What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Aprovizionare

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si nu trebuie neaparat acasa, sau mai bine zis nu e neaparat recomandat sa comanzi unde vei face grow-ul.

S

Shtote

Va salut.
Am cateva outdoor plantate in pamant Floro Horm (daca nu ma insel) ,ph 6,5-7 (asa scria pe sac).
Am observat ceva deficiente (unele frunze au ceva gaurele micute ) ,iara frunzele de jos au varfurile uscate .
As dori sa le transplantez ,iar pentru asta as avea nevoie de ajutorul vostru.
Ce pamant[] imi puteti recomanda?
Unde gasesc ?
P.S Am citit toate posturile acestui thread si nu am retinut decat postul 127(pagina 9 ) la care exploziv_gbb a avut o reactie pozitiva.
VA multumesc !

wouldubreakfree

user b4nn3d
florasol.. florimo primaflora...sa fie cat mai afanat, gasesti la hypermarketuri saci a cate 50L pret in jur de 15-20lei dar gasesti si la 3L 5L etc. bft

S

Shtote

Nu era florasol[dar nici cum se numea nu mai sunt sigur].Am avut incredere in ce scria pe ambalaj cum ca ph ul este ideal cerintelor mele.
Daca va intrebati,DA sunt la primul grow.

S

Shtote

Eroarea mea.
Cand a scris Coke am crezut ca este sub forma de intrebare ////,dupa care m=am dumerit ...

Printzu

New member
mda..ce sa fac asta e pana la urma dau comanda imi vin acasa daca imi vin si ma rog sa nu desfaca mama plicu.Dar ma gandeam ca acasa imi vine doar instiintare de aia cum ca am primit coletu si sa ma duc la vama dupa el,dar daca la vama apare vreo problema? Totusi nu cred ca imi vine coletu chiar acasa,eu stau la tara si ma gandesc ca tre sa ma duc la oras dupa el.Cam ce parere aveti? :)

Salut baieti, a comandat cineva de curand seminte de pe seedboutique folosind metoda descrisa de Gantz(cu plicu)?!
Cum ati procedat, ce trebuie stiut? (gen: plic,timbre, timp,comanda, bani, postarita, -practic vorbind)
Luni vreau sa iau 4 pasarici si nu stiu care este varianta optima! Multumesc.:thank you:

Peste , nu sobolan

Peste , nu sobolan

Nu am auzit de sobolan, dar am citit in mai multe locuri de metoda cu pestele, care te scapa de o groaza de drumuri si probleme...
Se foloseste la outdoor. Se sapa obisniuita groapa, pe fund se pune un peste (cam cat o palma), deasupra lui se pune pamantul de flori adus, iar sus se planteaza rasadul. Scrie ca pestele se descompune lent si ii da plantei cam tot ce are nevoie in materie de nutrienti. In plus, MJ ajunge la ingrasamant cand reuseste sa isi infiga radacinile pana la peste, deci in primele 2 saptamani nu are ingrasamant, exact ca la retzeta casica.:canabis:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
ai nevoie de mult timp ca pestele sa se descompuna destul incat elementele din pamant sa nu fie toxice pt planta.

G

guestaweed

Salut
este prima oara cand plantez seminte de legume cumparate si de aceea sint extra careful
initial am vrut sa pun semintele germinate in amestec all mix de la biobizz. probabil ca sinteti familiari cu produsul. este prea puternic ptr seminte de abia germinate?
in afara de all mix am o alta optiune si anume un ameste de turba universal de la bricostore
cu un ph intre 6 si 7 parca.

pana acu am folosit pamant de flori de la inceput pana la sfarsit fara nici un fel de fert. si lumina de cfl si seminte primite.
-peace

o intrebare legata de Sweet Jane de la No Mercy suply
Merge folosit in combinatie 75/25 coco/pamant?
Am dat mail celor de la No Mercy acum o saptamana dar canci raspuns

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
75 coco si 25 pamant?
nu vad de ce nu ar merge

e normal ca nu ti-au dat raspuns. nu e treaba lor cum iti cresti tu plantele.
sunt j'de'mii de feluri de a creste cannabis. alege unu, oricare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ma gandesc ca poate scrie pe ele ca pot fi folosite in orice mediu/ sau orice mediu solid, sau orice mediu hydro, plus ca ar trebui sa stie si cei de la shop-ul de unde le-ai luat treburile astea. e normal sa nu iti raspunda.

oricum daca merge in soil, si tu ai mixul ala, cu siguranta il poti folosi..

G

green_land

Salut
este prima oara cand plantez seminte de legume cumparate si de aceea sint extra careful
initial am vrut sa pun semintele germinate in amestec all mix de la biobizz. probabil ca sinteti familiari cu produsul. este prea puternic ptr seminte de abia germinate?
in afara de all mix am o alta optiune si anume un ameste de turba universal de la bricostore
cu un ph intre 6 si 7 parca.

pana acu am folosit pamant de flori de la inceput pana la sfarsit fara nici un fel de fert. si lumina de cfl si seminte primite.
-peace

nu folosi All-Mix la germinarea semintelor!!! In primele saptamani din viata plantelor iti recomand light-mix-ul... dupa care poti trece la celalalt.

am patit-o si eu cu all-mix-ul ... am incercat sa germinez 8 seminte din care mi-a iesit una singura... cu diverse probleme! e mult prea puternic!!!!

succes

Latest posts

Latest posts