What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Arena growerilor - RO 2013

coolbud

puffin' the herb
Cam asa arata miss dupa 5 zile de curring :

picture.php

picture.php

picture.php

Si asta!
picture.php

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am intarziat cu updateul saptamanal, asa ca iata-l:

Dupa cum spuneam in posturile precedente, am ramas cu 4 femele din cele 7 seminte care au razbit din pamant : 3 "S"-uri si o "I" (aka Piaf), din care 2 (S1 si Piaf) au dovedit ca pot produce mai mult decat pistili, dezvoltand si cateva perechi de bilute, din care una mai precoce de pe S1 s-a si deschis (dar n-a facut mari pagube).

S-urile au cam 90-100cm inaltime si cu greu mai incap in umilul meu growroom :

Piaf este cea mai mica planta pe care am crescut-o vreodata, pur si simplu a refuzat sa se inalte, indiferent de conditii. Daca nu ar fi dezvoltat si bilute ar fi fost candidata ideala pentru un led-microgrow, mai ales ca mugurii sunt asa de frumos colorati - un violet inchis , ceea ce denota gene de purple in precursorii ei.

Interesant este si faptul ca pistilii ei nu sunt albi, ci un galbui inchis, subtiri si mai lungi, foarte diferiti ca aspect de pistilii altor planta la aceeasi varsta.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cele patru clone se dezvolta si ele in mod normal, insa pe una dintre clonele de Mazar am observat ceva semne de boala (frunze necrozate pe margini , chiar aproape de varf)

Clonele de Mazar:

In ultima poza se pot vedea frunzele bolnave.

pagabboy

Active member
Arata bine rau. Dupa ce termin cu mutatul si aranjatul camerei vin si eu cu ceva poza chiar daca sunt out of the contest macar asa de update.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
update 11, cu 2 zile mai devreme.. :D

au cam 4 saptamani si jumatate de inflorire.. cea mica pare ca va termina la timp, deja are ceva cristale si pe fanleaves, ceea ce e de bine. cea mare e putin decolorata la varf deoarece am gasit-o lipita de leduri, in 2 zile s-a inaltat 15 cm.. nu va termina in timpul regulamentar al concursului cu siguranta. i-am curatat azi canopia superioara de cateva fan leaves-uri pentru a incuraja patrunderea luminii la toate topurile.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Si zici ca sunt surori ? Nu stiu cum arata parintii celor doua plantute, dar imi imaginez ca una a preluat ceva de la mama, alta de la tata. Acum intrebarea : care e aia mai mica ? Blocajul Mental sau Rasuflarea Ingerilor ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Rasuflarea Ingerilor isi arata influenta sativa (mango haze x afghan haze). dar si supercrop-ul executat de mine cred ca a intarziat-o putin.

later/edit: si bonus, un macro pe cea scunda:

Last edited:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
yellou :wave:
Update #6

Toate bune pe aici :)
BBG#2, nu e in totalitate femela cum am crezut ci e de fapt alcatuita dintr-o ramura cu saci de polen iar a doua ramura ( principala ) e plina cu inflorescente. Deci, am o planta care nu e hermie dar prezinta si saci cu polen si pistili. As pune nitel polen pe o floare, doar pentru genetica asta ciudata cu care s-a nascut planta, si pentru viitorul studiu. Bafta si ne revedem cuvintele pe chat :joint:

Attachments

• BBG#2 male branch.jpg
    BBG#2 male branch.jpg
    45.3 KB · Views: 28
  • BBG#2 5 bud sites.jpg
    BBG#2 5 bud sites.jpg
    89.7 KB · Views: 27

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Ce fel de hermie neobisnuit e acela care pe tulpina din prima poza are doar saci cu polen iar pe restul plantei doar pistili ?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai nu e o regula unde trebuie sa apara sacii de polen ca planta sa fie considerata hermie. Hermafrodit inseamna ca prezinta ambele tipuri de organe/sisteme de reproducere, atat masculin cat si feminin. Chiar daca pe o planta apar coaie pe o ramura indepartata , iar in rest sunt doar pistili, tot hermie e numita.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Doar timpul ne va spune daca ai dreptate..:D
Poate fi urmatoarea varianta: 1 mascul si 1 femela dintr-o sg boaba

Latest posts

Latest posts