What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Semango £&$ Auto Bloody Skunk

cannabisskunk

New member
Salutare, am decis sa plantez niste autoflower si preblema e ca plantele se afla in ziua 16 si nu prezinta tare multe schimbari.. au lumina au apa au caldura da nu au ventilatie ce-i drept.. care ar fi adevarata problema a evolutiei lor ?
Ce din stanga e Semano iar cea din dreapta Bloody Skunk
https://postimg.org/gallery/21kkxzfyw/

cadavruslos

Well-known member
Salut , bine ai venit , ai putea sa ne dai mai multe detalii ca sa te ajutam ? Cum ar fii ce pamant folosesti , becu ala din a poza a doua nu e bun de nmk iti trebuie pt inceput niste becuri CFL 6500 Kelvin si o buna ventilatie si in ultimu rand ce program de lumina au ?

Last edited:

cannabisskunk

New member
Pamantul era Solvit 6-7 PH parca dar am mai crescut cu modelu asta si nu am avut probleme..programul de lumina e 18 cu 6 iar ventilatie nu am deloc as putea spune, ca stau cam prost cu banii la fel si in cazul luminii trebuie sa fac rost de ceva bani si inca ceva spune-mi te rog daca e ok prin ce va arat pozele ca nu vreau sa imi bata la usa careva

cannabisskunk

New member
Am uitat sa precizez ca le-am pus direct in galetille astea nu le-am mai pus in pahare si apoi sa le mut din nou in ceva mai mare e problema ? se mai poate remedia problema care o au ?

Mago

Member
Din ce am citit eu,la auto se pun direct in ghivece mari.
Sincer dupa mine inca nu esti pregatit sa cresti.
Eu nu sunt in masura sa dau sfaturi pentru ca nu am nici un grow la activ,si probabil nu ar fi cele mai bune recomandari.

cadavruslos

Well-known member
Plantele auto se planteaza fara a fii mutate dintr un ghiveci in altu , o plantezi direct in ghiveciu in care o sa infloreasca , daia ai si spune auto deoarece infloreste automat avand o perioada scurta de vegetatie , si automat nu poate fi controlata la fel ca cea regulara , cu becurile ti-am zis iti trebuiesc pentru perioada de vegetatie becuri CFL 6500 Kalvin , lumina rece , partea cu urcatu pozelor nu e deloc safe cum ai facut u in postu anterior , trebuie urcate direct pe site . Ai grija cu temperatura si umiditatea si nu le uda foarte des , din cate vad eu in poze pamantu e foarte uscat , ar avea nevoie de apa , doar apa fara nmk . Cam atat !

cadavruslos

Well-known member
:tiphat:

Attachments

• 20170106_184121.jpg
    20170106_184121.jpg
    30.4 KB · Views: 29
  • 20170106_184128.jpg
    20170106_184128.jpg
    33.7 KB · Views: 39
  • 20170106_184203.jpg
    20170106_184203.jpg
    25.6 KB · Views: 28
  • 20170106_184228.jpg
    20170106_184228.jpg
    28.8 KB · Views: 26

cannabisskunk

New member
Ziua 22.. se dezvolta dar greu

Attachments

• IMAG0162.jpg
    IMAG0162.jpg
    32.8 KB · Views: 28
  • IMAG0163.jpg
    IMAG0163.jpg
    35.7 KB · Views: 31
  • IMAG0164.jpg
    IMAG0164.jpg
    33 KB · Views: 29
  • IMAG0165.jpg
    IMAG0165.jpg
    32.5 KB · Views: 28
  • IMAG0151.jpg
    IMAG0151.jpg
    9 KB · Views: 29
  • IMAG0161.jpg
    IMAG0161.jpg
    33 KB · Views: 33
  • IMAG0160.jpg
    IMAG0160.jpg
    26.2 KB · Views: 31

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pamantul nu pare sa le placa. lipsa de ventilatie e o problema mare. poate ai si o problema cu udarea, nu am idee. mai bine bine completezi formularul acela cu detalii despre mediul in care creste planta, si o sa fie mai usor de dat cu parerea pentru toata lumea.

:))) nu stiu sa ma exprim, explica-i tu ca e tehnologie Led,si îi poate taia carapacea linistit ca nu bubuie asa face toata lumea
Ps.hahaha am nevoie de translator din Romana in romana

jtm

Some kind of shaman
Veteran
1. As schimba pamantul. Ai luat un pamant ieftin. Ai pierdut o samanta scumpa. E bine ca nu ai avut probleme data trecuta, dar asta poate sa arate si o variabilitate mare in ceea ce priveste pamantul respectiv, daca de acolo ti se trage. Eu asa as zice.

2. Prea putina lumina. S-a lungit prea mult. Bine, se poate si mai mult :D
Ca si referinta (personala), am constatat ca 1 bec LED 20W (fara difuzor), la circa 15cm de plantuta, e ok, planta creste viguroasa fara sa se alungeasca. Asta e, fara luxmetru cam dai din buze...

3. Planteaza alta. Daca scapa si asta (pentru ziua 22 arata retardata rau, no offence), e si mai bine...

4. Spor, si nu uita: THCul dauneaza dezvoltarii cerebrale (adica persoanelor cu varsta sub 21-22 ani).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu, ca alea ajuta. Unii se mai maturizeaza la puscarie. Mai ales daca nu scapa sapunul pe jos...

mike1983

Member
Pentru ziua 22 arata jalnic plantele.Imi pare rau sa iti spun asta dar este adevarul.Cat de sarac poti sa fii incat sa nu iti poti cumpara un amarat de cfl in loc de acel bec incadescent ? Gandeste-te ca daca o sa reusesti sa scoti ceva grame din recolta tot o sa iti mai treabuiasca si foitze ca sa o fumezi.

Esti constient cata caldura a facut acel incandescent da ? Si mai ales ca nu ai ventilatie.Este si scump tare un cooler de pc macar.

cannabisskunk

New member
Totusi o sa'si mai revina, are rost sa mai continui ?

Attachments

• IMAG0168.jpg
    IMAG0168.jpg
    22.5 KB · Views: 31
  • IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    33.2 KB · Views: 31
  • IMAG0166.jpg
    IMAG0166.jpg
    36.4 KB · Views: 33