What's new

Antartiko

O

orfeas

Gypsy Nirvana, αφεντικό του IC, Announcements στη κύρια σελίδα.
Τον μπουζούριασαν στις Φιλιππίνες...

Rondelia

Active member
Έχουν και χάλια νόμους εκεί, ελπίζω να γλιτώσει τη φυλακή...

antartist

Member
Το θέμα δεν είναι ότι έδεσαν τον Νιρβάνα, αν και εξέχουσα παρουσιά στο χώρο.
Το θέμα είναι ότι το φόρουμ δυσκολεύεται να βρει χρήματα για τη λειτουργία του...
Σε άλλα φόρα/σάιτ γίνεται της μουρλής από παραφιλολογία.
Κρύβονται πολλά πίσω από την ιστορία και αυτή η βαλίτσα έχει ρίζες από πολύ παλιά...
Κοινώς τον έδωσαν...

O

orfeas

Τώρα μεταξύ μας, μάγκες, δεν είναι δα και ο καλός Σαμαρείτης που πάει να σώσει τη ψυχή του...

antartist

Member
Λοιπόν αλάνια, μπήκε και ο πολυπόθητος Οκτώβρης!
Δεν έκανα update νωρίτερα γιατί για ακόμα μία φορά δεν είχα κάμερα.
Τα πράγματα είναι ιδανικά με πολύ καλό, στεγνό καιρό και λίγες λάθος κινήσεις, παρόλο που τα μωρά όπως θα δείτε είναι σκεπασμένα για προληπτικούς λόγους.
Τρία από τα τέσσερα μωρά μου πλησιάζουν την πλήρη ωρίμανση, γιατί τον κλώνο τον έκοψα πριν 2 μέρες.
Το πρόβλημα με τις κάμπιες φέτος είναι εμφανώς μικρότερο και οι απώλειες πολύ λιγότερες.
Έχω αρχίσει σταδιακά να ξεπλένω το χώμα και δεν λιπαίνω, παρά μόνο το ένα που απ' ότι φαίνεται θα πιάσει Νοέμβρη!
Σκοπός μου φέτος να αγγίξω την πλήρη ωρίμανση για τις μέγιστες αποδόσεις σε κεφάλι και ουρανίσκο!

Πάμε στο update για να μην ξεχνιόμαστε!

orfeas

Well-known member
Veteran
Εσύ πήγες στο update, αλλά εμείς τσόντα δεν βλέπουμε!

Για βελτίωσε λίγο τις δεξιότητές σου στη τεχνολογία...
Εκτός κι αν εν όψει των τρομακτικών σεναρίων για τις 17-18 Οκτώβρη, λες δε γαμείς αφού θα καταρρεύσουν όλες οι επικοινωνίες.

antartist

Member

Οι φώτοζ αντίστοιχα με τις πάνω.

Ο κλώνος λοιπόν, όπως είπαμε κόπηκε προχτές γιατί απο το κρύο, μιας και ήταν στη γη, άλλαξε χρώμα(μωβ) και υφή(σαν αφυδατωμένο) και είπα να τον βγάλω μην αλλοιωθούν τα αρώματά του. Οι κρύσταλλοι 70 milky 30 amber.
Το άνθος, όπως και με την μητέρα του δεν γέμισε πολύ, με συμπαθητικους κρυστάλλους και ήπιο, εγγεφαλικό high απο τις μέχρι τώρα δοκιμές μου. Φυσικά θα αποφανθώ μετά το curing!

Η μάνα σατίβα πιο πραστατευμένη από τον καιρό, θα την κρατήσω κι άλλο να δω λίγο την προοπτική του σπόρου. Το πιο γλυκό άρωμα, με μέτριους κρυστάλλους, αλλά από γέμισμα τίποτα. Φυλλώδες το άνθος με μόνο πρισμένους κάλυκες!!

Από το outsider έχω πάθει πλάκα. Το πιο αργό απ' όλα, θα το κόψω τελευταίο όπως δείχνει, με την καλύτερη παραγωγή κρυστάλλου. Αυτό έπρεπε να το είχα βάλει σε μεγαλύτερη γλάστρα γιατί δυσκολεύεται. Συνεχίζω λίγο bloombastic με αυτό και μετά σταδιακά ξεπλύματα. Οι κρύσταλλοι του προς γαλακτώδεις αλλά ακόμα έχουν δρόμο.

Τελευταίος ο Mr. Alban. Πολύ βάρος, γέμισε όμορφα με συμπαθητική παραγωγή κρυστάλλων. Ωραίο και το high. Αυτός κοντεύει αλλά τον θέλω τούμπανο και θα κάνω μια υπομονή ακόμα...

antartist

Member
Εσύ πήγες στο update, αλλά εμείς τσόντα δεν βλέπουμε!

Για βελτίωσε λίγο τις δεξιότητές σου στη τεχνολογία...
Εκτός κι αν εν όψει των τρομακτικών σεναρίων για τις 17-18 Οκτώβρη, λες δε γαμείς αφού θα καταρρεύσουν όλες οι επικοινωνίες.

Μη βιάζεσαι!!

antartist

Member
Και μερικές ακόμα σκόρπιες.

Τα μωβ στον κλώνο.

Mother Sativa.

Outsider και μία κάμπια.

Mr. Alban.

Fou

Member
Πολύ ωραία φιλε!!!Καλά πιώματα να έχεις!!!
Το τσαντίρι σου μου αρέσει πολύ,μου έδωσε έμπνευση για του χρόνου!!!

antartist

Member
Ευχαριστώ πολύ Fou. Αν και φέτος φάνηκα τυχερός, στα μέρη μου το τσαντίρι σώζει κατάσταση...

orfeas

Well-known member
Veteran
Τσαρδάκι μου, τσαρδάκι μου, τι θα 'κανα χωρίς εσένα;