful de cariera (indiferent de roca).

Clar, mai ales daca e o cariera de diamante ceva. A, stai, astea nu cresc in cariera.

Eu as merge pe zeoliti, insa sunt mai greu de gasit, desi culmea, se folosesc la greu pentru animale. Sunt mult mai buni decat perlitul. Cum ziceam, pentru cine gaseste.

anonimus

Member
Imi pare rau ca nu am gasit postul tau inainte acum 2 saptamani... poate te salvam.
Nu sunt mare expert, doar la a doua cultura (la prima, feminizate, cateva cuie :wallbash:... si acum in ziua 26, auto). Auto-urile sunt diferite de celelalte. Tu ai tinut lumina prea departe de ele. Exact asa au plecat si ale mele la lumina galbena departata, dar cu lumina alba aproape la 4-5 cm si-au revenit total. Am patito si cu overwater(se lasa frunzele in jos, se vestejesc). La auto nu le prea place apa decat cand au nevoie. Sa ai drenaj bun. Daca ai udat si a ajuns apa in vasul de drenaj poti sa nu mai uzi 6-7 zile, depinde si de pamant. Iti face ea semn cand are nevoie de apa, peste noapte isi revine. Nici eu nu am stiut ca astea auto nu se tranplanteaza pana nu am citit, asa ca o sa-ti fie putin greu sa dai apa cat trebuie, sa nu pui prea multa.
Pamant ti-au recomandat baietii mai sus, al meu e mai naspa, florabella, retine apa, dar ii dau mai putina, tot aici am aflat...
In sfarsit daca lecturezi 1-2 ore pe zi aici sau pe google o sa te descurci, sunt multe site-uri cu poze si stii exact ce diagnostic sa-i dai.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Florabella, misto nume pentru un pamant. Cred ca numai o domnita l-ar fi ales. Sau un poet.

Welcome!